2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

sökturucu kullanmana ızın verıyorlarmı ? ne cekttık yaaaaa ,bende yarın gıtcem bakalım gene neye bahane bulcaklar.. sözde erkek ınfertıle ıcın gıdıyoruz kadın bana takmış durumda sen su var bu var dıyor tedavı edıyor bı halt çıkmıyor, hanı tup bebek tutmayınca hastaya yuklenmelerı ınsanı ıfrıt edıyor.. arkadaş delıkanlı gıbı desene bız doğru spermı secemedık embrıyo gec oluşturdu derlermı demezler .artık esım dıyorkı tıp okuycam yanı benım adama bıle babasının yapamadığını yaptırcaklar bastan okutcaklar

izin veriolarr aynen eşin okusun yaaa izde burdan soru sorarızzzz

Beklemek. Beklemek ne kadar zor adet görmek için bukadar dua edeceğimi tahmin edemedimedemedim
aynen canım yaa bende bekliyorum 3 gü geçti ilk defa bu kadar bir an önce gelsin istiyorum

arkadaşlar içinizde pregon ovitrelle ve cetrodite ye ihtiyacı olan var mı ücretsiz vereceğim
canım bana lazım değil teşekkür ederim..
sadece yapacağın yardım için teşekkür etmek istemiştim

mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj atamıyorum sen bana atabilirsen ya mailini yada telini ver bu gün mutlaka iletişime

SeLam kızlar bende Temmuz ayında tedaviye başladım liv hospitılda 52 yumurta toplandı 19 tanesi dollendi Perşembe günü transferim var transferden sonra ne yapmama gerek nolar yardımcı olun daha onceden tecrübeli olan arkadaslar.Umarim hepimiz bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza aliriz

canım çok teşekkürler inş en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruzz..

Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün inşallah

canım en sonunda adet oldum çarşamba konrtolüm var..inş fsh düştüyse bende başlıyorum artık tüp bebek tedavime..benide eklersin canım..ben istanbul tüp bebek aret bey olucam iinş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…