2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Tebriklleeeeeeeeeeeeeeeeeer canım Allah doğumunu duymayı da nasip etsin

Bende diyordum bu kızçe nerde kaldı havaya üzüldük ama sana sevindik hayırlı olsun canımmm

ben inanamadım çünkü hiç umudum yoktu hatta doktoruma sordum testler karışmış olmasın diye güldü bana :)) Allahıma şükürler olsun.

Çooookkkkkk güselllllll cnmmmm birazzz anlatirmisin kac tane transfer edildi sna? Kacinci denemen?? Belirtilerin nelerdi cnmm???

benim bir belirtim olmadı adetlerimde çok ağrılı geçiyodu transferden 5 - 6 gün sonra sancılarım başladı. o yüzden tutmadı diye düşünüyodum biraz yüzümde çillenme oldu onu da ilaçlardan diye düşünmüştüm onun dışında her hangi bir belirti olmadı. transferden sonra 9 gün yattım sadece tuvalete kalktım arada 3 - 4 dakika yürüdüm badem, ceviz, ananas, kabak çekirdeği ve bol su içtim. iki yumurta transfer edildi benim yumurta rezervlerimde azalma vardı zaten 4 yumurta toplantı 3 döllendi. ben 3 aşılama denedim haziran ayında da yumurtalarım toplandı 2 tane vardı döllenmediler ve transfer olmamıştı.

bende yattım hep ve iyi beslendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…