• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Biraz önce aradılar 11.4 nasıl sizce kötü değilmi yada benmi erken yaptırdım bugün 9.günüm 3.güm embriyosu:14::14::14:

Ben inaniyorum gaye artacak degerin 0-5 arasi hic yok demektir demisti hemsire sabir ve dua gerek simdi hemencik pazartesi olsun sende mutlu ol insallah

Biraz önce aradılar 11.4 nasıl sizce kötü değilmi yada benmi erken yaptırdım bugün 9.günüm 3.güm embriyosu:14::14::14:

Bence yükselecek. KArnını sev sürekli ve gerçekten yükseleceğine inan. çünkü çok erken baktırmışsın. 3. gün embriyosu için 12. gün baktırın diyorlar.

Kan sonucum 0.100. en ufak bir gebelik imaresi bile yok.

malesef gebelik aşısına rağmen olmadı 2.0:2:
Kızlar Allah sabır versin bi dahakine olur ins umudu kaybetmek yok..ins hepimiz anne olucaz..

Erken yapmışsın 5. Gun embriyosunu 5 gun sonra tahlil yapmak gibi olmuş..11. Gunünde yine yap ikiye katlar ins..

Sumeyye sen hangi aşamadasın ben bugün kontrole gittim pazartesi tekrar kontrole gidicem muhtemelen çarşamba yada perşembe yumurtalarım toplanacak tedavide 8. günüm 300 mg. gonal-f devam birde dün koldan iğneye başladım cedrodite birde folik asit içiyorum sende farklı birşey varmı ?

Benimde olmadı. İlk deneme tek embriyo. Sırf bu hükümetin aptal yönetmeliği yüzünden gebelik şansımız düştü. Hem doğurun 3 tane 5 tane diyolar hem yönetmelikle embriyo kısıtlaması getiriyorlar. Doktorların hepsi gebelik oranlarının düşmesinden şikayetçi. Oldukça anlamlı bir şekilde oranlarımız düştü diyorlar. Taiki herşey ısmet ilk denemede tek embriyo ile hamile kalan yok mu? Var çok var. Ama negatifi gören daha çok var.

benim 3. tüp denemem denemesinden önce 2 aşılama sana katılıyom bende geç evlendim fakat bütün her şeyi kendi imkanlarımızla yaptık 3 yıl dolmadan heyet raporu alamadım bu aydan sonra alma hakkına sahip oldum ama artık almak için uğraşmıcam çünkü
tamamen maddi ve manevi olarak çökmüş durumdayım

Sumeyye sen hangi aşamadasın ben bugün kontrole gittim pazartesi tekrar kontrole gidicem muhtemelen çarşamba yada perşembe yumurtalarım toplanacak tedavide 8. günüm 300 mg. gonal-f devam birde dün koldan iğneye başladım cedrodite birde folik asit içiyorum sende farklı birşey varmı ?

Bende donmuş tedavisi olduğu için tedavi farklı geçiyor. Sadece estrofem tablet, folik asit ve koraspin kullanıyorum. Rahim gerekli kalınlığa ulaşınca inşeAllah transfer gerçekleşecek.

Sana da tedavide başarılar dilerim.

Dün aksamdan beri adet olcakmisim gibi agrilarim vardi.daha Yeni kendine geldim.simdi de kendime sorup duruyorum agirmasi mi iyi agirmamasi mi??? Agirsa bir dert agirmasa bir dert:). Pilise sen nasılsın ? Varmi kasık ağrın?

Back