2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Kızlar 3 yılı bitirdik gecen sene evlilik yıldönümümde bebek beklemiştim kendimize hediye nasip bu yilaymis.. Cok sükür..allah hepinize göstersin..

nice mutlu senelere bebişlerinizle birlikte kutlayın harika... sana ne alıcak acaba merak ettiiiimmm:1: .. çocuklarının annişine...ayyy

öğlen bi wc ye gittim bi de ne göreyim çamaşırımda kıpkırmızı kan...hemen apar topar doktora gittik.ALLAHa şükür duruyor yerinde hemen iğne yaptı doktor 2 doz progesteron.yatıyorum şimdi 2 gün sonra tekrar bakcak

geçmiş olsun yat dikkat et canım inşallah etkilenmez kanamadan :5::5: allah yardımcın olsun:24:

Ben de dün itibariyle tedaviye başlayanlardanım genart tüp bebek merkezinde. Ilk denemem , daha önce iki zorunlu kürtaj ve bir kimyasal gebeliğim oldu. Kromozomlarımda translokasyon olduğu için pgt uygulanacak

Hadi bakalım annesi sıkıca sar bebişlerini onlarda annwciğine sıkıca tutunsunlar inşaallah:nazar:

Benim de bugun oldu transferim 22 ekim test gunum hayirli olsun

Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar ins..

Evet canım once bizim saglıgımız.. Gecmis olsun ins ciddi bisi yoktur sen kendine dikkat et üsüme falan..herkesin vücudu ayrı bi tepki veriyo iste bi dünya ilaç alıyoruz sonuçta..allah bi daha yaşatmasın..

Çok sağolun kızlar sonucu iyi olur inşallah Allah isetyen herkese nasip etsin:16::16::16::16:

Havacık üzülme tatlım biraz kafanı topla gez eğlen unut bir süre ilaçmış yumurtaymış transfermiş birkaç ay bırak unut sonra tekrar başla tatlım sonra hem psikolojin hemde bünyen bozulmasın Allah gönlüne göre versin canım

kızlar ben geldim dün eşimde üzüntüden çalışamadı patronu eve yollamış... ben onu teselli ettim hep kendini suçluyo üzülüyo aşkım yaaa ölürüm ona...o benim canımmmmm.... mesajlarınızı okudum sağolun teşekkür ederim canlarım... önümüzdeki ay donmuşlarla yolumuza devam edicez... Allah hepimize yardım etsin
ah canım rabbim inşş gönlünüzden geçeni tez zaman da size nasip etsin canım :25:
öğlen bi wc ye gittim bi de ne göreyim çamaşırımda kıpkırmızı kan...hemen apar topar doktora gittik.ALLAHa şükür duruyor yerinde hemen iğne yaptı doktor 2 doz progesteron.yatıyorum şimdi 2 gün sonra tekrar bakcak
:30::30::30::30::30::30:aman canım ya çok geçmiş olsun rabbi bebeğini sana bağışlasın inşşşş :26:çok şükür bebiş iyiyimiş yat dinlen kuzum bebişin rabbime emanet :25:
Slm kızlar bugün pek bakmadım birazdan geriye dönük okurum inşallah iyi haberler vardır....
Benimde transferim oldu kızlar minişlerimi aldım geldim inşallah tutunurlar sımsıkı :49::49:
:nazar::nazar:transferin hayırlı olsun canım:34: inş pozitifi görürüsün rabbim bebeklerini sana bağışlasın :46::46:
hayırlısı kızlar herşeyin hayırlısı.. çocuk bile kalmadı gözümde..3 gün hastanelerde gezdik..hayatımda böyle acı yaşamadım..12. gün dehşet bi kasık ağrısı ama anlatamam...akşam 8 gibi özele gittik.over torsiyonu olabilir dediler..o kadar işlem yaptılar sonuç yok..eğitim araştırmaya gidin dendi.ağrıdan kıvranıyorum ama..en yakın sadi konuktu oraya kaçtık..saatlerce işlem yatış verildi..ohss muhabbeti..yumurtalıkta kanama odakları da varmış falan...öldüm ya...bi kaç ay ara veriyorum..Allah beterinden saklasın.. çocuk da bi süre beklesin.. önce bizim sağlığımız kızlarr...
rabbim sabrınızı artırsın canım şifanı versin inşş sen iyi ol canım önce sağlık sonra rabbim nasip ederse herşey olur sen kendine dikkat et :34:
Kızlar 3 yılı bitirdik gecen sene evlilik yıldönümümde bebek beklemiştim kendimize hediye nasip bu yilaymis.. Cok sükür..allah hepinize göstersin..

