- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
bursa inegöllüyümmm tedavim bursada olacak adetm geckti söktürücü kullandım adet olmayı bekliyorum sağlık memuru olarak çalışıormmm benm de var evde çorabına kadar herşeyini eline isteyen sürekli ilgi bekleyeyn koca bir bebeğimm
canım merkezide yazarsan sevnirim
arkadaşlar yemek yarışmasına katldım göz atmak isterseniz buyurun
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/645567-ask-boregi-milfoyle-salamin-ask-i-sponsor-kucuk-dostum-mervem.html#post31665991
canım çok güzel olmuş eminim çokta lezzetlidir ellerine sağlıktarıfini aldım en kısa zaman da bende deniyecem bakalım
teşekkür ederim canım begenmene sevindim
dene dene..
denedinmi resimde koy
tamm canım beklerimmolur canım bende paylaşırım
sökturucu kullanmana ızın verıyorlarmı ? ne cekttık yaaaaa ,bende yarın gıtcem bakalım gene neye bahane bulcaklar.. sözde erkek ınfertıle ıcın gıdıyoruz kadın bana takmış durumda sen su var bu var dıyor tedavı edıyor bı halt çıkmıyor, hanı tup bebek tutmayınca hastaya yuklenmelerı ınsanı ıfrıt edıyor.. arkadaş delıkanlı gıbı desene bız doğru spermı secemedık embrıyo gec oluşturdu derlermı demezler .artık esım dıyorkı tıp okuycam yanı benım adama bıle babasının yapamadığını yaptırcaklar bastan okutcaklar
svdaylkna seni hatırlıyorum sendedemi çikolata kisti vardı yada aret beydemi tedavi görüyordun ?
aynen canım yaa bende bekliyorum 3 gü geçti ilk defa bu kadar bir an önce gelsin istiyorumBeklemek. Beklemek ne kadar zor adet görmek için bukadar dua edeceğimi tahmin edemedimedemedim
canım bana lazım değil teşekkür ederim..arkadaşlar içinizde pregon ovitrelle ve cetrodite ye ihtiyacı olan var mı ücretsiz vereceğim
arkadaşlar içinizde pregon ovitrelle ve cetrodite ye ihtiyacı olan var mı ücretsiz vereceğim
canım merhaba bende bursalıyım bizde jinemed tüp bebek merkezi murat beye gidiyoruz benimde 2. denemem olacak donmus embriyo transferi yapılacak..ilkinde benim kalp atışlarından dolayı kürtaj oldumu..
canım benimde dün olmam gerekiyodu ama olmadı biraz daha bekleyip söktürücü alıcam sonra başlıyoruz nasipse..
kızlaarrr hepimizin tedavileri hayırlı olsun sonu bebişli olsun 9 ay analarını bırakmasınlar inşallahhh
Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?