2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlar eylül /ekimde bizde başlayacağız yeniden tedaviye rabbim gönlümüzden geçeni hakımızda hayırlı eylesin inşş emeklerimiz boşa çıkmasın tam bu mesajı 7. gönderşim gitmezse bırakacağım

Evet erteledi doktor eylul sonuna kadar.sali toplama islemi yapcak ayin sonuna kadar dinlen ole yapalim dedi.bakalim artik hayirlisi..

Doktorumda neden bole olduguyla ilgili cok sasirdi.bnm oldu bitti bi gaz sikismasi problemim var muhtemelen gaz sikisti irada yumurtaliklarda suanda hassas oldugu icin ole bi tepki verdi.ilk gittiğim hastane antibiyotik tedavisi baslicaz tup bebek isinede devam etmiceksin ertncek bi kac ay dedi.bn yatisi iptal ettim zeynep kamile gectim.orada tedaviye engl olucak hic bi islem yapmadilar sukurler olsun.hem zamanim hem onca kullandigim ilac bosa gidicekti.

Doktorum sorun yok sali topyalim eylul sonuna kadar yumurtaliklar dinlensin ole yapariz transerini dedi.bakalim cok korkmaya basladim suanda sancim cok az var ama heran baslicak diee odum kopuuo.dedigin gibi agri kesici banamisin demio

çok sayıda yumurta olduğunda yumurtalık su toplar bunun adı ohss dir yumurta toplama işlemi (opu)yapılır transfer bir yada bir kaç ay ertelenerek yapılır ki rahimdeki toplanana su kendiliğinde ve ya enjektörle boşaltılıp rahim gebeliğe hazır olana kadra beklenir hiç bir sorun yaşanmaz inşş güzel haberler almak nasip olsun bu yoldaki herkese

Arkadaşlar, nihayet ben de bugün başladım tedaviye. Lucrin+Gonal f+Merional kullanacağım. Çarşamba sabahı da kontrolüm var. Hemşire hanım ilaçları anlatırken sinirlerim boşaldı, başladım ağlamaya. Bu ağlama işi çok sık tekrar etmeye başladı Allah'ım inşallah bu defa tutar da bu emekler, çekilen sıkıntılar boşa gitmemiş olur.

Tatlim hosgeldin bende burdayim
Kismetse esimde saglikli sperm cikip dondursam bende ekime kadar denicem ilk defa
Inslh bu sefer senden guzel haberler alicaz buzde guzel haberler vericez

Cnm hayirli olsun tedavin hadi inslh guzel hamis haberi verirsin bize

Doktorum sorun yok sali topyalim eylul sonuna kadar yumurtaliklar dinlensin ole yapariz transerini dedi.bakalim cok korkmaya basladim suanda sancim cok az var ama heran baslicak diee odum kopuuo.dedigin gibi agri kesici banamisin demio
Nm korkma hakkina bu hayirliymis insleylul sonu hamis haberi verirsin

Tatlim hosgeldin bende burdayim
Kismetse esimde saglikli sperm cikip dondursam bende ekime kadar denicem ilk defa
Inslh bu sefer senden guzel haberler alicaz buzde guzel haberler vericez

cemrem mrhb canım inşş canım önce spermler gelsin sonra bebiş

bende eylül yada ekimde tup bebek yaptıranlardanım yasım 24.5 3yıllık evliyim rezerv azlığı ve sprem hızı düşüklüğü var. konya özel selçukluda yapılcak ...
yalnız size bi sorum olacak doktorum 2ay önce serophene ve duphaston verdi 3 aylık ben 2.ayındayım ilaçlarım fakat duphaston biteli çok oldu adetimde ilk defa 6 gün geçti ..adet sancılarım yaklaşık 10 gündür devam ediyo boyle bişey yasayan varmı acaba kistmi oluştuu yada hamile olabilirmiyim

Bu sabır dolu kervanda bende varım 3 yıllık evliyim kim ayı gibi düşünelim dedi doktor..yumurta rezervlerim azalmış artı eşimde hareket bozukluğu var...yeni öğrendik butun bunları ALLAH herşeyin hayırlısını versinnnn hepimizede dua ile

merhaba...ya bende çok duygusal oluyorum o süreçte biri dokunsa ağlıyorum lafa söze gerek yok bir bakışa bile ağlayabiliyorum...kendimede kızıyorum ama...İnşallah güzel sonuçlar alırsında mutluluktan ağlarsın...

cemrem mrhb canım inşş canım önce spermler gelsin sonra bebiş

Allah yardım etsin canım hepimize,sperm çıksa diye diye yıllar geçti,çıktı tüp bebek yapabilsek diye diye yıllar geçecek,sonra tutsa diye,tutsa düşmesin diye diye,doğum ayrı bir çile zaten.saçımda beyazlamayan tel kalmadı nerdeyse dertten.e2 yüksek çıktı salıya erteledi opumu.

Bende ekim ayında bir sıkıntı çıkmazzsa başlayacağım inşallah...2.denemem...yaş 33...sorun sperm hareketsizliği...ve 2. denemem olacak...Ankara zekai tahir düşünüyorum bi değişiklik olmazsa...Allah ım herkesi mutlu sona kavuştursun...

canım hakında hayırlısı olsun bizde sperm var ama yumruta kalitesi düşük dölenmiyor dölensede tutunmuyor hepimiznki farklı bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…