- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
ranaaaa ıgnenın(lucrıne) bı yan etkısını gordunmu ?
canım ignemi yoksa dogum kontrol hapımı bilmiyorum ama midem acayip yanıyor reflüm vardı azdı iyice

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ranaaaa ıgnenın(lucrıne) bı yan etkısını gordunmu ?
canım kolay degil onca iğne ilaç yaşananlar kimse anlamıyor malesef:26:ilk denemeni senin? sakin olmaya çalış en azından zor aşamaları bitirmişinaglamk istiyorsun tutma agla ama sonra güzel şeyler düşün mesala karnındaki minigin seninle oldugunu
![]()
hoş geldin canımaynen hepimiz de stres hat safhalarda :18::18:
hoşbulduk cnm,inşallah hepimiz güzel sonuçları görürüzde bu sıkıntılarda geçer![]()
çok haklısın canım ya ne kadar zorlayıcı bi süreç çok şükür ki rabbim sabrını veriyoilk denemem evet...ama ya olmazsa düşüncesi çok kötü...12 günün sonunda koskaoca bir hiçle karşı karşıya kalmak istemiyorumbelki bedensel olarak en zor aşamaları bitirdim ama psikolojik olarak en zor aşamasındayım
![]()
hoş geldin canımaynen hepimiz de stres hat safhalarda :18::18:
hoşbulduk cnm,inşallah hepimiz güzel sonuçları görürüzde bu sıkıntılarda geçer![]()
inşş bitanem rabbim duysun sesimizi![]()
canım ignemi yoksa dogum kontrol hapımı bilmiyorum ama midem acayip yanıyor reflüm vardı azdı iyicebirde sıcak basıyor üzerime daha yolun başı diyip kendime teselli veriyorum. sen ne aşamadasın şimdi.?
Selam kızlar. Henüz bu sitenin yeni farkına varım. Bundan sonra burdayım inş.
Bursalıyım.. Ekimde evleneli 2 yıl olacak. Eşimde sperm azlığından dolayı bebişimiz olmuyor. İlk tüp bebek denememizi Acıbadem de Şahin beyde yaptık. Sonuç pozitifti fakat bebeişlerim tutunamadı. geçen ay ikinci denememiz için gittik fakat sol yumurtalığımda 2 adet kist oluşumu vardı. bunun için doğum kontrol hapı kullandım bir ay. Eylül ayında adet olduğumda ikinci denememiz için gidicez.
Allah en kısa zamanda herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
![]()
eylülde raporum çıkıyor ekimde bende tüp bebeğe başlıyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırıcam Rabbim nasip ederse çikolata kistim var ve 3 yıllık evliyim ...hepimize Rabbim sürüyle bebek versin inş.:)
kızlaar cok şükür bende bugun basladım tedaviye
hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı1 ay boyunca gynera(dogum kontrol)+glifor+folbiol kullandım. gynera nın içinde 5 tane kalınca lucrin basladım 10 ünite.. basladıgımın 3. gununde adet oldum cok şükür..
veeee bugun asıl ilaçlarımıza gectik anne aday adayı olduuukpuregon 900 (gunde 150 ünite) kullanmaya basladım 4 gun sonra kontrole gitcem insallah yumoşlarım oluşur.. benimkiler biraz inatcı da. dua edelim birbirimize olur mu..
cooook heyecanlıyımmmmmmmmmm
canım benim bilgilerimde 24 yasındayım 1.deneme azospermi ekim ayında inşallah tedavimiz başlayacak
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim,pazartesi iğnelere başlayacaz inşallah,Allah hepimize kolaylık versin,ilk denemem bu arada ve stress tavan yapmış durumda..
canım yaşını sebebini ve nerde yaptıracaıınıda yazarsan eklerim
ben salı gunu gıdıcem ılk ıgnemı ozaman alıcam bana ne derlserse ve ne zaman gıdersem burdan sana soylerım.. bende birazcık tırsım tırsım olmuyor degılımkısa tedaviye alışmıştım..
29 yasındayım erkek ınfertıle. memorıalde deniyorum 4.uncu denemem ıns son olurzaten dıyorum cocugum olursa adını mılyar koycam daha gelmeden bızı batırdı
![]()
Canımmm ekledimm maşallah barikallah ne pozitifsinnn sen öylee nerelisin ne iş yaparsın azcık sohbet edek vaktin varsa:44:
ızmıtlıyım ama ıstanbulda yasıyorum. muhendısım bebek ısınden dolayı çalışmıyorum gercı evdede bı bebegım var tek farkı altını ben degıstırmıyorum bıde aglmaz mızmızlanır sadece
sen nerde yasıyorsun tedavı durumun nedır
ızmıtlıyım ama ıstanbulda yasıyorum. muhendısım bebek ısınden dolayı çalışmıyorum gercı evdede bı bebegım var tek farkı altını ben degıstırmıyorum bıde aglmaz mızmızlanır sadece
sen nerde yasıyorsun tedavı durumun nedır
bende izmitliyimm istanbulda yaşamaya başladım evlendikten sonra
ailem derincede oturuyor, bir ayağım orda biri ataşehirde![]()