2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Bende transferimi bahçecide yaptirdim doktorum Ulun Uluğ 3. Denememdi ve kesinlikle ciddiyetsiz degildi. O arkadasin yazisini okumuştum ve cok sasirmistim açıkçası. Ben iki negatif aldım ama yine de 3.yu orada yaptım. Suan sonuc bekliyorum.

evet bende şaşırmıştım ama kızda yaşadıklarını yazmıştır nihayetinde, demek doktordan doktora değişiyor, sanırım 2 embriyo konulacaktı transfer anında tek diye konuşmuş embiyolog haberi yokmuş falan, hasta uyarmış ama doktor 2 dedi diye, ha öyleyse 2 koyalım falan demişler, bi alet kullanmış alet yamulmuş steril olmasına gerek yok yenisini ver falan demiş hemşireye, o gün çok yoğundu benide aradan çıkarttılar herhalde diyordu kız, bilemeyiz tabi ama anlatılan hoş durmuyor

benden önce bitane bebekten kan alıyodular içim parçalandı resmen minicikti 1 saat de anca aldılar canı çok yandı ya kıyamam...

GÜNAYDIN KIZLAR

26 eylülde transferim oldu negatif ama ben hala adet olmadım negatif olan arkadaşlar kaç gün sonra adet gördünüz

benim test günüm 7siydi, 8inde adet oldum zaten her ay 8inde oluyorum gecikmedi ama kişiye göre değişiyordur canım, bana hemşire bir hafta 10 gün gecikirse endişe etme demişti.

buarada hamişler tebrik ediyorum allah kucağınıza almayıda nasip etsin, olmayanlarında yüzünü güldürsün inşallah :16:

Merak etmeyin kızlar ben çok iyiyim :) Hatta 2.yi nerde yapıcağımı araştırıyorum bile :) Hırs yaptım olacak! ;) Sağlık olsun bu ay kısmet değilmiş.Hepinizi çok seviyorum.Tanımasam bile yanımda olduğunuzu hissetmek çok güzeldi.İnşallah bekleyenlerden güzel haberi alırız da ben benimkini unuturum :34:

hayat bi üflüyor darma dağın oluyorsunuz he valla tam sopalıksınız :D

yahu verende allah alanda verirken kabul edip seviniyoruzda aldığında niye aynı olgunlukla karşılayamıyoruz herşeyin bir vakti saati var napalım rabbim ne eylerse güzel eyler, şimdi düşmeseydi 7-8 ayda düşseydi ne olacaktı? siz düşüklere ağlıyorsunuz ben diyom ki bi çocuk düşürem yaw :D ya allah aşkınıza bir insan hiç mi kimsayal gebelik yaşamaz hiç mi düşük yapmaz hiç mi adeti filan gecikmez ya :D

sabah doktor görüşmemiz vardı ne etcez diye :D onada dedim 32 yaşındayım 12 yaşından beri adet oluyorum 2 kere beyin gücümle adetimi geciktirdim tek gebelik deneyimim bu hahahahahaha :D koşum koşum test yaptırmıştımda 0.100 çıkmıştı :D şimdi tüp bebek denedim 15 tane iğne 182 tane progesteron 30 tane östrojen vs.. vs.. 1 gün gecikmedi ya bugün adet oldum misler gibi :D

şimdi ben miyon tane şey yaşamışım hayatta bebek konusuna gelirsek 8 senelik kapı gibi kısırlık var :D ne olmuş negatif çıkmış! bu hayat bırak beni yıkmayı eğim vereceğini filan mı sanıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum :D

21.de doktora gidicem benim rahme çentik atacaklarmış :D birde genetik test istediler yada ben istedim onlar tamam dedi tam emin değilim :D

aralıkta bakacağız 2. denemeye :D

yanlış anlamayın sakın beni, acınızı hafife almıyorum tam tersi o nasıl yakar çok iyi bilirim fakat yılmak falan zaten yıpratıcı bir süreçte kafada kurup kurup hepten yıpranmak doğru gelmiyor bana, kaderde ne varsa onu yaşarsın ama 2 tercih hakkın var o ağlayarak yaşarsın yada savaşarak yaşarsın hani kim kazanır bilemeyiz de sanırım bizler 1-0 öndeyiz ve 90 dakika daha bitmedi ;)

