• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Dün aksamdan beri adet olcakmisim gibi agrilarim vardi.daha Yeni kendine geldim.simdi de kendime sorup duruyorum agirmasi mi iyi agirmamasi mi??? Agirsa bir dert agirmasa bir dert:). Pilise sen nasılsın ? Varmi kasık ağrın?

Gun icinde vardi canim simdi de arada hafif bi agri oluyo o kadar

inşallah tutunsunda ağrısına razıyım benimde öyle kıvrandırmıyor ama ara ara batıyor daha önce bu kadar değildi

Insallah tutundugu icindir canim gonlunu ferah tut bazen ayaga kalktigimda sag tarafima bicak gibi bi sanci saplaniyo ara sira ama hayra alamettir insallah canim

Herkeste oluyor bu kasık ağrısı sanırım.ama bıçak saplanır gibi oluyorsa tehlikeli.benimki sızlıyor gibi ayrıca cok da halsizlik veriyor .vardir bir hayır güzel düşünelim güzel olsun...

Bana bazen bicak saplanir gibi oluyo ama nasil tehlikeli yani ne olur korktum sen oyle deyince

Herkeste oluyor bu kasık ağrısı sanırım.ama bıçak saplanır gibi oluyorsa tehlikeli.benimki sızlıyor gibi ayrıca cok da halsizlik veriyor .vardir bir hayır güzel düşünelim güzel olsun...

benimde hassasiyet var bende de halsizlik var eşimde psikolojik diyo ama değil biliyorum inşallah güzel olacak

Ah canım aynı anda yazmışiz mesajları seni korkutmak istemezdim.ben daha once dis gebelik geçirdim aksamdan sabaha kadar bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu ayrıca kipkirmizi da kanamam vardı tabi biz o zaman acemiydik anliyamadik dusuk yapiyorum sanmistim neyse sen korkma 2 gun sonra testini tekrarla dis gebelikte kan degerleri önemli Allah kimseye göstermesin

Ah canım aynı anda yazmışiz mesajları seni korkutmak istemezdim.ben daha once dis gebelik geçirdim aksamdan sabaha kadar bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyordu ayrıca kipkirmizi da kanamam vardı tabi biz o zaman acemiydik anliyamadik dusuk yapiyorum sanmistim neyse sen korkma 2 gun sonra testini tekrarla dis gebelikte kan degerleri önemli Allah kimseye göstermesin

Amin canim benim zaten ara sira oluyo devamli degil :)) pazartesiyi bekliyorum bakalim tekrar test icin sonuc ne cikacak meraktayim

pazartesi herkes için çok önemli bir gün inşallah hep beraber kutlama yapıcaz

Evet herkes pazartesiyi bekliyo sabah işe gitmeden direk hastaneye gidecem sonuc da 1 saat sonra veriyo gittigim hastane sabahin seherinde haber veririm size heralde sonrada merkezi aricam bakalim gelin dicekler mi demezlerse eger baska bi doktor belirledim bile kendime onunla devam edecem

pazartesi herkes için çok önemli bir gün inşallah hep beraber kutlama yapıcaz

evett benim için çok önemli bugün 10 gün degerim 14,5 artarmı bilemiyorumm 5 gün emriyosuydu ve iki tane transfer edilmişti hersey o kadar iyi gitmiştiki hala şokdayım inanamıyorum

Evet herkes pazartesiyi bekliyo sabah işe gitmeden direk hastaneye gidecem sonuc da 1 saat sonra veriyo gittigim hastane sabahin seherinde haber veririm size heralde sonrada merkezi aricam bakalim gelin dicekler mi demezlerse eger baska bi doktor belirledim bile kendime onunla devam edecem

çalışmaya mı başlıcan ben sonuç ne olursa olsun rapor almayı düşünüyorum hiç çalışasım yok:)

Insallah artar canim hepimizin dilegi bu

yine iyi gider inşallah canım stres yok:)

inşallah tekk duammm buuu suannn pztt en az kaç olması lazım ki doktor bana 50 inin altını sagllıklı bir gebelik olarak görmüyoruz demişti acaba benim kanımamı geç geçiyor:((cünkü gecen yıl bi gebelik oluşmuştu adetten tarihinden 4 gün sonra testim 150 çıkmışı..
bir umud işte hani diorum belki bizim kanımıza gec geciyordurr kimseler yokmu bizim gibi olan acaba topik topik geziorumm birilerini bulabileyim die

Back