- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.301
bende çok korkuyorum elim ayağım titriyo valla inşallah hamileyizdir seninkidemi 1.30da belli olucak
evet ama hala aramadılar aramaya da korkuyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok korkuyorum elim ayağım titriyo valla inşallah hamileyizdir seninkidemi 1.30da belli olucak
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff![]()
canım benim üzülme negatifler kulübü yanında ALLAH hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin durmak yok yola devamsonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff![]()
canım benim üzülme negatifler kulübü yanında ALLAH hayırlısını en kısa zamanda nasip etsin durmak yok yola devam
Sennnnnnnnn ciddimisinnnnnnn??????? Inanmiyorummmmmmmm kaç çiktiiiii degerinnnnnn cnm söleseneeeeeeeee
Canııım benim üzülme ne olur hayırlısı değilmiş vakti zamanı var demekki
sağolun kızlar 2.34çıktı sonuç malesefüzülmemek elde diyil rabbim sıradaki bekleyenlere versin inşallah kısmet diyil.hayırlısı buymuş demekki eşim dahada çok üzüldü aradı ağlıyodu
![]()
sağolun kızlar 2.34çıktı sonuç malesefüzülmemek elde diyil rabbim sıradaki bekleyenlere versin inşallah kısmet diyil.hayırlısı buymuş demekki eşim dahada çok üzüldü aradı ağlıyodu
![]()
çok zordur tahmin ederim,aylardır aynı sonucu alıyoruz tabi tüp deneyince insan daha da umutlu oluyor haliyle..ama alnımızda ne yazıyosa o..allahım inşallah kendiliğinden gebe kalmanı nasip eder mucizesini sana gönderir..allahım biranönce toparlanman için güç versin...ama olacağına inancını asla yitirme olurmu..![]()
Arkadaşlar 2. tüp bebiş denememiz, hamilelik testine 10 gün kaldı... İnşallah bebişler tutunmuşlardır...![]()
canım çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin inşallah.... ne desem bilemiyorum inan.... kalbim acıdı....
Rabbim iç sızını en yakın zamanda dindirip yeniden deneyecek maddi manevi güç versin inşallah
İçindeki acıyı anlıyorum. Ancak emin ol, bir erkeği mutlu edecek şey kesinlikle çocuk değil. Karısıyla anlaşamayan erkeğin gözü çocuk falan görmez. Yıllarca kendi öz çocuğunu görmeğen babalar azmı... Çocukları olduğu halde karısını aldatan, çekip giden erkekler sadece filimlerde mi oluyor... Çocuk eve neşe getirir, ama huzur çocukla olacak bir şey değil. Eğer evinde huzurun varsa büyük bir nimet içindesindir. Etrafına bak... 100% insan varmı? here bir tarafından eksik. Şahsen ben tam olan hiç kimseyi görmedim, göreceğimi de sanmıyorum.
Hem sen umutsuz vaka değilsin ki... Kayb etmiş bile olsan nihayetinde 22 haftaya kadar getirdiğin gebeliğin var. Öncesinde olmadıysa bile, sonrasında olmayacağı ne malum. Sana gereken sadece kendini brakmadan, sabırlı olmak ve azmini yitirmemek. Eğer hala çocuk yoksa bu senin değil, ikinizin ortak kaderi. Bu hem senin hem de kocanın imtihanı. Bunu yapan sen değlsin, Rabbimin taktiri. Ayrıldıktan sonra çocuk sahibi ola bileceği kesinmi? Çocuğu olunca eşinin mutlu olacağı kesinmi? Ayrıca ortada bir sorun varsa bile, tam olarak neden ve ya kimden kaynaklandığı bile belli değil.
Demek istediğim... ben çocukları çok seviyorum, içim gider, uğraşmayı severim, niyese her yaştan çocukta beni sever, anlıyor gibi. Bizde ana sorun eşimde. Ama evim huzurlu. Kafamı göğsüne yasladığımda kendimi emin, mutlu ve huzurlu hatta değerli hiss ediyorum. Bu sadece çocukla ola bilecek bir şey değil. Çocuk için eşimden vaz geçmeği aklıma bile getirmem.
Çocukları olduğu halde ölmeği arzu eden, haytdan bıkmış o kadar çok kadın var ki... Ben bir kadın, bebeğini kayb etmiş bir anne olarak böyle hiss ediyorsam, emin ol eşin bir erkek olarak daha farklı düşünmüyordur.
Bilin ki, mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihan aracıdır. Allah'a gelince, büyük ödül O'nun katındadır.
(el Enfal/28)
Allah Rasulu (Allahın ona salavat və salamı olsun)demiştir: «Evlatlar kederin, korkaklığın, cahilliyin ve cimriliyin sebebidirler» (Tabarani)
arkadaşlar bugün 12.günümdü çok şükür sonuç pozitif... 9.gün 178.80 di sonuc 12.gün ise 1100 çıktı doktorum ikiz olabilir dediii çok heyecanlı ve merak içerisindeyimmm.... rabbimmm bu yoldaa olan tüm kardeşlerimin hepimizin yardımcı olsun saglıkla meleklerimize kavuşalım inşallh
yok canım genel itibariyl çok zor değil bence, daha doğrusu sonucu ve bunlara neden bulaştığını düşününce zor gelmedi bana, bilmiyorum. Tabi doğal yolla hemen hamile kalabilseydik daha bi kolay olurdu, ona oranla evet biraz zahmetli... Ne anesteziden ne de anestesi olmadan transfer işleminden bence korkma. Her ikisi de çok kolay, rahat ol. Anestesi sırasında benim damarımı bulmak çok zor, ben her kan verirken de aynı şeyi yaşıyorum, şimdiye kadar da böyleydi, damar bulmak zor olduğundan elimden yaptılar zaten oda hafif bi morardı ve yine hafif şişti. Zaten sonrasında doktor geldi nasılsın dedi iyiyim dedim mi hatırlamıyorum.... Sonra dalga sesleri duydum. Bi sahil kıyısındaydım. Martılar vardı, ki pek sevmem kendilerini. En yakın arkadaşımın sesini duydum sonra konuşup gülüşüyoduk.... Oğlu kumdan kale yapıyodu az ilerde. Minik bi kız çocuğu da totişinde bez, onu yıkmaya çalışıyodu :))))) gözlerimi açtığımda sedyedeydim :))))))
bence bu işlemlerin en güzel zamanı transfer. O anlatılamayacak kadar hoş bi şey ya. Ben hiç acı hissetmedim, bilemiyorum hisseden var mı? Uyanık olduğundan ekrandan işlemi izliyosun, bebişinin göbeğine geldiği an..... Süper bi şey... Sanki pipetten bi damla su damlatmak gibi. Ama ışıklı....
Yavrum bunu nası anlatıyım yaaaa.... Sadece hiç korkma ve herşeyin tadını çıkarmaya bak. Burada bir arkadaş iğnelerinden çok şikayetçiydi. Diğer bi arkadaşın yorumuna bayılmıştım.... Iğnelerini sev, onlara her gün teşekkür et, beni bebeğime bi adım daha yaklaştırdınız diye.. Demişti...... Işte öyle şekerim. Zor mu yaşadıklarımız, çok kolay değil ama dünyanın en zor şeyini biz yaşıyoruz denilebilir mi bilmiyorum. Bence çok daha zorlu sınavlardan geçenler var. Buda bizim payımıza düşen...