• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar şafak 9 benim için hadi güzel haberler verin Allahım hepimizin yardımcısı olsun sizler sanırım tam test günlerini beklemediniz benim 5. gün embriyosu 18 i transfer 30 U tahlil günüm en erken ne zaman belli olur acaba ama zaten cesaretim olur mu erken yapmaya bilmem ne hissedeceğimi bilemiyorum umut korku heyecan beni siz anlarsınız anca😔😘

Günaydın Kislar ben aranıza yeni katıldım yaşım 36 deneme 6 hepsi negatif ben yurt dışında yaşıyorum busene izine geldik birde türkiyede deneyelim dedik izmirde ama oda olmadı simdi burda tekrar badliyacaz cok korkuyorum kizlar ben anne olamayacakmiyim acaba bu arada sonuç bekleyen arkadslarimiz hayırlı haberlerle dönerler hamile olanlar sağlıkla kucaklarina alsınlar benim gibi tedaviye baslayacaklarda inşallah son olur evlatlarimizin kokularını taaaa derinlere çekelim ilk önce sağlıkla kızlar size bi sorum var benim yumurtam az oluyo 1.2 tane ne yapmam lazım kaliteli olması icin içinizde tecrübe eden varmı kızlar yardım edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Canim merhaba
12. Gun degerim 493 ulun bey tedavimi yapti bana testin tekrarlanmasina gerek olmadigini soyledi 29 ekimde kese gormeye gideceğiz.acaba beta ya tekrar baktirsammi artti mi diye neden bana betayi tekrarlatmadi ki:s

bende nette bos kese vs okudum dis gebelik vs moralim bozuldu ins bir sorun olmaz sağlıcakla keselerimiz gorulur
Canım hayırlı olsun çok sevindim benim Dr um da ulun bey inşallah bende alırım pozitifi sen de rahat ol göreceksin Allah I'n izniyle keseyi
Ayy birde resmimi oluyor acaba banada verirlermi isticemm yaa o degilde ben acaba embriyo olusacakmi telasi bile var hersey basamak basamak isdee
Canım benim de sebepsiz aynı duyguları ben de yaşadım ama oluyor hayırlısıyla aşama aşama rahat ol dua et en zoru şu 12 gün Allah hepimize nasip etsin inşallah bu duyguyu

günaydın arkadsim alovali;32328110]Kızlar şafak 9 benim için hadi güzel haberler verin Allahım hepimizin yardımcısı olsun sizler sanırım tam test günlerini beklemediniz benim 5. gün embriyosu 18 i transfer 30 U tahlil günüm en erken ne zaman belli olur acaba ama zaten cesaretim olur mu erken yapmaya bilmem ne hissedeceğimi bilemiyorum umut korku heyecan beni siz anlarsınız anca😔😘[/QUOTE]

gunaydin arkadasim inşallah sende hamileler kervanına katilirsin guzel haberi verirsin bence sakinlikle test gününü bekle bazen sasirtici olabiliyor ana 5 gun embiriyosu 9 günde belli oluyomus diyolar ama bilmiyorum Allah gonlune göre versin MEVLAM neyler eyler en guzelini eyler sevgiler

günaydın arkadsim alovali;32328110]Kızlar şafak 9 benim için hadi güzel haberler verin Allahım hepimizin yardımcısı olsun sizler sanırım tam test günlerini beklemediniz benim 5. gün embriyosu 18 i transfer 30 U tahlil günüm en erken ne zaman belli olur acaba ama zaten cesaretim olur mu erken yapmaya bilmem ne hissedeceğimi bilemiyorum umut korku heyecan beni siz anlarsınız anca😔😘

gunaydin arkadasim inşallah sende hamileler kervanına katilirsin guzel haberi verirsin bence sakinlikle test gününü bekle bazen sasirtici olabiliyor ana 5 gun embiriyosu 9 günde belli oluyomus diyolar ama bilmiyorum Allah gonlune göre versin MEVLAM neyler eyler en guzelini eyler sevgiler[/QUOTE]

Ben de öyle düşünüyorum ama ne bileyim inşallah senin de son denemen olur canım protein ağırlıklı beslenmenin iy olduğunu söylüyorlar çok da bilgim yok bol bol dua edilm canım bol bol dua Allah hepimizi sevindirsin inşallah

Kızlar şafak 9 benim için hadi güzel haberler verin Allahım hepimizin yardımcısı olsun sizler sanırım tam test günlerini beklemediniz benim 5. gün embriyosu 18 i transfer 30 U tahlil günüm en erken ne zaman belli olur acaba ama zaten cesaretim olur mu erken yapmaya bilmem ne hissedeceğimi bilemiyorum umut korku heyecan beni siz anlarsınız anca😔😘

Canim benim 8. Gun kan tahlilinde 93 cikti bugun 11. Gunum tekrar kan verdim 10.30-11.00 gibi sonucu internetten gorecem inşallah artmistir degerim 5. Embriyosu benimde

Canim benim 8. Gun kan tahlilinde 93 cikti bugun 11. Gunum tekrar kan verdim 10.30-11.00 gibi sonucu internetten gorecem inşallah artmistir degerim 5. Embriyosu benimde

Canım bayağı da yüksek çıkmış inşallah hamilesin ne güzel umarım iyice yükselmiştir Dr niye 12. Gün veriyor ki o zaman ya çok heyecanlıyım çok zor Muş beklemek bide bu hafta raporluyum tamamen evde ve yalnız nasıl geçer bilmem bakalım seni heyecanla bekliyorum ama zaten kesin gözüyle bakıyorum sana sen istanbul da mısın

Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun

Veeee 11. Gun degerim 426, 29 allahim heyecandan telefonu elimde tutamiyorum allahim herkese nasip et rabbim herkese ver ya rabbim kimseyi aratma rabbim sukurler olsun

Allah'a şükürler olsun ağlamak geldi içimden canım Allah I'm bize de nasip etsin kimseyi aratmasın sağlıkla doğsun inşallah çok sevindim canım hayırlı olsun

Allah'a şükürler olsun ağlamak geldi içimden canım Allah I'm bize de nasip etsin kimseyi aratmasın sağlıkla doğsun inşallah çok sevindim canım hayırlı olsun

sagol canım inşallah sana da nasip olsun sabret dua et hep iste Allah'ım istiyorum de, inan her duamdasınız herkese nasip olsun diye sürekli dua ediyorum

kızlarr hamileyimmm değerim 233

tebrik ederim canım :16: allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh bende bu sabah dayanamadım 9. günümdeyim testi perşembe yaptıracam idrar testi taptım evde ikinci çizgi silik belirdi inanamadım bende yaaaaaaaaaaaa cok mutluyum böyle olan varmı aranızda cok ümitlendim ben yaa:emir_bebek:

Son düzenleme:
Canım ben negatif aşılama yasadım 2 kez crinone bırakana kadar adet olmadım gerçi bende ilaca karşı tepkime fazla biraz ama senin durumun beni şaşırttı simdi:)

Evet var bazen dondurulunca çözülürken bile bozulabiliyor ama sen takma bunları kafana benim ilk denemem dondurulmusla oldu hamile kaldım.. yani bebegi veren allah tüp bebek de bi sebep , boyle duşun 5. Gun embriyosu daha cok bölündüğü büyüdüğü için şansı artıyo diuorlar ama hiç belli olmuyo 3. Gun tutarken 5. Gun tutmayabiliuor nasip kısmet.. Dua et..

Cok iyi bi karar vermişsin hem kendin yenilenirsin hemde vücut dengen degişir..dondurulmuş daha kolay oluyo iğne falan yok ya transfer olup geliyosun :) ins bu sefer bebislerin gelir canım:)

Canım bende 1 aşılama 1 tüp geçirdim. Aşılama dda iş daha farklı sanırım. Çünkü onda benimde ilacı kesmem gerekti adet olmak için. Ama Tüpte kesmeden geldi. Hatta ilacı yaparken geldii. muhtemelen tüpte rahim duvarının aşırı kalınlaşmasından kaynaklanıyo bu durum. Yani hamilelik olmayınca vücutta bi an önce atmak istiyo diye tahmin ediyorum.

Günaydın Kislar ben aranıza yeni katıldım yaşım 36 deneme 6 hepsi negatif ben yurt dışında yaşıyorum busene izine geldik birde türkiyede deneyelim dedik izmirde ama oda olmadı simdi burda tekrar badliyacaz cok korkuyorum kizlar ben anne olamayacakmiyim acaba bu arada sonuç bekleyen arkadslarimiz hayırlı haberlerle dönerler hamile olanlar sağlıkla kucaklarina alsınlar benim gibi tedaviye baslayacaklarda inşallah son olur evlatlarimizin kokularını taaaa derinlere çekelim ilk önce sağlıkla kızlar size bi sorum var benim yumurtam az oluyo 1.2 tane ne yapmam lazım kaliteli olması icin içinizde tecrübe eden varmı kızlar yardım edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

Valla canım soğan kürünü herkes tavsiye ediyo ama tedavi iaşamasında ben korkarım doktoruna bi sor. adet bittikten 7 gün sonra yapıyorsun. sabah akşam ılık içiyorsun ve sanırım 10-15 gğn devam ediyosun.

Canım hadi gözün aydın. İkizler geliyo galiba:):46:

kızlarr hamileyimmm değerim 233

Bugün çifte müjde var. Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.:46:

allahımmm cok mutluyum yaşasın yaşasın ayşegül çok sevindim valla allah sana ve eşine bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin aayy çok güzel yaa

amin canım inşallah bende seni merak ettim eve geldim hemen nete girdim ellerim titriyor hala bugün güzel birgün olacak inşallah diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönecekler nasıl mutluyum anlatamam hem kendi adıma hem senin adına

Tebrikler canim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririm Allahım sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder sevgiler

Canım bende 1 aşılama 1 tüp geçirdim. Aşılama dda iş daha farklı sanırım. Çünkü onda benimde ilacı kesmem gerekti adet olmak için. Ama Tüpte kesmeden geldi. Hatta ilacı yaparken geldii. muhtemelen tüpte rahim duvarının aşırı kalınlaşmasından kaynaklanıyo bu durum. Yani hamilelik olmayınca vücutta bi an önce atmak istiyo diye tahmin ediyorum.

Valla canım soğan kürünü herkes tavsiye ediyo ama tedavi iaşamasında ben korkarım doktoruna bi sor. adet bittikten 7 gün sonra yapıyorsun. sabah akşam ılık içiyorsun ve sanırım 10-15 gğn devam ediyosun.

Canım hadi gözün aydın. İkizler geliyo galiba:):46:

Bugün çifte müjde var. Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.:46:

çok saol canım allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inşallah

Back