• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Hayırlısı olsun canım, madem maddi sıkıntınız var, neden fakülteyi düşünmüyorsun, hem yapılan herşeye neredeyse hiç para ödemiyorsun. Tek sıkıntı senin için mesafe ve zaman olur.Seni bursalı topiğinden biliyorum:34: Madem beklemedesin, bence fakülteye gitmeni öneririm. Ben 2 aşılama yaptırdım, sadece ilaçlarıma para verdim, oda raporlu olduğu halde. Tüp bebek dersen rapor çıkarsa, zaten çok az ödüyorsun. Benim rapor çıkmasada ben yine fakültede yaptıracağım:34:

canım düşündüğün için cok tesekkür ederim ama benm yasım tutmuyo ki devletin ödemesi için yasım 21

canım herşeyde vardır bir hayır..senin zaten yumurtada sorunun yok bildiğim kadarıyla sonuçta aşılamadada en çalışkan spermleri seçiyolar..aşılamaylada şansın var.. daha önce aşılama denemişmiydin canım..aldığın karar hakında hayırlsı olsun..elinde güzel imkanlarında var bak aşılama için yardımcı olcak doktorlar ben aşılamaylada çok ümitliyim senden..Allah yardımcın olsun canım..

sağol canım yok hiç aşılama denemedim dr lar aşılama önermiolardı eşimin değerlri cok düşük diye

canım düşündüğün için cok tesekkür ederim ama benm yasım tutmuyo ki devletin ödemesi için yasım 21
canım üniversitede raporsuzda yaptırsan cüzi bimiktar alıyoklarmış bende yeni öğrendim eger bu seferde olmazsa benim oraya gidicem bende bakalım hayırlısı artık:18:

aradım cnm aralık 10-11 gbi arayacakmışız o tarihlerde randevu verecek bize artık ondan sonra ne zamana randevu verrseeee
nasip canım napalım olmadı bi daha ki denemeleri arstırıp sgk ile anlaşmalı olan yerlrdede yaptırabiliriz 1000 tl 1000 tl dir yani dr a güvendikten sonra

Merhaba canım benimde kısmetse Eylül'de 3. Denemem olacak:)inşallah sonuc dilediğimiz gibi olur

Ozlem_ahmet
pardon yaa,

POydere soracaktım, karışmış kusura bakmayın :)

özelden soramadım, mesaj hakkım yokmuş,
3. denemeyi nerede yapacaksınız acaba?

bu arada her 2 tüpünüz de mi alındı, neden alındı acaba?
yumurta veya sperm tarafında başka sorun var mıydı sizde?

slm kızlar ben 8 yılık evliyim ve malesef bi evladım yok sorunumuz sebsepsiz yani acıklanamıyan interfi çoooook tedavi gördüm ilacla aşılamama tüpbebek çook çook 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu enson 2 yıl önce dondurulmuş embiriyo kulandım ama 3 haftalık kaybetim şimdi tekrar düşünüyorum allah izin verirse eylül ekim gibi başlıycam ama hastane konusunda çok kararsızım daha öncekileri beylikdüzü medikana interpolde selman laçine yaptırdım şimdi eşim başka hastaneye gidelim diyoama ben hastane konusunda karar veremiyorum sizce hangisi :26::26:

Meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsun canım rabbim inş hiç ummadığın beklemediğin bi anda evladını hayılısıyla nasip eder :16:yeni eviniz de hayırlı olsun güle güle oturmanızı nasip etsin rabbim :21:belki de böylesi daha hayırlı olur sizin için canım

sağol canım yok hiç aşılama denemedim dr lar aşılama önermiolardı eşimin değerlri cok düşük diye

canım aşılama denemen daha iyi..ben inanıyorum aşılamaylada tutma ihtimali var..eşlerde değerleri düşük olup normal yolla hamile kalanda çok..Allahım ol desin yeterki..

Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.

Perşembe günü tedaviye başlıyorum

Ben de bugün regli olurum diye düşünüyordum ama yarın olacak herhalde. Yarından sonra da tatil, doktorlar hastaneden olmaz. İçim sıkıldı şimdi. Ne zaman başlayacağım bilmiyorum. Ne kullanacaksın? uzun protokol müydü seninki?

slm kızlar ben 8 yılık evliyim ve malesef bi evladım yok sorunumuz sebsepsiz yani acıklanamıyan interfi çoooook tedavi gördüm ilacla aşılamama tüpbebek çook çook 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu enson 2 yıl önce dondurulmuş embiriyo kulandım ama 3 haftalık kaybetim şimdi tekrar düşünüyorum allah izin verirse eylül ekim gibi başlıycam ama hastane konusunda çok kararsızım daha öncekileri beylikdüzü medikana interpolde selman laçine yaptırdım şimdi eşim başka hastaneye gidelim diyoama ben hastane konusunda karar veremiyorum sizce hangisi :26::26:

Merhaba,
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Hastane konusunda yaşadığın yer de önemli bence. Beylikdüzü'nde denediğine göre o tarafta oturuyor olmalısın.

Meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...

Hakkında hayırlısı olsun. Yeni ev belki de sana uğur getirir. Bir arkadaşımın tam da böyle oldu. Yeni ev alıp taşında, o ay tüp bebek deneyecekti ki kendiliğinden hamile kaldı. Umarım senin de öyle olur. Ayrıca yaşın çok genç, neden bu kadar acele ediyorsun ki? Yeni evinin, evliliğinin tadını çıkar, bizim için de dua et.

selam arkadaslar adet oldum sonunda hastaneyı aradım bıtınce gun verecekler ve hıstereskopı ıcın gıdecegız ondan 1 ay sonrada tedavıye baslıyoruz...ınsallah bu işlem gebelık sansımı arttırır cektıklerım yanıma kar kalmaz...benım ıcın dua edın....

meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...

hayırlısı olsun arkadaşım aşılama ile de hamile kalan çok kişi var inşallah sana da nasip olur

bugün 6 gün geçti ve ben hala adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum olmayı ve bebişlerimi göbüşüme almayı

Back