2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

teşekkür ederim canim fakat kaygılanmamak elde degil.7 yıllık özlem ilk tüp bebek deneyimi ve karmaşık duygular.haliyle durmadan belirti arıyorum kendimde hiç bir şey hissetmeyincede üzülüyorum

Çok teşekkür ederim tazebahar, umarım hayırlı haberleri alırız, güzel haberlerini bekliyorum, bayramımız daha bi güzel geçecek inşallah :16:
hayırlı olsun canım, demekki bebeişlerin seninle artık daha da guvendeler:emir_bebek: bna ilk 1 hafta çok cabuk gectı ama şimdi 3 gunum var test için geçmek bilmiyo:26: allah yardımcımız olsun:23:

teşekkür ederim canim fakat kaygılanmamak elde degil.7 yıllık özlem ilk tüp bebek deneyimi ve karmaşık duygular.haliyle durmadan belirti arıyorum kendimde hiç bir şey hissetmeyincede üzülüyorum

benimde karın ağrım dışında hiç belirtim yoktu onu da belirti saymamıştım adet olcam diye düşünmüştüm herkesin bir olmuyo hiç endişelenme senin transaferin olalı ne kadar oldu?

Cok uzuldum cnm..ama sen kendini uzmee, insallah bidaha ki sefere guzel olur...

inşallah canım yok üzülmüyorum daha hayırlısı buymuş demekki :34:

Havacık üzülme tatlım biraz kafanı topla gez eğlen unut bir süre ilaçmış yumurtaymış transfermiş birkaç ay bırak unut sonra tekrar başla tatlım sonra hem psikolojin hemde bünyen bozulmasın Allah gönlüne göre versin canım

yok yok alıştım artık hastanedekilede aaaa bu bizim kız diyolar gide gele artık iyce abone olduk:1:neyse kasımda donmuşlarla devam edicez hayırlısı olsun...

bugün 8. günüm... dayanmak çok zor her kendimi bir hastanenin kan alma bölümünde bulabilirim...

inşşş her ikiniz de çifte bayram yaşarsınız rabbim bebişlerinizi size nasip etmiştir :16::16::16:bu güzel mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sonuçlarınız olur kızlar :52::52::52::52:

bugün 8. günüm... dayanmak çok zor her kendimi bir hastanenin kan alma bölümünde bulabilirim...

günaydın :3: sanırım aynı gün sonc belli olacak herhangi bir belirtin warmı ?benim bu defa ki denememde hiç bir belirtim yok daha öncekilerde wardı fakat kimyasal gebelikle sonlandı

ah canım rabbim inşş gönlünüzden geçeni tez zaman da size nasip etsin canım :25:

amin canım sağol kasımda inşallah....:16::16::16::16::16::16:

havvacım merhaba bende negatif sonucumu 2 gün önce aldım ama hala adet olamıyorum dün gece çok sancılandım kahve lekelenmelerim dışında bişey gelmedi.normal adet günüm 9.undaydı

canım senin adetin normal günündemi geldi bi fikrin varmı benim durumumla ilgili yardımını bekliyorum doktoru arasammı

canım yok hiç şanslı diyilim geçen sene yine 2 tane dondurulmuş vardı tam transfer gününü bekliyodum heycanla ama ikiside çözündüklerinde canlı diyildiler..transferim iptal olmuştu... bu 3. denemem olucak önümüzdeki ay o yarım kalanı sayılmıyo...ama bana göre dördüncü sayılıyo tabi:50::50::50::50::50::50::50:

havvacım dondurulmuşlarım var benim de 4 tane 2 tane mi transfer ediyolar acaba birde gene iğne falan vurunuyomuyuz nasıl oluyo.bu aydan sonra bende dondurulmuşlarla yola devam edicem hayırlısıyla 2.denemem olucak.

havvacım merhaba bende negatif sonucumu 2 gün önce aldım ama hala adet olamıyorum dün gece çok sancılandım kahve lekelenmelerim dışında bişey gelmedi.normal adet günüm 9.undaydı

canım senin adetin normal günündemi geldi bi fikrin varmı benim durumumla ilgili yardımını bekliyorum doktoru arasammı

merhaba geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir bebişlerinize kavuşursunuz 6 ay önce benimde sizin anlattığınız şekilde olmuştu doktora gittim ilaç verdi 10 gün sonra regli oldum

Back