canım evlilik yıl dönümüzün kutlu olsun:46: rabbim bebişlerinizle bi ömür geçirmeyi nasip etsin inşş :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Teşekkür ederim kizlar benim için en buyuk hediye bebeklerim oldu ins hepimizinde bebekleri sağlıklara olur..

Dun 12. Gunumdu kizlar sonucum 248.95 gerci ben 5.gunden beri test yaptiriyodum :))
5.gun 11.97
7.gun 35.77
9.gun 84.46
12.gun 248.95
Insallah kesesi ve kalp atisida bole erkenden gorunur...

Dun 12. Gunumdu kizlar sonucum 248.95 gerci ben 5.gunden beri test yaptiriyodum :))
5.gun 11.97
7.gun 35.77
9.gun 84.46
12.gun 248.95

BarakAllah. Kucağına aldığın günleri de Rabbim yaşatsın. Değerlerin çok güzel.

5.gun 11.97
7.gun 35.77
9.gun 84.46
12.gun 248.95

Canim tebrikederim cok sevindim
bir sorum var ? 5. Gunden beri neredeyse hergun kan verip btch mi baktirdin :s helal olsun :)
yaa benimde 7 ekimde transfer oldu 19 ekimde test yap dedi doktor arefe gunu aksami idrardan gebelik testi yapsam mi diye arada kaldim ins hamile cikarimda bayrama sevindirik giriyor olmak istiyorum esimde bayramda ankarada olcak ailesi ile orda kurban kesiyorlar ne biliyim testte olumlu cikar ins umidi ile ona supriz yapayim istiyorum ama bilemedim :(

Sen hep yattin mi bu arada tutsun diye yaptigin ya da dikkat ettigin bisi var mi canim

bir sorum var ? 5. Gunden beri neredeyse hergun kan verip btch mi baktirdin :s helal olsun :)
yaa benimde 7 ekimde transfer oldu 19 ekimde test yap dedi doktor arefe gunu aksami idrardan gebelik testi yapsam mi diye arada kaldim ins hamile cikarimda bayrama sevindirik giriyor olmak istiyorum esimde bayramda ankarada olcak ailesi ile orda kurban kesiyorlar ne biliyim testte olumlu cikar ins umidi ile ona supriz yapayim istiyorum ama bilemedim :(

Sen hep yattin mi bu arada tutsun diye yaptigin ya da dikkat ettigin bisi var mi canim

Bhcg testi dicektim telden yazinca boyle oluyor

Gunaydin canim idrar testleri hep kafa karistiriyo biliyosun ya test gununu bekle ya da erken yaptiracaksan da kan testi yaptir bence, bi de idrar testi en iyi sonucu sabah ilk idrar da veriyomus ona gore karar ver insalah guzel haberlerini aliriz

günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bursa acıbademde tüp bebek yaptırdım bugün transferimin 10. günü ve hiç kasık yada bel agrım yok. tek embriyo konuldu bu konuda benimle deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa çok sevinirim.sıkıntıdan patlamak üzereyimde:18:

günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bursa acıbademde tüp bebek yaptırdım bugün transferimin 10. günü ve hiç kasık yada bel agrım yok. tek embriyo konuldu bu konuda benimle deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa çok sevinirim.sıkıntıdan patlamak üzereyimde:18:

Cnmmm kndini hic uzme herkeste farkli oluo belirtilerr cnmmm,,, o yuzden saati vakti gelmisse zatene bebegin seninledir, gunun kaygisi kendine yeter, rabbim en hayirlsini nasip etsin....

Back