• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bende kayseri acıbademde yaptırıyorum orda çıkardılar bize beş dakika sürmedi çıkarmaları 500tl verdik ilaçlara

Dur ben bu işe bi eğiliyim. Gerçi şimdi yeni kanun çıktı raporlu da olsan %200 e kadar fark alabilceklermiş. o kadar uğraşana kadar gider 3 kuruş fazla verip kedim yaptırırım. Ben istanbuldayım bu arada canım

Dur ben bu işe bi eğiliyim. Gerçi şimdi yeni kanun çıktı raporlu da olsan %200 e kadar fark alabilceklermiş. o kadar uğraşana kadar gider 3 kuruş fazla verip kedim yaptırırım. Ben istanbuldayım bu arada canım

Biz raporlu 2000 lira hastaneye 650 lira ilaclara verdik hatta ilaclarim duruyo cok az ilaç kullandim ben gonalf leri en son 37, 5 mm vuruluyodum toplamda 2 kutu gonalf kullandim 3 kutusu duruyo cetrotide vardi 7 tane 5 tanesi kullanildi menogon var 10 tanr hiç kullanmadik hepsi duruyo

hastaneye ne kadar verdin canım sen aşılamada da çıkarmışlardı rapor bunda da çıkardılar bize 5000tyi buldu ilaçlar dahil

Biz raporlu 2000 lira hastaneye 650 lira ilaclara verdik hatta ilaclarim duruyo cok az ilaç kullandim ben gonalf leri en son 37, 5 mm vuruluyodum toplamda 2 kutu gonalf kullandim 3 kutusu duruyo cetrotide vardi 7 tane 5 tanesi kullanildi menogon var 10 tanr hiç kullanmadik hepsi duruyo

siz devlettemi çıkardınız raporu canım

Kizlar merhaba .
493.32 cikti degerim ve hamileyimmmmmm
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins

Hayırlı olsun canım güzel bir hamilelik hayırlı bir evladın olur inşallah:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

sen nasılsın iyimisin nasıl hissediyorsun kendini

Iyiyim canim allaha sukur bi fark yok ayni hissediyorum aslinda yine bi yatiyorum bi kalkiyorum evde bi sekilde zaman gecirmeye calisiyorum degisik bi duygu ama transferden sonra bu kadar telas yapmamistim heralde simdi icimde oldugunu bilince herseyi daha yavas yapmaya calisiyorum sansima bogazim acimaya basladi arada bir hapsiriyorum bunlarida saymazsak iyiyim elhamdulillah :))

Iyiyim canim allaha sukur bi fark yok ayni hissediyorum aslinda yine bi yatiyorum bi kalkiyorum evde bi sekilde zaman gecirmeye calisiyorum degisik bi duygu ama transferden sonra bu kadar telas yapmamistim heralde simdi icimde oldugunu bilince herseyi daha yavas yapmaya calisiyorum sansima bogazim acimaya basladi arada bir hapsiriyorum bunlarida saymazsak iyiyim elhamdulillah :))

Bir şey olmaz hapşırmaktan onlar tutunmuşlar artık bırakmazlar annelerini merak etme rahat ol

ayy çok sevindim burda sizlerin hamile haberlerini aldıkça kendim kalmışım gibi seviniyorum maşallah değerin çok güzel keseyide görürsün inşallah pıt pıt kalp seslerinide :)

Insaallaahh canim 10 gun sonra keseye bakmaya gittigimizde kalp atisini da duyarmiyiz acaba yoksa kalp atisi sonra mi duyulur

Back