- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
kızlaar cok şükür bende bugun basladım tedaviye
hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı1 ay boyunca gynera(dogum kontrol)+glifor+folbiol kullandım. gynera nın içinde 5 tane kalınca lucrin basladım 10 ünite.. basladıgımın 3. gununde adet oldum cok şükür..
veeee bugun asıl ilaçlarımıza gectik anne aday adayı olduuukpuregon 900 (gunde 150 ünite) kullanmaya basladım 4 gun sonra kontrole gitcem insallah yumoşlarım oluşur.. benimkiler biraz inatcı da. dua edelim birbirimize olur mu..
cooook heyecanlıyımmmmmmmmmm
burda uzun tedavı gören ıkımızız sadece ıns. herkez dılegıne kavuşur .fazladan ıgne yıyıcez artık bırının elınde ıgne görsem bana vur dıycem o derece bağımlılık yaptı
listeyi güncelledimmm eksik bilgilerimizi tamamlarsak birbirimize ön fikir olur.....
canım hayrlı olsun sen niye 5tane kalınca başladın anlamadım? biz 21.günü başlıyoruz lucrinede ondan sordum.
aynen cnm ya, bide ben çok sabırsızımdır,
lucrın adet günümüzü etkilemez inşşallah, birkaç gun öteleyebiliyormuş,
bu arada bana adete kadar lucrın olurken hiç konrole gelmiceksin dediler, seninde mi öyle?
slm kızlar bende uzun protokolle başladım hayırlısıyla inş bu kez yüzüm güler rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
yasım 24 canım sebep pcos
listeyi güncelledimmm eksik bilgilerimizi tamamlarsak birbirimize ön fikir olur.....
aaa bilmem ki valla.. uzun protokole aldı ondan mı acaba dicem ama..
bana 17 gun gynera, sonra 4 gun gynera lucrin beraber, 21. gun lucrine tek basına devam dedi..
hiç ismini cismini bilmedigimiz hatta duymadıgımız ilaçları içiyoruz bi o kadar da iğne oluyoruz rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah
3 ledıkrana sen nerde tedavı goruyorsun lucrıne basladınmı durum nedır?
vardır bir bildikleri ben bu ilaçlarla yaşadım desem yalan olmaz sanırımseninki gibi ilkkez duydum bende dogum kontrol hapına önce başladım adetin 21.günüde lucrine sonumuz iyi olsunda başka şey istemem
benimde salı günü transferim oldu...inşallah herşey iyi olur ama benim sinirlerim çook bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum...çok mutsuzum...nedeni yok bütün bunların..elimde değil..ve bunun yüsünden bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumbirileri beni yatıştırsın lütfen..çünkü bunu yaşamayan kimse anlamıyo
hoş geldin canımslm arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim,pazartesi iğnelere başlayacaz inşallah,Allah hepimize kolaylık versin,ilk denemem bu arada ve stress tavan yapmış durumda..
benimde salı günü transferim oldu...inşallah herşey iyi olur ama benim sinirlerim çook bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum...çok mutsuzum...nedeni yok bütün bunların..elimde değil..ve bunun yüsünden bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumbirileri beni yatıştırsın lütfen..çünkü bunu yaşamayan kimse anlamıyo
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Stresini gayet iyi anlıyorum, iki aşılama, iki tüp bebek denemem oldu, gerçekten yaşadıklarımız kolay değil. Bu defa "ya tutarsa" diye düşünüp güzel günlerin geleceğini düşünmeye çalışacağım, sana da tavsiye ederim. Benim bir de iş yerimde hamile arkadaşlar var, konuşulan tek konu neredeyse bu, stresimi düşünbenimde salı günü transferim oldu...inşallah herşey iyi olur ama benim sinirlerim çook bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum...çok mutsuzum...nedeni yok bütün bunların..elimde değil..ve bunun yüsünden bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumbirileri beni yatıştırsın lütfen..çünkü bunu yaşamayan kimse anlamıyo
tabi kimse anlamaz onca uğraş iğneler..kimileri istediği an hamile kalabiliyor kimileri bizler gibi hamile kalmak için neler neler deniyor.. bu da bizim imtihanımızbenimde salı günü transferim oldu...inşallah herşey iyi olur ama benim sinirlerim çook bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum...çok mutsuzum...nedeni yok bütün bunların..elimde değil..ve bunun yüsünden bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumbirileri beni yatıştırsın lütfen..çünkü bunu yaşamayan kimse anlamıyo
Arkadaslar ben de ptesi kontrole gidicem.uygunsa bu ay 2.tüp denememizi dondurulmuslarla yapicaz.isallah bi sorun cikmaz bu ay bebis habeini aliriz
canım ben novafertılde konyada tedavi görüyorumç. lucrine başladım dogum kontrol hapıda kullanıyorum adetimle birlikte yumurtlama ignelerime başlarım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?