2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Eşime söz verdiğim için idrar testi yapmıyorum, çünkü erken dönemde idrarda pozitif sonuç çıkamayabiliyormuş ama meraktan da çatlıyorummmmmm, kızlar inşallah hakkımızda hayırlısı ve sağlıklısı ne ise olur...
valla bilemiyorum kuzum ben 7 .günüm de yaptığım da çift çizgiyi görmüştüm inş sende görürsün tatlım

havvacım dondurulmuşlarım var benim de 4 tane 2 tane mi transfer ediyolar acaba birde gene iğne falan vurunuyomuyuz nasıl oluyo.bu aydan sonra bende dondurulmuşlarla yola devam edicem hayırlısıyla 2.denemem olucak.

canım iğne vermemişlerdi bana geçen sene donmuşlarla yaptırmaya başlayınca hap şeklinde ilaç verdiler onların maliyetide düşük zaten bu tedavi daha kolay... ama transferden sonra iğne varmı orasını bilmiyorum çünkü transferim iptal olmuştu... ama öyle ağır iğneler falan yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah donmuşlarla anne olabiliriz canımmmm

Slm kızlar nasıl keyifler
Bugün test günü olan yok herhalde yarın tatil başlıyor test yapmak isteyenler nerede yaptıracaklar acilde mi

havvacım dondurulmuşlarım var benim de 4 tane 2 tane mi transfer ediyolar acaba birde gene iğne falan vurunuyomuyuz nasıl oluyo.bu aydan sonra bende dondurulmuşlarla yola devam edicem hayırlısıyla 2.denemem olucak.

ilk denemende 1 tanemi transfer ettilr yasalardan dolayı eğer öyleyse bazı doktorlar insiyatif kullanıp ikinci denemede 2 tane koyuyo konuş doktorunla ikna et zaten büyük ihtimal kabul eder.. bana 1. denememde 1tane 2.denememde 2 tane koydu konuşmuştuk,şimdi üçüncü denemem olacak artık yasal olarak engel kalmadı zaten iki tane donmuşum var çözüldüklerinde canlıysalar ikisinide transfer edicek...inşallah Rabbim onları bize bağışlar hayırlısıyla

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ani-anketi-istanbul-tup-bebek-merkezleri.html

Konuyu açtım ama öncesinde size mail atmıştım. Sizden destek istedim keşke maillerinize de bir baksanız : )

fakültede yaptırıyorum ben inş 2 tane kabul ederler.inş çözündüklerinde de iyi durumda olurlar ve annelerine sıkı sıkı tutunurlar.rabbim bu mübarek cumada yüzümüzü güldürsün inş.

ama ben hala adet olamıyorummmm.akşam çok sancılandım kesildi ne olcak benim bu halim...

Belirtilere takılma gercekten hiç bi manası yok.. Keyifli gun geçir test yapana kadar kendini hamile say..
Artık iğne olmuyo canım sadece hap ve jel kullanıyosun 1 hafta oncesinden cok daha kolay ve zahmetsiz donmuş transferleri..iğneyi yumurtalar gelişdin diye kullanmıştık yani artık elimizde embriyolar var ihtiyac kalmıyo..
:)

bu gün yarın olursun stres yapma akışına bırak en azından 3 gün daha bekle ama sen bilirsin istersen bi dotorunu ara sor canım için rahat eder...

teşekkür ederim canim fakat kaygılanmamak elde degil.7 yıllık özlem ilk tüp bebek deneyimi ve karmaşık duygular.haliyle durmadan belirti arıyorum kendimde hiç bir şey hissetmeyincede üzülüyorum

Cnmm ayni durumdayimm,,, ve ayniii duygularrr icindeyimmm,,,, sni zaten anliorummm,,, cnm herkeste farkli belirtiler oluo bazisinda hic olmuoo...

Evet canim 5.gunden beri gun asiri gidip test yaptirdim duzenli artis oluyomu diye.ozel hic bsy yapmadim.transfer gunu dahil hic yatmadim hep hareket halindeydim.bnm degerim 84 ken bile yani 9.gunde idrarda cikmadi.oyuzden idrar yapma insanin moralini bozuyo.bnm ikidebir gidip kanda baktirmamin sebebide birax idrar testinde cikmiyo olmasiydi.erken baktirmak istiyosan kanda baktir derim.allah herkeze nasip etsin insallah.bekleyenlerinde guzel haberlerini aliriz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…