:46::46:kızlar süpersiniz... sizi alkışlıyor hatta böyleeee sıkıca kucaklamak istiyorummmmm :))))))) cansınız can..... evet bence de yılmak yok....

arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin tatlımmmmmm

meraba kızlar.bugun benim test günümdü.yine olmadı :( Rabbim yine nasip etmedi :(

kızlar benim sonucum negatif umarım diğer haber bekleyenlerin iyi olur..bi süre aranızda olamicam..şimdiden hayırlı bayramlar

kızlarrrr..... bu dafa nasip değilmiş, Rabbim bir sonraki deneme de; ve hatta daha da güzeli denemeye gerek kalmadan sizi bebişlerinize kavuştursun....

nasılsınız arkadaşlar pek bil.girmek istemedim bu arlar bütün yazılırı okudum ama negatif sonuç alanlara Rabbim daha hayırlı kapılar açsın inşallah pozitif sonuç alnlara da kucagına almayı nasip etsın Rabbim.. bugün test yaptığım günden itibaren 4. gün.. hala dikkat ediyorum.. ama belirtiler ne zaman başlar benim hiç belirti yok!!! cuma gunu doktora gıdeceğim inşallah keseyi görürüz:16:

:)))) inşallah miden bulanmaya falan başlayınca bugünleri özlemezsin şekerim :D

yanlış hatırlıyor olabilirim ama amayaa mı oraya yaptırmıştı sonucu negatifti birazda sıkıntılı süreç olmuştu emriyo transferi ciddiyetsiz falan diyordu

(amayaa değilmiş kimdi hatırlayamadım ama bende aa orası için iyi diyorlardı demiştim, kimse çıksın :P)

tekrardan sabırlar diliyorum sana, hem dinlen hemde çok iyi araştır bu sefer yaptıracağın yeri, uygun bulduğun heryerle görüş netten araştır, tedavi olanlara sor

ben artık müsaade istiyim negatif sonuç gazisi eşim gelir az sonra, yeni aile aktivitemiz olan bahtsız bedevi ağlaşılarımızı yaparız hahahahaha :D

arkadaşlar bugün 12.günümdü çok şükür sonuç pozitif... 9.gün 178.80 di sonuc 12.gün ise 1100 çıktı doktorum ikiz olabilir dediii çok heyecanlı ve merak içerisindeyimmm.... rabbimmm bu yoldaa olan tüm kardeşlerimin hepimizin yardımcı olsun saglıkla meleklerimize kavuşalım inşallh

evet ben değildim, ben ist da değilim, bursadayımmmm :))))

Gunaydin canim
guzel haberlerini bugun alacagiz ins kacta cikicak sonuclar

yaa benimde bugun 3 . Gunum transferden sonra tansiyonum cok dusuyor ve midem bulanio napicam bilmiyorum dun gece 11 de tansiyonum 9 a 5 di :( tuzlu ayran ictim rahatladim midemin bulanio olmasi beni geriyor bi anda gozum karariyor napicam ben :( wc ye bile esimle gidiyoruz basim donuo duserim diye esim yanimdan ayrilmio
bana ne onerirsiniz bi de neden oluyorki :(

haha benim normal tansiyonum ki o :))))) hatta 8 de de çok zorlanmıyorum da 6 ya 3 falan güzelliğiyle başımı döndürüyor :34: transferden sonra sık sık düştü benimde tansiyonum

GÜNAYDIN KIZLAR

26 eylülde transferim oldu negatif ama ben hala adet olmadım negatif olan arkadaşlar kaç gün sonra adet gördünüz

ilaçları bıraktım 5. gün regl oldum tatlım ben....

