- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
yumurtalarda aşırı büyümemiş aslında normal yani.geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır yumurtaların toplanınca seni biraz dinlendirirler hemen transfere geçmezler.daha iyi olur ilaçların etkisinden kurtulursun bebişinle daha rahat kavuşursunuz inşallah.
yumurtalarda aşırı büyümemiş aslında normal yani.geçmiş olsun,herşeyde bir hayır vardır yumurtaların toplanınca seni biraz dinlendirirler hemen transfere geçmezler.daha iyi olur ilaçların etkisinden kurtulursun bebişinle daha rahat kavuşursunuz inşallah.
canım benımde asırı agrım var.. dun bende acile gittim 40*41 olmus yumurtalıgımın biri. patlayacak nerdeyse. parol içiyorum ama bana mısın demiyo. yumoslarım yerinde neyse ki :) sıvı birikmesinin bi zararı varmıymıs peki?
Doktorumda neden bole olduguyla ilgili cok sasirdi.bnm oldu bitti bi gaz sikismasi problemim var muhtemelen gaz sikisti irada yumurtaliklarda suanda hassas oldugu icin ole bi tepki verdi.ilk gittiğim hastane antibiyotik tedavisi baslicaz tup bebek isinede devam etmiceksin ertncek bi kac ay dedi.bn yatisi iptal ettim zeynep kamile gectim.orada tedaviye engl olucak hic bi islem yapmadilar sukurler olsun.hem zamanim hem onca kullandigim ilac bosa gidicekti.
kızlar eylül /ekimde bizde başlayacağız yeniden tedaviye rabbim gönlümüzden geçeni hakımızda hayırlı eylesin inşş emeklerimiz boşa çıkmasın tam bu mesajı 7. gönderşim gitmezse bırakacağım
Cnm hayirli olsun tedavin hadi inslh guzel hamis haberi verirsin bizeArkadaşlar, nihayet ben de bugün başladım tedaviye. Lucrin+Gonal f+Merional kullanacağım. Çarşamba sabahı da kontrolüm var. Hemşire hanım ilaçları anlatırken sinirlerim boşaldı, başladım ağlamaya. Bu ağlama işi çok sık tekrar etmeye başladıAllah'ım inşallah bu defa tutar da bu emekler, çekilen sıkıntılar boşa gitmemiş olur.
Nm korkma hakkina bu hayirliymis insleylul sonu hamis haberi verirsinDoktorum sorun yok sali topyalim eylul sonuna kadar yumurtaliklar dinlensin ole yapariz transerini dedi.bakalim cok korkmaya basladim suanda sancim cok az var ama heran baslicak diee odum kopuuo.dedigin gibi agri kesici banamisin demio
Tatlim hosgeldin bende burdayim
Kismetse esimde saglikli sperm cikip dondursam bende ekime kadar denicem ilk defa
Inslh bu sefer senden guzel haberler alicaz buzde guzel haberler vericez
Cnm hayirli olsun tedavin hadi inslh guzel hamis haberi verirsin bize
Sağol canım. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir, tez vakitte hamile haberlerimizi veririz birbirimize.
Arkadaşlar, nihayet ben de bugün başladım tedaviye. Lucrin+Gonal f+Merional kullanacağım. Çarşamba sabahı da kontrolüm var. Hemşire hanım ilaçları anlatırken sinirlerim boşaldı, başladım ağlamaya. Bu ağlama işi çok sık tekrar etmeye başladıAllah'ım inşallah bu defa tutar da bu emekler, çekilen sıkıntılar boşa gitmemiş olur.
cemrem mrhb canım inşş canım önce spermler gelsin sonra bebiş
Cnm hayirli olsun tedavin hadi inslh guzel hamis haberi verirsin bize
Sağol canım. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir, tez vakitte hamile haberlerimizi veririz birbirimize.
canım her şeyden önce huzurlu sakin olman lazım tutması için tüp yaptığını bile unutmalısın bence.nerde yaptırıyorsun
Allah yardım etsin canım hepimize,sperm çıksa diye diye yıllar geçti,çıktı tüp bebek yapabilsek diye diye yıllar geçecek,sonra tutsa diye,tutsa düşmesin diye diye,doğum ayrı bir çile zaten.saçımda beyazlamayan tel kalmadı nerdeyse dertten.e2 yüksek çıktı salıya erteledi opumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?