- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.521
Evde bi ayrıntılı ultrason makinesi olsa, her gün her dakika bakmak isterim :114:
Çoook hoşsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde bi ayrıntılı ultrason makinesi olsa, her gün her dakika bakmak isterim :114:
ablamın ısrarıyla öglende idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok şaşkınım 10. günüm acaba sonuş doğrumudur
Umarım doğrudur
Hoşbulduk cnm bnm solda 2 cm kadardı ameliyat olmadım büyüme göstermedi rahim filmide temiz çıkınca direk tüpe geçtik eşimde varikosel ameliyatı olunca yaşda geçmeden oyalanmayalım dedik bu ay ertelendi transfer lucrin iğne yapılacak adetin 21. günü kist baskılansın büyümesin diye kasım gibi Allah izin verirse şartlar uygun olursa transfer olur sanırsam Allah kolaylık versin cnm çok büyük sorun yoksa ameliyat önermiyorlar rezerv azalmasın diye biliyorum ama hangi doktorda kendini güvende hissedersen oraya git biz öyle yaptık cnm
Agrit tabi tatlim hepsinin heyecani var olmaz olur mu bende her asamasinda nasil heyecanlanimistim hele toplama gününden bi kac gun önce e2 sonucunu alirken dersin bhgc sonucunu aliyorum zaten panik bi kadinim. Benim kist 7 cm di doktora gittik cocuk olmuyor diye adam tabi olmaz kizim hic mi fark etmedin dedi bende yooo dedim bi taneydi ama buyuk diye mecbur aldilar benim hikaye biraz karisik sonra kist tekrarlamasin diye gecici menopoza sokuldum 6 ay igne etkisiyle bildigin menopoz yasadim ne zor günlerdi bu tüp bebek filan dırı vırı gelir aglama krizleri depresyon kış günü vücudun her 5 dk ya bir terler sanki o anda üstünde öküz oturur nefes alamazsin insanlara derdini anlatamazsin şakayla karisik gorende bu yaşta menopoza girdi diye dalga gecer surekli terle soğu grip hiç eksik olmaz ... 6 ay boyle gecti sandim ki 6 ay sonra hemen hastalanirim nerde bi 6 ay daha bekledim tabi bu esnada da vücut ilacı atamadi yine ayni seyleri yaşıyorum derken doktor senin hasta oldugun olacagin yok dedi bana lucrin ve bi adet duzenliyici verdi yapay bi sekilde hasta oldum toplasan 2 ped batirmadim ve boylece tup bebeğe başlamış olduk allah yüzüme bakti canim ilk denemede bu sevinci yasadik ins. Kalp atislarinida duyarim sağlıkla doğururum yavru ceylanlari bakalim... ay ne cok yazmisim içim şişmiş demek kimseye doğru düzgün bunlari anlatamamistim da
Umarım bir az daha iyisindir. Aklıma bir şey takıldı... Senin doğal yoldan bebeğin oluyorsa niye tüp yaptırıyorsunuz ki?
Agrit tabi tatlim hepsinin heyecani var olmaz olur mu bende her asamasinda nasil heyecanlanimistim hele toplama gününden bi kac gun önce e2 sonucunu alirken dersin bhgc sonucunu aliyorum zaten panik bi kadinim. Benim kist 7 cm di doktora gittik cocuk olmuyor diye adam tabi olmaz kizim hic mi fark etmedin dedi bende yooo dedim bi taneydi ama buyuk diye mecbur aldilar benim hikaye biraz karisik sonra kist tekrarlamasin diye gecici menopoza sokuldum 6 ay igne etkisiyle bildigin menopoz yasadim ne zor günlerdi bu tüp bebek filan dırı vırı gelir aglama krizleri depresyon kış günü vücudun her 5 dk ya bir terler sanki o anda üstünde öküz oturur nefes alamazsin insanlara derdini anlatamazsin şakayla karisik gorende bu yaşta menopoza girdi diye dalga gecer surekli terle soğu grip hiç eksik olmaz ... 6 ay boyle gecti sandim ki 6 ay sonra hemen hastalanirim nerde bi 6 ay daha bekledim tabi bu esnada da vücut ilacı atamadi yine ayni seyleri yaşıyorum derken doktor senin hasta oldugun olacagin yok dedi bana lucrin ve bi adet duzenliyici verdi yapay bi sekilde hasta oldum toplasan 2 ped batirmadim ve boylece tup bebeğe başlamış olduk allah yüzüme bakti canim ilk denemede bu sevinci yasadik ins. Kalp atislarinida duyarim sağlıkla doğururum yavru ceylanlari bakalim... ay ne cok yazmisim içim şişmiş demek kimseye doğru düzgün bunlari anlatamamistim da
bende pıhtılaşma var ya benim günüm geçtikten sonra kan testinde gebelik çıkıyo çıkarçıkmaz gün içinde düşüyo ben kontrollü olsun diye denemek istedim onunda bir farkı olmadı oda olup düştü işte şimdi yapacam şey bu kanama neden oldunu arştıracam 5ile7. haftadaki kanamalar öyle yani bakacam ama 1 sene düşünmüyorum
Umarım doğrudur
Transferimin 6. Günü meraktan ölcem. Acaba idrarda yapsam çıkarmı?
bence yapma canım test gününü bekle senelerce bekledik bir kaç gün daha sabredebilirsin bence...
inşşş her ikiniz de çifte bayram yaşarsınız rabbim bebişlerinizi size nasip etmiştir bu güzel mübarek cuma gününün hürmetine hayırlı sonuçlarınız olur kızlar
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım dualarım seninle :)
günaydın sanırım aynı gün sonc belli olacak herhangi bir belirtin warmı ?benim bu defa ki denememde hiç bir belirtim yok daha öncekilerde wardı fakat kimyasal gebelikle sonlandı
hiç boşuna erken test yapıp canınızı sıkmayın ben yaptım moral sıfırbenim de transferimin 5. günü, idrarda bazen gözükemiyor, moralimi bozmak istemiyorum, tutacağı varsa da bu kez üzüntüden bişey olur falan Allah korusun, en iyisi sabrederek beklemek... :18:
5. gün emriyosu idi benimkisi... bugün 8. günüm ve teset yaptırdım dayanamadım... değer 0 bildiğin sıfır hani 0
0.01 bile değil... canım sıkıldı az da olsa bi değer olması gerekmiyormuydu negatif çıkakanda da benimki gibi sıfır mı çıktı... test günüm pazar günü aslında ama ben erken yaptırdım yaptırmaz olaydım
canım test günün gelice tekrar yaptır erken olduğu için çıkmamış olabilirmi acaba?
kız kardeşimde öyle dedi ...ne bilim testi elime aldığımda şok oldum sıfır yazıyo yaaaa.. dedim acaba çıkmadımı sonuç ama iki gün daha bekleyelim bakalım kasıklarımda hala sancı var ara ara ... adet de olmadım halaaa... ara ara üşüyor ara ara yanıyorum ... ümitlenmek de istemiyorum şu dakikadan sonra