- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.321
kızlarrrrrrrr,
şoktaydım kendime yeni geldim... hamileyim hala inanamıyorum....
Canimmmmm benimmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrr cokkkk sevindimmmm senin adina degerin kac cikti canim??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr,
kızlarrrrrrrr,
Canimmmmm benimmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrr cokkkk sevindimmmm senin adina degerin kac cikti canim??????
tebikler canım çok güzel bi haber rabbime çok şükür bebeğini sana nasip etti inşş kucağına almayı da nsip eder canım tekrar hayırlı olsun
kızlarrrrrrrr,
sağol canım Allahım isteyen herkese versin...
çok teşekkür ederim canımm 150 çıktı.
Tebriklleeeeeeeeeeeeeeeeeer canım Allah doğumunu duymayı da nasip etsin
Bende diyordum bu kızçe nerde kaldı havaya üzüldük ama sana sevindik hayırlı olsun canımmm
sonucum çıktı malesef nasip diyilmiş negatiffffffffffffff
değerim 110 iyimi sizce tekmi ikizmi acaba
bugün senin de benimde en mutlu günümüz sanırım :)) bence gayet iyi 110
Sendemi yeni öğrendin cancağazım hayırlı uğurlu olsun bitanem tek ikiz ne fark eder Allah sağlıcakla doğmasını nasip eder inşallah
Canimmmmmm tebriklerrrrrrrrr belirtilerin nelerdiiiii cnmmmm:)))))
Çooookkkkkk güselllllll cnmmmm birazzz anlatirmisin kac tane transfer edildi sna? Kacinci denemen?? Belirtilerin nelerdi cnmm???
benim bir belirtim olmadı adetlerimde çok ağrılı geçiyodu transferden 5 - 6 gün sonra sancılarım başladı. o yüzden tutmadı diye düşünüyodum biraz yüzümde çillenme oldu onu da ilaçlardan diye düşünmüştüm onun dışında her hangi bir belirti olmadı. transferden sonra 9 gün yattım sadece tuvalete kalktım arada 3 - 4 dakika yürüdüm badem, ceviz, ananas, kabak çekirdeği ve bol su içtim. iki yumurta transfer edildi benim yumurta rezervlerimde azalma vardı zaten 4 yumurta toplantı 3 döllendi. ben 3 aşılama denedim haziran ayında da yumurtalarım toplandı 2 tane vardı döllenmediler ve transfer olmamıştı.
bende yattım hep ve iyi beslendim