2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

yasım genc eşim acısından acele ediyoruz eşimde problem zaten o yuzden fazla gec kalmayın dio doktorlar

ada67 selam eylül de gitcekmisin ilaç içiyormusun geçen gün yazdım ama görüşemedik tekrar

ada67 selam eylül de gitcekmisin ilaç içiyormusun geçen gün yazdım ama görüşemedik tekrar

selam umut...evet cevap yazmıssın gormedım kusura bakma sımdı okudum...ben onumuzdekı hafta hıstereskopı olucam ondan 1 ay sonrada tedavıye baslıycaz hoca hsg ıle sansımız artar dedı ...ılac olarak bıosteron ıcıyorum gunde 1 tane bırde folıc asıt...senınle aynı donemde orada olucaz eger degısıklık olmazsa...benım 3 yasında oglum var yıne bulent hocada tedavı oldum tanım endometrıozıs yumurta rezervım az 2 kez laparoskopı oldum 3 denemede ogluma kavustum gecen sene aynı merkezde denedık olmadı...şımdı tekrar yollardayız...senın kacıncı denemen yasın kac ıstanbuldamı oturuyorsun...ınsallah karsılasır tanısırız...

şimdi beklediğin için gelmiyor canım ne kadar tuhaf beklemezsin gününden önce gelir beklersin tık yok
aynen canım yarın test yapıp yoksa eger söktürücü alıcam inşşalh hayırlısıyla hayırlı zamanda olurum bebeğimide alırım hatta hepimiz alırızz

slm kader arkadaslarım nasipse bende eylülde yapmayı düşünüyorum aslında bu ay yapacaktık ama kredi işimiz henüz netleşmedi hala cevap bekliyoruz krediden dolayısıyla adetim bitmek üzere geç kaldım oyüzden eylülde inş
RABBİM isteyen herkese nasip etsin kimseyi evlattsızlıkla terbiye etmesin çok zor bir süreç inanırmısınız yıllar sonra ilk kez böyle bir duruma kalkısıyorum bayadır bekliyordum tam kendimizi toparladık borcları kapattık bu sefer kefil cıktı basımıza bundada vardır bir hayır neylerse güzel eyler RABBİM bizleri evlatla taçlandır YARABBİM

evet kızlar kötü haber geldi kredimiz olumsuz sonuçlanmış bizimkisi başka bahara kaldı

selam canım biestoron günde iki tane içiyorum hiç cocugum yok 34 yaşındayım ilk deneme olucak bendede endometrıozis çukulata kistleri vardı ekimde ameliyat ile temizlediler ancak doktor laparoskopi diye aldı yapışık diye açık ameliyat yapmış yumurta rezevleri azaldı tabii edirne de oturuyorum bir daha ki adet trh muhtemelen 23 eylül o zaman iğneler başlıycak inşallah

Arkadaslar merhaba .ben ayin 23unde basladik tup bebek tedavisine .7gun gonal f igne kullandim.dun orlagutton vuruldum.bugunde catlatma ogni vurulacagim ve cumartesi yunurta toplamam yapilacak.eylulun ilk haftasida transferim olacakti. Fakat rahim duvarim kalinlastigi icin transferim ertelendi.2gundur moralim sifir allahim sen yardim et

Bizde bu ayin 24.de basladik tedaviye ignelerimi oluyorum simdi c.tesi kontrolum var toplama gunude netlescek sanirim.kasiklarimda cok agri var yurerken bile zorlaniyorum bole agri oluyomu herkezde..

Durumumla ilgili bilgi veriyim biraz
Bn 26 esim 28 yasinda 4 yillik evliyiz fakat hep korunduk.bilgilenmek icin spermogram yaptirdik sonuc 1 milyon ( hareketli sayisida oldukca az..doktor bu sartlarda cok zor normal yolla zaman kaybetmeden tup bebege baslayin dedi.ve biz bu zamana kadar sadece 2 kere korunmadik.denesek belki olurmuydu bilmiuorum ama zamn kaybetmek istemedim.bahceci umut tup bebekte basladik bizde. bnde allaha sukur bi problem yok.dr bana bi kac vitanim falan verdi esime e vitamini ve cortex die bi takviye verdi harektliligini artircakmis.dun kontrolum vardi dr gayet iyi gidioo c.tesi tekrar gel dedi.bakalim insallah bi problem yasamayiz devaminda da.hepimiz bi an oncee evlatlarimiza kavusuruz insallah.cok sabir isteyen bi ismis.deneyipte olmayan 2-3 -4 u deneyenlerin halini dusunemiyorum.allah sizlere kat kat yardim etsin.herkezden guxel haberler alma dilegiylee...

Bende 2.defa tüp bebeğe başladım iğnelerimi oluyorum,pazartesi opum olacak galiba.

Bizde bu ayin 24.de basladik tedaviye ignelerimi oluyorum simdi c.tesi kontrolum var toplama gunude netlescek sanirim.kasiklarimda cok agri var yurerken bile zorlaniyorum bole agri oluyomu herkezde..

bende hiç ağrı yok,yumurtaların kaç milimdi bir önceki ultrasonda

kızlar bende eylülde tüp bebeğe başlıyorum.benide listeye eklermisiniz.ben 25 eşim 28 yaşında ve 3 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdik.eşimde morfoloji 0 ve hızı düşük.3 güne kadar adet olup tedaviye start vericez allahın izniyle.rabbim yüzümüzü güldürsün.

canım sen nerde oturuyorsun yaşın kaç ben çok korkuyorum

canım ben korkuyorum ilk denemem sen istanbulda mısın yaşın kaç

aynen canım yarın test yapıp yoksa eger söktürücü alıcam inşşalh hayırlısıyla hayırlı zamanda olurum bebeğimide alırım hatta hepimiz alırızz

canım istermisin testte pozitif çıksın:) ay ne güzel olur tedaviyi beklerken bi mucize gerçekleşsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…