hayat bi üflüyor darma dağın oluyorsunuz he valla tam sopalıksınız
yahu verende allah alanda verirken kabul edip seviniyoruzda aldığında niye aynı olgunlukla karşılayamıyoruz herşeyin bir vakti saati var napalım rabbim ne eylerse güzel eyler, şimdi düşmeseydi 7-8 ayda düşseydi ne olacaktı? siz düşüklere ağlıyorsunuz ben diyom ki bi çocuk düşürem yaw
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ya allah aşkınıza bir insan hiç mi kimsayal gebelik yaşamaz hiç mi düşük yapmaz hiç mi adeti filan gecikmez ya
sabah doktor görüşmemiz vardı ne etcez diye
onada dedim 32 yaşındayım 12 yaşından beri adet oluyorum 2 kere beyin gücümle adetimi geciktirdim tek gebelik deneyimim bu hahahahahaha
koşum koşum test yaptırmıştımda 0.100 çıkmıştı
şimdi
tüp bebek denedim 15 tane iğne 182 tane progesteron 30 tane östrojen vs.. vs.. 1 gün gecikmedi ya bugün adet oldum misler gibi
şimdi ben miyon tane şey yaşamışım hayatta bebek konusuna gelirsek 8 senelik kapı gibi kısırlık var
ne olmuş negatif çıkmış! bu hayat bırak beni yıkmayı eğim vereceğini filan mı sanıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum
21.de doktora gidicem benim rahme çentik atacaklarmış
birde genetik test istediler yada ben istedim onlar tamam dedi tam emin değilim
aralıkta bakacağız 2. denemeye
yanlış anlamayın sakın beni, acınızı hafife almıyorum tam tersi o nasıl yakar çok iyi bilirim fakat yılmak falan zaten yıpratıcı bir süreçte kafada kurup kurup hepten yıpranmak doğru gelmiyor bana, kaderde ne varsa onu yaşarsın ama 2 tercih hakkın var o ağlayarak yaşarsın yada savaşarak yaşarsın hani kim kazanır bilemeyiz de sanırım bizler 1-0 öndeyiz ve 90 dakika daha bitmedi