- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
Hakkında hayırlısı olsun. Yeni ev belki de sana uğur getirir. Bir arkadaşımın tam da böyle oldu. Yeni ev alıp taşında, o ay tüp bebek deneyecekti ki kendiliğinden hamile kaldı. Umarım senin de öyle olur. Ayrıca yaşın çok genç, neden bu kadar acele ediyorsun ki? Yeni evinin, evliliğinin tadını çıkar, bizim için de dua et.
bugün 6 gün geçti ve ben hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum olmayı ve bebişlerimi göbüşüme almayı
geçsin be güzelim napalımbnm de 17 gn gectiii:18::18::18:
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr
ada67 selam eylül de gitcekmisin ilaç içiyormusun geçen gün yazdım ama görüşemedik tekrar
bugün 6 gün geçti ve ben hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum olmayı ve bebişlerimi göbüşüme almayı
aynen canım yarın test yapıp yoksa eger söktürücü alıcam inşşalh hayırlısıyla hayırlı zamanda olurum bebeğimide alırım hatta hepimiz alırızzşimdi beklediğin için gelmiyor canımne kadar tuhaf beklemezsin gününden önce gelir beklersin tık yok
selam umut...evet cevap yazmıssın gormedım kusura bakma sımdı okudum...ben onumuzdekı hafta hıstereskopı olucam ondan 1 ay sonrada tedavıye baslıycaz hoca hsg ıle sansımız artar dedı ...ılac olarak bıosteron ıcıyorum gunde 1 tane bırde folıc asıt...senınle aynı donemde orada olucaz eger degısıklık olmazsa...benım 3 yasında oglum var yıne bulent hocada tedavı oldum tanım endometrıozıs yumurta rezervım az 2 kez laparoskopı oldum 3 denemede ogluma kavustum gecen sene aynı merkezde denedık olmadı...şımdı tekrar yollardayız...senın kacıncı denemen yasın kac ıstanbuldamı oturuyorsun...ınsallah karsılasır tanısırız...
Bizde bu ayin 24.de basladik tedaviye ignelerimi oluyorum simdi c.tesi kontrolum var toplama gunude netlescek sanirim.kasiklarimda cok agri var yurerken bile zorlaniyorum bole agri oluyomu herkezde..
selam canım biestoron günde iki tane içiyorum hiç cocugum yok 34 yaşındayım ilk deneme olucak bendede endometrıozis çukulata kistleri vardı ekimde ameliyat ile temizlediler ancak doktor laparoskopi diye aldı yapışık diye açık ameliyat yapmış yumurta rezevleri azaldı tabii edirne de oturuyorum bir daha ki adet trh muhtemelen 23 eylül o zaman iğneler başlıycak inşallah
selam canım biestoron günde iki tane içiyorum hiç cocugum yok 34 yaşındayım ilk deneme olucak bendede endometrıozis çukulata kistleri vardı ekimde ameliyat ile temizlediler ancak doktor laparoskopi diye aldı yapışık diye açık ameliyat yapmış yumurta rezevleri azaldı tabii edirne de oturuyorum bir daha ki adet trh muhtemelen 23 eylül o zaman iğneler başlıycak inşallah
aynen canım yarın test yapıp yoksa eger söktürücü alıcam inşşalh hayırlısıyla hayırlı zamanda olurum bebeğimide alırım hatta hepimiz alırızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?