• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

inşallah canım bende pazartesiyi heycanla ve korkuyla bekliyorum tabi insan yaşadıklarını tekrar yaşamaktan korkuyor öncekiler tutmamışmıydı yoksa kimyasal falan mı

Canım kısaca özeteleyeyim;
1 dış gebelik açık ameliyat sol tüp gitti
Ardından laparıskopi
3 aşılama negatif
1. Tüp bebek kimyasal
2. Ve 3. Tüp bebek değerler yükselmedi
4. Tüp bebek şu an için pozitif
İnşallah katlanarak devam eder....

Canım kısaca özeteleyeyim;
1 dış gebelik açık ameliyat sol tüp gitti
Ardından laparıskopi
3 aşılama negatif
1. Tüp bebek kimyasal
2. Ve 3. Tüp bebek değerler yükselmedi
4. Tüp bebek şu an için pozitif
İnşallah katlanarak devam eder....

inşallah katlanırda sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın ve bu yaşadıklarını unutuverirsin:)

Kizlarr bir seyler soyleyin bana aglamakdan kendimi alikoyamiyorum.bugun 10 gun ve degerim 14.5 morelim sifirr hic umudum yokk artik bole olupda 12 gun yukselen oldumu :(((

Kizlarr bir seyler soyleyin bana aglamakdan kendimi alikoyamiyorum.bugun 10 gun ve degerim 14.5 morelim sifirr hic umudum yokk artik bole olupda 12 gun yukselen oldumu :(((

canım neden ağlıyosun 10üzeri hamile demek artar allahın izniyle neden ağlayıp kendinide bebeğinide üzüyosun sabret pazartesi günü tekrar yaptırırsın değerlerinde katlanır inşallah

burda vakit geçirmeyi seviyorum çünkü burda beni herkes anlıyor ama dışarda gereksiz teselliler sanki ne hissettiğimi anlıyormuş gibi davranmalar çevreden örnek vermeler falan ama burda beni gerçekten anlıyorlar evlatsız olmak ne demek çok iyi biliyorlar iyiki varsınızzz

burda vakit geçirmeyi seviyorum çünkü burda beni herkes anlıyor ama dışarda gereksiz teselliler sanki ne hissettiğimi anlıyormuş gibi davranmalar çevreden örnek vermeler falan ama burda beni gerçekten anlıyorlar evlatsız olmak ne demek çok iyi biliyorlar iyiki varsınızzz

Az önce diğer sayada aynı şeyleri konuştuk. Darısı başınalar anlıyorumlar tembel çıktınlar gene olurlar kıskanda seninde olsun bariler falanlar filanlar.........

bizi bizden başkası anlamazzzzzz. Hatta bazen kocalarımız bile anlamaz maalesef Ama tab gene de iyiki onlar var yoksa bu durumla ben başa çkamazdım. O kadar üzüldüki olmadı diye biliyorum. beni teselli etmeye çalışıyo sabahtan beri. Bide kendini suçluyo benim yüzümden diye onu da biliyorum.

Az önce diğer sayada aynı şeyleri konuştuk. Darısı başınalar anlıyorumlar tembel çıktınlar gene olurlar kıskanda seninde olsun bariler falanlar filanlar.........

bizi bizden başkası anlamazzzzzz. Hatta bazen kocalarımız bile anlamaz maalesef Ama tab gene de iyiki onlar var yoksa bu durumla ben başa çkamazdım. O kadar üzüldüki olmadı diye biliyorum. beni teselli etmeye çalışıyo sabahtan beri. Bide kendini suçluyo benim yüzümden diye onu da biliyorum.

anlamıyor gerçekten kimse çünkü hiç uğrarşmamışlar ki nerden anlayacaklar .doğru diyosun canım iyiki kocalarımız varda bu süreçte yalnız kalmıyoruz.sizde problem neydi kendini suçlamak nedir çok iyi bilirim dönem dönem bende öyle hissediyorum

Kizlar merhaba .
493.32 cikti degerim ve hamileyimmmmmm
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins

Senin adına gercekten üzüldüm.sabretmekten başka birşey gelmiyor elden.yeni denemeye başlayınca insan eskileri unutuyor.çünkü yeni umutlar başlıyor.kendinize zarar vermeden biran önce atlatırsınız inşallah...yaşın kaçtı?ben 34 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz biz de...

