- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
Hayırlısı olsun canım, madem maddi sıkıntınız var, neden fakülteyi düşünmüyorsun, hem yapılan herşeye neredeyse hiç para ödemiyorsun. Tek sıkıntı senin için mesafe ve zaman olur.Seni bursalı topiğinden biliyorumMadem beklemedesin, bence fakülteye gitmeni öneririm. Ben 2 aşılama yaptırdım, sadece ilaçlarıma para verdim, oda raporlu olduğu halde. Tüp bebek dersen rapor çıkarsa, zaten çok az ödüyorsun. Benim rapor çıkmasada ben yine fakültede yaptıracağım
canım herşeyde vardır bir hayır..senin zaten yumurtada sorunun yok bildiğim kadarıyla sonuçta aşılamadada en çalışkan spermleri seçiyolar..aşılamaylada şansın var.. daha önce aşılama denemişmiydin canım..aldığın karar hakında hayırlsı olsun..elinde güzel imkanlarında var bak aşılama için yardımcı olcak doktorlar ben aşılamaylada çok ümitliyim senden..Allah yardımcın olsun canım..
canım üniversitede raporsuzda yaptırsan cüzi bimiktar alıyoklarmış bende yeni öğrendim eger bu seferde olmazsa benim oraya gidicem bende bakalım hayırlısı artık:18:canım düşündüğün için cok tesekkür ederim ama benm yasım tutmuyo ki devletin ödemesi için yasım 21
canım üniversitede raporsuzda yaptırsan cüzi bimiktar alıyoklarmış bende yeni öğrendim eger bu seferde olmazsa benim oraya gidicem bende bakalım hayırlısı artık:18:
canım cok ayrıntılı bi bilgim yok ama devlet kurumlarında yaptırdıgında bi kısmı karşılanabiliyomus galiba onu öğrenmemiz lazımca nım beni daha ayrıntılı bilgilendirsene bende araştırıp yazcam san öğrendklerimi
canım cok ayrıntılı bi bilgim yok ama devlet kurumlarında yaptırdıgında bi kısmı karşılanabiliyomus galiba onu öğrenmemiz lazım
nasip canım napalım olmadı bi daha ki denemeleri arstırıp sgk ile anlaşmalı olan yerlrdede yaptırabiliriz 1000 tl 1000 tl dir yani dr a güvendikten sonraaradım cnm aralık 10-11 gbi arayacakmışız o tarihlerde randevu verecek bize artık ondan sonra ne zamana randevu verrseeee
Yok mu bu tarihlerde başlayacak olanlarrr
merhaba,
özelden soramadım, mesaj hakkım yokmuş ))
3. denemeyi nerede yapacaksınız acaba?
bu arada her 2 tüpünüz de mi alındı, neden alındı acaba?
yumurta veya sperm tarafında başka sorun var mıydı sizde?
Merhaba canım benimde kısmetse Eylül'de 3. Denemem olacak:)inşallah sonuc dilediğimiz gibi olur
Meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...
sağol canım yok hiç aşılama denemedim dr lar aşılama önermiolardı eşimin değerlri cok düşük diye
Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.
Perşembe günü tedaviye başlıyorum
slm kızlar ben 8 yılık evliyim ve malesef bi evladım yok sorunumuz sebsepsiz yani acıklanamıyan interfi çoooook tedavi gördüm ilacla aşılamama tüpbebek çook çook 4 aşılama 2 tüp bebek deneyimim oldu enson 2 yıl önce dondurulmuş embiriyo kulandım ama 3 haftalık kaybetim şimdi tekrar düşünüyorum allah izin verirse eylül ekim gibi başlıycam ama hastane konusunda çok kararsızım daha öncekileri beylikdüzü medikana interpolde selman laçine yaptırdım şimdi eşim başka hastaneye gidelim diyoama ben hastane konusunda karar veremiyorum sizce hangisi :26::26:
Meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...
meraba kızlarrr ben bugün itibariyle tüp bebeği erteleme kararı aldım biz ev almıştık bilen ler biliyo akşam eşimle oturup hesap yaptık ve tüp bebeğe bu ay başlarsak işin içinden çıkamayacağımızı farkettik.gene buralarda yanınızda olacağım allahın izniyle hepiniz sevinçli haberlerini birlikte kutlayacağız ....bu para biriktirme süresinde de aşılama tedavisini devlet hastanesinde deneyeceğiz zaten sağlık memuruyum ilçe sağlık müdürüm dr hanım da benim için dr lara rica edecek benim için böyle daha iyi oldu yaptırsaydım evimde eksikliklerim çok olacaktı. Hakkımda hayırlısı buymuş hepimizin hakkında hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?