• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım kolay degil onca iğne ilaç yaşananlar kimse anlamıyor malesef:26:ilk denemeni senin? sakin olmaya çalış en azından zor aşamaları bitirmişin :31: aglamk istiyorsun tutma agla ama sonra güzel şeyler düşün mesala karnındaki minigin seninle oldugunu:52::52:

ilk denemem evet...ama ya olmazsa düşüncesi çok kötü...12 günün sonunda koskaoca bir hiçle karşı karşıya kalmak istemiyorum:( belki bedensel olarak en zor aşamaları bitirdim ama psikolojik olarak en zor aşamasındayım:(

ilk denemem evet...ama ya olmazsa düşüncesi çok kötü...12 günün sonunda koskaoca bir hiçle karşı karşıya kalmak istemiyorum:( belki bedensel olarak en zor aşamaları bitirdim ama psikolojik olarak en zor aşamasındayım:(
çok haklısın canım ya ne kadar zorlayıcı bi süreç çok şükür ki rabbim sabrını veriyo :25::25:8 haftalık bi kayıbım var :14: 3 olumsuz aşılamam var dayandım ama gelde de bana sor nasıl dayandım :14:benim üstüme kimler doğurmadı ki bazıları 2.bile doğurup büyüttü :14::14:
hoş geldin canım :3:aynen hepimiz de stres hat safhalarda :18::18:

hoşbulduk cnm,inşallah hepimiz güzel sonuçları görürüzde bu sıkıntılarda geçer:emir_bebek:

inşş bitanem rabbim duysun sesimizi :31:

kızlar aranız yeni katıldım benide sohbetlerinize kabul edermisiniz..ben geçmişimden söz edeyim ben 1 buçuk senelik evliyim hiç korunmadığım halde hiç hamile kalamadım..yaş 34 oldu maalesef..benim erken yumutra rezerv azlığım var..sizin durumunuzdan daha vahim benim durumum..fsh tavan yapıyo bazen ve hiç yumurta gelişmiyo tüp bebek tedavisinde..bazen fsh düşüyo az yumurta oluşuyo iki yumoşlada tüp bebek yapmaya doktorlar yanaşmıyo..moralinizi bozmayın kızlar kötünün kötüsü var..en azından bazılarınız gebe kalabilyo yada yumurtlama sorunlarınız yok.keşke tüp bebekte transfer aşamasına gelsem emin olun hiç şikayet etmem iğnelerden..hiç moralimi bozmam havalara uçarım sonunda yumurtam oluştu diye..bende bu ay adetimi bekliyorum kızlar..inş fsh düşerse bende tüp bebek tedavime başlıycam Allahın izniyle..kızlar çok olusuz şeylerden bahsetim kusura bakmayın kafanızı şişirdim galiba..Allahım herkeze tüp bebek tedavisinde kolaylıklar sabırlar versin..çok zorlu sınavlardan geçiyoruz ama bu sınavı sabırla inş biz kazanıcaz..

canım ignemi yoksa dogum kontrol hapımı bilmiyorum ama midem acayip yanıyor reflüm vardı azdı iyice:( birde sıcak basıyor üzerime daha yolun başı diyip kendime teselli veriyorum. sen ne aşamadasın şimdi.?

bende salı gunu ılk gorusmeye gıdıcem bakalım ne verıcek ... kısa protokol ııdı ya gonalf vuruyordum 1 buçuk hafta hersey olup bıtıyordu sımdı nasıl zaman gecıcek :) benımde soyle bı sorunum var bılmedıgım bıseye baslıycagım zaman panık atak oluyorum :D oyuzden yan etkı soruyorum :D

Selam kızlar. Henüz bu sitenin yeni farkına varım. Bundan sonra burdayım inş.

Bursalıyım.. Ekimde evleneli 2 yıl olacak. Eşimde sperm azlığından dolayı bebişimiz olmuyor. İlk tüp bebek denememizi Acıbadem de Şahin beyde yaptık. Sonuç pozitifti fakat bebeişlerim tutunamadı. geçen ay ikinci denememiz için gittik fakat sol yumurtalığımda 2 adet kist oluşumu vardı. bunun için doğum kontrol hapı kullandım bir ay. Eylül ayında adet olduğumda ikinci denememiz için gidicez.
Allah en kısa zamanda herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

:nazar:

canım Yaşın kaç ve dondurulmuşlarla mı deneyeceksin???

eylülde raporum çıkıyor ekimde bende tüp bebeğe başlıyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırıcam Rabbim nasip ederse çikolata kistim var ve 3 yıllık evliyim ...hepimize Rabbim sürüyle bebek versin inş.:)

canım ilk sayfaya gir topiğimizdeki çoğu bilgin eksik ona göre bütün bilgileri yaz bende seni ekleyeyim olur mu:34:

günaydın arkadaşlar..
agustosunda sonuna geliyoruz..
daha adet olmadım 4 gün geçti bakalım bekliyorum yavrularımı kucagıma almak için:16:

kızlaar cok şükür bende bugun basladım tedaviye :1:

hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı :1::1: 1 ay boyunca gynera(dogum kontrol)+glifor+folbiol kullandım. gynera nın içinde 5 tane kalınca lucrin basladım 10 ünite.. basladıgımın 3. gununde adet oldum cok şükür..

veeee bugun asıl ilaçlarımıza gectik anne aday adayı olduuuk :1: puregon 900 (gunde 150 ünite) kullanmaya basladım 4 gun sonra kontrole gitcem insallah yumoşlarım oluşur.. benimkiler biraz inatcı da. dua edelim birbirimize olur mu..

cooook heyecanlıyımmmmmmmmmm

Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün inşallah

ben salı gunu gıdıcem ılk ıgnemı ozaman alıcam bana ne derlserse ve ne zaman gıdersem burdan sana soylerım.. bende birazcık tırsım tırsım olmuyor degılım :D kısa tedaviye alışmıştım..

Tmm cnm bende arayıp sorcam zaten lucrine başladıımda kist olur diye korkuyoorum doğum kontrol hapı vermediler bana çunku..
bizim topik coşsun müjdeli haberlerle inşş :49::49::49:

29 yasındayım erkek ınfertıle. memorıalde deniyorum 4.uncu denemem ıns son olur :D zaten dıyorum cocugum olursa adını mılyar koycam daha gelmeden bızı batırdı :D

Canımmm ekledimm maşallah barikallah ne pozitifsinnn sen öylee nerelisin ne iş yaparsın azcık sohbet edek vaktin varsa:44:

:D ızmıtlıyım ama ıstanbulda yasıyorum. muhendısım bebek ısınden dolayı çalışmıyorum gercı evdede bı bebegım var tek farkı altını ben degıstırmıyorum bıde aglmaz mızmızlanır sadece :D sen nerde yasıyorsun tedavı durumun nedır

:D ızmıtlıyım ama ıstanbulda yasıyorum. muhendısım bebek ısınden dolayı çalışmıyorum gercı evdede bı bebegım var tek farkı altını ben degıstırmıyorum bıde aglmaz mızmızlanır sadece :D sen nerde yasıyorsun tedavı durumun nedır

bursa inegöllüyümmm tedavim bursada olacak adetm geckti söktürücü kullandım adet olmayı bekliyorum sağlık memuru olarak çalışıormmm benm de var evde çorabına kadar herşeyini eline isteyen sürekli ilgi bekleyeyn koca bir bebeğimm

bende izmitliyimm istanbulda yaşamaya başladım evlendikten sonra:4:
ailem derincede oturuyor, bir ayağım orda biri ataşehirde:32:

Back