- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.541
ablamın ısrarıyla öglende idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok şaşkınım 10. günüm acaba sonuş doğrumudur
İNŞALLAH doğrudur daha çok küçük olduğu için silik çıkmıştır ...hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablamın ısrarıyla öglende idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı çok şaşkınım 10. günüm acaba sonuş doğrumudur
valla katılıyorum sabredeydim keşke...transfer ola arkadaşlar test gnünüzü bekleyin.erkenden test yapmayın yanıltabilir moraliniz bozulur sabredn.
nasılsınz? ben hiç giremez oldum artık.çok halsizim kanamamda leke leke devam edıyor..çok yorgunum devamlı uyumak istiyorum..oğlumda var pek fırsatım olmuyor artık.
herşeye çözüm buluyolarda şu kanamalara niye bişey yapamıyolar ya ne biçim iş bu anlamıyorum...bu kanamaları durdurmanın bi müdahalesi yokmu
2 doz progestoron yaptı dktor yarın yine yaptırcam ...pazar günüde ultrasondan bakack ....
kız kardeşimde öyle dedi ...ne bilim testi elime aldığımda şok oldum sıfır yazıyo yaaaa.. dedim acaba çıkmadımı sonuç ama iki gün daha bekleyelim bakalım kasıklarımda hala sancı var ara ara ... adet de olmadım halaaa... ara ara üşüyor ara ara yanıyorum ... ümitlenmek de istemiyorum şu dakikadan sonra
2 doz progestoron yaptı dktor yarın yine yaptırcam ...pazar günüde ultrasondan bakack ....
canım ya inan sonucuna çok üzüldüm kuzum hayırlısı neyse o olsun hakkın da inşş değrin değişir
kız kardeşimde öyle dedi ...ne bilim testi elime aldığımda şok oldum sıfır yazıyo yaaaa.. dedim acaba çıkmadımı sonuç ama iki gün daha bekleyelim bakalım kasıklarımda hala sancı var ara ara ... adet de olmadım halaaa... ara ara üşüyor ara ara yanıyorum ... ümitlenmek de istemiyorum şu dakikadan sonra
rabbim bebeğini koruusn sana bağışlasın canım yat dinlen inşş sonu bayırlı olur kuzumnasılsınz? ben hiç giremez oldum artık.çok halsizim kanamamda leke leke devam edıyor..çok yorgunum devamlı uyumak istiyorum..oğlumda var pek fırsatım olmuyor artık.
canımmm bacım ne yapıyon güzeller güzeli taze anne
iiyiyim arkadaşım eşimin ve annemim baskısı altındayım bu aralar 3 ay doluncaya kadar evden dışarıya çıkmayacakmışım eve hapis oldum yani off çok sıkıldım bunaldım hatta daraldım iyice
ama pozitif sonucu alıp işine giden bir sürü insan var ya anlatamıyorum ki
çok iyi yapıyorlar bencede yat evden çıkma hiççç sonra kendini suçlama bişe olunca bnm ikizlerim erken dogum olunca herkez benı suçladı gezdi öyle oldu diye emin ol insanı maaf ediyo yat keyfini çıkar sev göbişini bol bol oku şükret
Valla benim de 6. Gunum aynen bende cok meraktayim ama idrar cok yanıltıcı olabiliyor... kan icin bile erken bence biraz sabır. ..
Benimde 6.gunnn kizlarrrrr....
canım merakla okudum yazdıklarını, e daha bı dert ortagıyız endolular olarak hep boyle ıcımıze atmak durumunda kalıyoruz bız bu konuyu, ıyı kı burası var, dertlesıyoruz yaa. Benım de azcıcık keyfım kacar gıbı oldu sımaybelınay. ondan da gırmedım bıkac gundur buraya. bu hafta baslayacaktık, ama doktor bı ay daha lucrın kullan, kasım basında baslayalım dedı. Rabbım bılır, bu ıste de bı hayır vardır elbet. ama ınsan sartlayınca kendını, heyecan falan, bı ay dıyınce bı bozuluyosun fsh: 5.14, LH: 0.97, E2: 19 cıktı. Ya cok saflık edıyorum bazen. Doktora eee degerlerım nasıl dıye sormadım. sence tupe baslamak ıcın nası bu degerler.
bu arada senın bebıs ne alemde? uzuyo mu annesını?
inşş bekleyişin pozitifle sonuçlanır canım çifte bayramınız olur
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız beraberBenimde 6.gunnn kizlarrrrr....