2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

bugün kontrole gittim kızlar bi sorun yok.2.deneme buca tınaztepe hastanesinde yapıyorum dondurulmuşlarla.sebepsiz infertilite sorun.doktorum estrofem 2 mg ve climara forte bant verdi.hormanlardan şiştim ama bu yolda çekilenler sevaptır:)

bende estrofem ve cetriote ile başlayacam inş..

Selam kızlar. Bazılarımız başlamış bile ilaçlara, hayırlı uğurlu olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yazılardan anladığım kadarıyla ben hep kısa protokolle denemişim. Uzun protokolde neler kullanılır, burada yazdıklarınızdan öğrendim. Bugün yarın adetim başlayacak ve kontrole gideceğim. Bu defa da kısa protokol olacak demek ki, adet öncesi ilaç kullanmadığıma göre... Eşimin de bu denemede henüz sperm testi yapılmadı. Bu 3. ve inşallah son denememiz olacak.

inşallah hoşgeldin topiğimizeee benim ilk denemem olcak eylülde sebebi yaşı nı ve hangi merkezde yaptıracağınıda yazarsan sevinirimm

merhaba canım benimde eylülde ilk denemem yaşım34 acıbadem maslak ta yaptıracağız yumurta rezervim az senin durum ne canım

merhaba canım benimde eylülde ilk denemem yaşım34 acıbadem maslak ta yaptıracağız yumurta rezervim az senin durum ne canım

hoşgeldin gece kuşu topiğimize topiğin konu sahibi benim haziran ayında açmıştık nfy arkadaşımla birlikte topiği seni listeye ben eklicemmm.... bizim erkek infertilitesi ve bendede adet düzensizliği varrr

Son düzenleme:
canım en sonunda adet oldum çarşamba konrtolüm var..inş fsh düştüyse bende başlıyorum artık tüp bebek tedavime..benide eklersin canım..ben istanbul tüp bebek aret bey olucam iinş..

inşallah düşmüştür canımm hadi güzel haberlerle gelll bu arada evlilik tarihlerimiz çok yakın senle bilmem farkettinmi????

selam umut2255...bende maslak acıbademe gıdıyorum ekımde baslıycaz bızde adet olmayı beklıyorum olnuca hıstereskopı yapılacak 1 ay sonrada tedavıye baslıyacagız belkı karsılasırız orada...senın doktorun kım...benımkı bulent bey....

inşallah düşmüştür canımm hadi güzel haberlerle gelll bu arada evlilik tarihlerimiz çok yakın senle bilmem farkettinmi????

evet canım çok yakın evlilik tarihlerimiz..ben fsh yüksekliğini evliliğimin 4 ayımda öğrendim...yeni evliliğimin tadını çıkaramadan yüksek fsh ile boğuştum..cannım ben 32 yaşında geç evlendim ..seçemedik birtürlü koca işte..herşey nasip kısmet işte evlilikte evlat sahibi olmakta..hayatımın aşkını geç bulduk inş hayatımın anlamı meleğimde geçte olsa Allahımında izniyle gelcek annesine..

selam ada67 benim de doktorum bülent bey muhtemelen 23 eylül de adet olucam bugün 2.günü derya hn mail attım ilacı içeli 1 hafta oldu biestoron verdi ilk denemem gidene dek konuşalım paylaşalım ordada karşılarız.

hoşgeldin gece kuşu topiğimize topiğin konu sahibi benim haziran ayında açmıştık nfy arkadaşımla birlikte topiği seni listeye ben eklicemmm.... bizim erkek infertilitesi ve bendede adet düzensizliği varrr

hoşbulduk canım

benim yumurta rezervim az ilk denemem olucak acıbadem maslak ta

bugun ıtıbarıyle alacağım ılaclar glıfor-folbıol veeeeee lucrın ıgne başlamış bulunmaktayım ... nedense pek umıdım yok allah sonumuzu hayır etsın. bazen düşünüyorum allahım dıyorum, sağlıklı hayırlı evlat ver, olmayıncada bı duraksıyorum acaba dogcak olan saglıksız yada hayırsız olcakta allahın sevgılı kuluyuz dıe mı vermıyor

inşallah gelecek tabi

haklısın belkide öyle bende öyle düşünüorumm sağlıklısından hayırlısından ver diyorum

Meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...

meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...

Hayırlısı olsun canım, madem maddi sıkıntınız var, neden fakülteyi düşünmüyorsun, hem yapılan herşeye neredeyse hiç para ödemiyorsun. Tek sıkıntı senin için mesafe ve zaman olur.Seni bursalı topiğinden biliyorum Madem beklemedesin, bence fakülteye gitmeni öneririm. Ben 2 aşılama yaptırdım, sadece ilaçlarıma para verdim, oda raporlu olduğu halde. Tüp bebek dersen rapor çıkarsa, zaten çok az ödüyorsun. Benim rapor çıkmasada ben yine fakültede yaptıracağım

Merhaba,
Hemen hemen aynı günlerde başlayacağız. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz, yüzümüz güler.

Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.

Perşembe günü tedaviye başlıyorum

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim,pazartesi iğnelere başlayacaz inşallah,Allah hepimize kolaylık versin,ilk denemem bu arada ve stress tavan yapmış durumda..

Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.

Perşembe günü tedaviye başlıyorum
tedaviye başlayan arkadaşlarım inşlh tedavi sonucunda hamile haberi vererek bize yazarsınızzzzzzzzzzzzzzz
ve tedavisi ertelenenler ben üzülüyordum tedavim ertelendi diye ama bunda da avrdır hayır diyorum inşlhhh bizlerde tedaviye başalrızzzzzzzz sizler güzel haberleri verin sonrası bizde sıraaaaaaaa

canım herşeyde vardır bir hayır..senin zaten yumurtada sorunun yok bildiğim kadarıyla sonuçta aşılamadada en çalışkan spermleri seçiyolar..aşılamaylada şansın var.. daha önce aşılama denemişmiydin canım..aldığın karar hakında hayırlsı olsun..elinde güzel imkanlarında var bak aşılama için yardımcı olcak doktorlar ben aşılamaylada çok ümitliyim senden..Allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…