Canim bisey sorcam sana hani az once dedin ya 7-8 milyar filan neden rapor cikartmiyosun o zaman hem ilaclar daha ucuz hemde klinige daha az oduyosun

canım neden ağlıyosun 10üzeri hamile demek artar allahın izniyle neden ağlayıp kendinide bebeğinide üzüyosun sabret pazartesi günü tekrar yaptırırsın değerlerinde katlanır inşallah

Hic uzulme tatlım değerlerin katlanacak allahin izni ile moralini sakin bozma pes etme dua et lutfen bebegin olacak ben inaniyorum

Kizlar merhaba .
tekrar test yaptirmana gerek yok dedi 10 gun sonra keseyi gormeye gitcez allahin izni ile aksilik cikmaz ins
allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin hepimizin adina hep dua ettim
degeri dusuk çıkanlar pes etmeyin moralu bozmayin yatin dinlenin hep dua edin ol diyen allahim olduruyor dusuk cikip yukselen degerlerle ilgilide cok örnek biliyorumm sadece dua edin hepimizz hamiss olcazz ins

ayy çok sevindim burda sizlerin hamile haberlerini aldıkça kendim kalmışım gibi seviniyorum maşallah değerin çok güzel keseyide görürsün inşallah pıt pıt kalp seslerinide :)

anlamıyor gerçekten kimse çünkü hiç uğrarşmamışlar ki nerden anlayacaklar .doğru diyosun canım iyiki kocalarımız varda bu süreçte yalnız kalmıyoruz.sizde problem neydi kendini suçlamak nedir çok iyi bilirim dönem dönem bende öyle hissediyorum

Sperm sayısı düşük ve hızda sorun var canım. Bi de ben kiloluyum

Kizlar merhaba .

Canım çok mutlu bi aile olun inşallah. Allah hayırlı etsin. Kaçıncı denemeydi? ikiz mi bu arada?

Kizlar merhaba .

Amin canim masallah degerin cok guzel allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Benim 10 gün 7 ile başlamıştı 540 lara kadar yükseldi. Sonra düşmeye başladı kimyasal gebelik oldu senin değer daha iyi görünüyor 12. Gün ikiye katkarsa bu 30 demek ve gebelik oluşuyor anlamına gelir. Kendini üzüp bebeği de etkileme kafanı dağıtmaya çalış. Umarım gerşey güzel olur...

Senin adına gercekten üzüldüm.sabretmekten başka birşey gelmiyor elden.yeni denemeye başlayınca insan eskileri unutuyor.çünkü yeni umutlar başlıyor.kendinize zarar vermeden biran önce atlatırsınız inşallah...yaşın kaçtı?ben 34 yaşındayım 3 senedir uğraşıyoruz biz de...

Benim yaş 32. Kasımda 33 olcam. Bizde 1.5 senedir uğraşıyoruz ama ben konuya erken aydığım için hemen 1 aşılama 1 tü yaptık. ama ikiside negatif tabi.

Canim bisey sorcam sana hani az once dedin ya 7-8 milyar filan neden rapor cikartmiyosun o zaman hem ilaclar daha ucuz hemde klinige daha az oduyosun

Ya hayatm nasıl çıkartıcam eşim çalışıyo bi tek benim koşturmam yetmiyor diye biliyorum. Hem Bizim şimdiki tedavi dondurulmuşlarla olacak. onda zaten tek bi hap kullanıcam sonrasında da crinone vercek biliyorum. Eğer o da tutmazsa bi rapor ççıkartıp 3. denemeyi yaparız aertık diye düşündüm.

Sperm sayısı düşük ve hızda sorun var canım. Bi de ben kiloluyum

Canım çok mutlu bi aile olun inşallah. Allah hayırlı etsin. Kaçıncı denemeydi? ikiz mi bu arada?

anladım kaç kilosun ki hem tüp bebekde kilo etkilenmiyor sadece hamilelik sürecin zor oluyor rabbim öyle yaratmışki kilodan tün organlar yağlanıyor ama rahim yağlanmıyo

Back