2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Slm ark nasılsınız. Öğlen den önce idrar testi yaptım ikinci çizgi belirgin olarak çıktı ama ilkçizgiye göre daha açıktı sizce varmıdır bebişlerm

Son düzenleme:
Ilk deneme canım tek embriyo transfer edildi 25 yasindayim ikiz mi valla bilmiyorum ama sanmam 10 gun sonra kesede belli olur :)

Aynen ilk denemem 25 yasindayim beraber dogururz insallah :))) ay bu keseydi kalp atisiydi bi an evvel zaman gecsin istiyorum hepsini yasayalim bi an evvel

Slm ark nasılsınız. Öğlen den önce idrar testi yaptım ikinci çizgi belirgin olarak çıktı ama ilkçizgiye göre daha açıktı sizce varmıdır bebişlerm

Hayırlı olsun canım kesin hamilesin bende bugün yaptım ikinci çizgi yoktu ikici çizgi çıktıysa kesindir bide kan testi yaptır emin olursun

Bu arada ben telefondan giriyorum da sarjim bitmek uzere öpüyorum hepinizi allaha emanet olun

Bu kez de olmadı kızlar, ß-hcg değeri 1,5 çıktı. Kasık ağrısı bende de oluyordu, bel ağrısı, sırt ağrısı falan. Ama olmadı işte. Ne diyelim hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…