- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.361
GÜNAYDIN KIZLAR
26 eylülde transferim oldu negatif ama ben hala adet olmadım negatif olan arkadaşlar kaç gün sonra adet gördünüz
ilk denememde iki gün sonra regl olmuştum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜNAYDIN KIZLAR
26 eylülde transferim oldu negatif ama ben hala adet olmadım negatif olan arkadaşlar kaç gün sonra adet gördünüz
arkadaşım çok geçmiş olsun..umudu kaybetmiyoruz...herşey nasip kısmet ve zamanı var..şimdi sil at kafandan belli bir ara ver ve sonra tekrar dene umutsuz olma sakın..seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım yaşadıklarını Allahım sabırlar versin..
Cnmm sende medicalparkta yaptirmis ve pozitif almistin diymi cnm allah tamamina erdirsin,,, havva12 okadar üzuldumki bndeee,,, allah herseyin hayirlisini nasipp etsinn,,, canim arkadasim bnmmmm.....
sen havva12 ile yüzyüze görüşmüşmüydün hiç burdamı tanıştınız? nerde oturuyosun?
Cnmm bn havva12 ile burda tanistik tesadüff,, medicalparkta yaptirdigini yazmisti bu 2.denemesiydi ama allahtan 2embriyosunu dondurdular,, bnce hemen onumuzdeki ay tekrar denesin,,, bnm ilk denemem hftaya bgn ogrenmis olucm sonucumu bgn e2 ve progestron testimi yaptim yarin ckicak sna burdan yazarim cnmmm
anladım canım.ben önümüzdeki ay tekrar denemesini tavsiye etmem en az iki ay geçmeli üstünden bu olumsuzluğu tamamen atıp beynini rahatlatıp öyle başlamalı..sonuçta transferden sonra iğne ilaç tekrar kullanacak hepsininde yan etkisi var bu kadar kısa aralıklarla denerse allah korusun rahatsızlanma ihtimali var..sen testleri hangi hastanede yaptırdın?
Kızılayda yaptirdimm yarin buraya yazarim sonucumu...
anladım canım.ben önümüzdeki ay tekrar denemesini tavsiye etmem en az iki ay geçmeli üstünden bu olumsuzluğu tamamen atıp beynini rahatlatıp öyle başlamalı..sonuçta transferden sonra iğne ilaç tekrar kullanacak hepsininde yan etkisi var bu kadar kısa aralıklarla denerse allah korusun rahatsızlanma ihtimali var..sen testleri hangi hastanede yaptırdın?
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff
kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....
değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba
internetten sonucunu göremiyor musun?
Cnm medicalparktami devam ediceksin??? Birde beta hgc testini ne kadara yaptirdin cnm??
Cnm yarin saat 13:00de ckicak dedi hemsire.. internette ckmismidirki?
aynıyım valla sabahtan beri koltukları bi oraya bi buraya çekeleyip duruyorum evi temizledim çamaşır yıkadım çıkın valla hava alın biraz kafanda dağılır
bu istenilen genetik testler 40 günde çıkıyormuş o nedenle sonuçları almadan tedaviye başlamak istemiyorum, bu ay yumurta takibi yapacağız biz canım, 22 ekimde gidicem takibe başlayacak eşimede sperm arttırıcı ilaç verdi o da onu kullanıyor bu ay kendimiz deneyeceğiz, uzaktan yardımlı üreme
kasımın 29unda da çentik atılacak, aralıkta kısmetse 2. deneme olacak bakalım :)
sen ne planlıyorsun? sizinde 2 ay bekleme süreniz olacak sanırım
biz birsene beklemeye kara verdik korunacazda hatta söz verdi para biriktirip istanbula tayin isteyecekmiş eşim geçici görevle 1 yada 2 senelıne inş tüpişe kalmadan hamile olursun bu ay inşallah canımm dua edecem sana hep bu ay
genelde çıkıyor ama sen bilirsin bakmak istersen bak..
canım kuzum arkadaşım nasıl oldun toparladın mı biraz kendini
genelde çıkıyor ama sen bilirsin bakmak istersen bak..
Baktimm simdi cnmm cikmamiss((((