Amaya ? Sen nasılsın sanki ice baby ni alıp gelecektin ne oldu? Ne zaman alıyosun?

yarın 14.30 şekerimmmm..... bakalım çözüldüğünde sorun olmazsa inşallah.... işler de çok yoğun muhtemelen cuma ve arife de çalışcam..... Allah'tan devlet memuruyum, özel sektörde olsa bu durumda gitmeme bile izin çıkmazdı :)

kan verdim eve geldim 1.30 da çıkıcak sonuç eşimi arayacaklar çok korkuyorummmm:18:

bende çok korkuyorum elim ayağım titriyo valla inşallah hamileyizdir seninkidemi 1.30da belli olucak

kızlar bende çok merak ediyorum sonuçlarınızı ama işler nası yoğun, vallahi devlet memurlarının bi kısmı en azından çalışmadan maaş almıyo. hatta haketmek için bildiğin yırtınıyo :(((( artık kaçta çıkarım onuda bilmiyorum ama eve gidince öğrencem, şimdiden çatlıyorum meraktan...

Arkadaslar rabbim dileyen isteyen herkese versin ben dun yaptirdim sonuc negatif 4. Denemem ilkinde 21 haftalik kaybettim ikizlerimi ikincide yanlis ilc tedavi iptal ucuncudeden bi kizim var dort yasinda buda negatif. İnce derin bir sinavdayiz rabbim yar ve yardimcimiz olsun psikolojim berbat hepimize hayirlisini versin rabbim

40dk kaldı...Allahım yardım et:14::14::14::14::14:

canım allah yardımcın olsun, saniyeler yıl gibidir sana eminim bende 3 gun sonra yaşicam aynı heycanı inşallah,bişeler seyret vakit geçer şöyle eğlenceli ya da ne bilim bol bol dua et allah yardımcın olsun inşallah guzel haber verceksin.:nazar:

canım allah yardımcın olsun, saniyeler yıl gibidir sana eminim bende 3 gun sonra yaşicam aynı heycanı inşallah,bişeler seyret vakit geçer şöyle eğlenceli ya da ne bilim bol bol dua et allah yardımcın olsun inşallah guzel haber verceksin.:nazar:

inşallah canım çok tuhaf bi haldeyim.... 30 dk sonra yazarım sonucu inşallah sende güzel haberler verirsin canım

inşallah canım çok tuhaf bi haldeyim.... 30 dk sonra yazarım sonucu inşallah sende güzel haberler verirsin canım

inşallah canım dualarımız hep o yonde ,hayırlısıysa inşallah..20 dakka kaldı bak darısı bize inşallah:49::49: zaten bu tedavının ennnn zor kısmı bu diğer kısımlardan bişe anlamadan bitti çokşükür beklemek en zoru ama hersey ımtıhan işte..güzel haberlerle gel inşallah...

Benimde transferim yarın öğleden sonra bebeklerimi alıp gelecem inşallah benimle kalırlarda bende size güzel haberler veririm 12 gün çook zoor geçer eminim bekleme süreci çoook fena her ay adet tarhimden bilirim beklersin beklersin yine foss yine umutlar boşa neyse bu sefer olur inşallah

Benimde transferim yarın öğleden sonra bebeklerimi alıp gelecem inşallah benimle kalırlarda bende size güzel haberler veririm 12 gün çook zoor geçer eminim bekleme süreci çoook fena her ay adet tarhimden bilirim beklersin beklersin yine foss yine umutlar boşa neyse bu sefer olur inşallah

hayırlısı olsuncanım,inan çok inan alıp geleceğine..transfer anında ben hoşgeldin meleğim demiştim bakalım gelmişmi:emir_bebek::emir_bebek:

allah hayırlısını nasip etsin inşallah,fos çıkan bişe yok aklından at o ihtimali bebişlerini al ve gel sadece buna odaklan ve bol bol konus onlarla:16:

hayırlısı olsuncanım,inan çok inan alıp geleceğine..transfer anında ben hoşgeldin meleğim demiştim bakalım gelmişmi:emir_bebek::emir_bebek:

allah hayırlısını nasip etsin inşallah,fos çıkan bişe yok aklından at o ihtimali bebişlerini al ve gel sadece buna odaklan ve bol bol konus onlarla:16:

İnşallah tatlım benimm bitaneemmmm hep birlikte iyi haberler duyarız:16::16::16::16::16::16:

Back