2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

o aşı kilon nekadarsa ona göre dozu degişen bişeymi seneler önce banada teklif etmişlerdi eger başka şeyden bahsetmiyorsak hiç bir yararı olmyan hatta birsürü yan etkisi olan tamamen vücuda mikrop gibi bişey aşılamak çook ama çok araştıdım dedigim şeyse :26:vücut embiriyoyu farklı bir virüs olarak kabul ediyor atmaya çalışıyor kabul etmiyor diye vurunacaktım:44:

en iyisi genetik inceleme embiriyoda yada o çentikmi ne o daha mantıklı geldi aman diyim iyi araştırın durduk yere saglıgınızdan olmayın:50: nihayet 5.tutmuştu benim ama 4aylıkken suyum geldi rahim agzı yetmezligi dendi vs enfeksiyon dendi incelemeye gitmedi vermedim dedesinin mezarının üstüne gömdük:43: 6.da tuttu oda kanamalar ve kalbi durdu hadi dedik gönderelim bunu patolojiye hiçbir şey çıkmadı :43: zaten normal hamile kalamıyorum sonda nokta oldu tutmadı işte daha ne araştırabilir genetik histeroskopi bilmem ne herşey herşey olmayınca olmuyor oluncada önlemlerin hepsi ilk transferden sonra igneler vs :26:biyerde okumuştum rahmin içindekileri yalnız biz biliriz diye bir ayet çok etkilenmiştim:43:

sultan kaç kişinin benimle çocugu çocukları oldu büyüdü okula gitti sıra benden küçükler hamile dogum yaptılar ben sadece bakmakla yetiniyorum kafa falan kalmadı yırttım kendimi olmayınca olmadı :43: sen daha yolun başı ve anlaşılan zamanı degil bikaç düşük yapıp sonra hamile kalanlar inan bana çok saglıklı bebekleri oldu normal oluyorsa hormonlarla ugraşma derim ben:34:

canım sen neden o aşıyo denemedin ki neden pes ediyorsun canım benim buda benm 5. kaybım emin ol bende tırlattım benmle denk hamıle olanların çocuklarını gördükçe bir çocugu sevecek olsam yada eşim bir çocugu severken o ikimizin birbirimize bakışları o içime düşen ateş o benı mahfediyor işte bıraksam bırakamıyom ölüyorum aşkından bırakmasam kötümü ediyorum bir diyorum savaş sultan bir diyorum pes et çekil git adam mutlu olsun ona bunu yapmaya hakkın yok bir diyom evlatlık alırım bir diyorum yokk onuda yapamam bir diyom olmazsa olmaz bendde yer içer gezerım herkezınmı oluyoor bır dıyorumhayır sultan hayır o adam baba olmayı hak edıyor sen neden buna engelsin ama sadece şunu biliyorum ateş düştügü yeri yakıyor daha çocuklarımınmezarını göremedim gidemedm gitsem daha kötü olurum herhalde diyorum ama bir çocuk görünce eriyorum ben yaaaaaaaa:43::43::43::43::43:

arkadaşlar bugün 12.günümdü çok şükür sonuç pozitif... 9.gün 178.80 di sonuc 12.gün ise 1100 çıktı doktorum ikiz olabilir dediii çok heyecanlı ve merak içerisindeyimmm.... rabbimmm bu yoldaa olan tüm kardeşlerimin hepimizin yardımcı olsun saglıkla meleklerimize kavuşalım inşallh

arkadaşlar bugün 12.günümdü çok şükür sonuç pozitif... 9.gün 178.80 di sonuc 12.gün ise 1100 çıktı doktorum ikiz olabilir dediii çok heyecanlı ve merak içerisindeyimmm.... rabbimmm bu yoldaa olan tüm kardeşlerimin hepimizin yardımcı olsun saglıkla meleklerimize kavuşalım inşallh

hayırlı olsun allah kucagnı doldursun canım

canım sen neden o aşıyo denemedin ki neden pes ediyorsun canım benim buda benm 5. kaybım emin ol bende tırlattım benmle denk hamıle olanların çocuklarını gördükçe bir çocugu sevecek olsam yada eşim bir çocugu severken o ikimizin birbirimize bakışları o içime düşen ateş o benı mahfediyor işte bıraksam bırakamıyom ölüyorum aşkından bırakmasam kötümü ediyorum bir diyorum savaş sultan bir diyorum pes et çekil git adam mutlu olsun ona bunu yapmaya hakkın yok bir diyom evlatlık alırım bir diyorum yokk onuda yapamam bir diyom olmazsa olmaz bendde yer içer gezerım herkezınmı oluyoor bır dıyorumhayır sultan hayır o adam baba olmayı hak edıyor sen neden buna engelsin ama sadece şunu biliyorum ateş düştügü yeri yakıyor daha çocuklarımınmezarını göremedim gidemedm gitsem daha kötü olurum herhalde diyorum ama bir çocuk görünce eriyorum ben yaaaaaaaa:43::43::43::43::43:

İçindeki acıyı anlıyorum. Ancak emin ol, bir erkeği mutlu edecek şey kesinlikle çocuk değil. Karısıyla anlaşamayan erkeğin gözü çocuk falan görmez. Yıllarca kendi öz çocuğunu görmeğen babalar azmı... Çocukları olduğu halde karısını aldatan, çekip giden erkekler sadece filimlerde mi oluyor... Çocuk eve neşe getirir, ama huzur çocukla olacak bir şey değil. Eğer evinde huzurun varsa büyük bir nimet içindesindir. Etrafına bak... 100% insan varmı? here bir tarafından eksik. Şahsen ben tam olan hiç kimseyi görmedim, göreceğimi de sanmıyorum.

Hem sen umutsuz vaka değilsin ki... Kayb etmiş bile olsan nihayetinde 22 haftaya kadar getirdiğin gebeliğin var. Öncesinde olmadıysa bile, sonrasında olmayacağı ne malum. Sana gereken sadece kendini brakmadan, sabırlı olmak ve azmini yitirmemek. Eğer hala çocuk yoksa bu senin değil, ikinizin ortak kaderi. Bu hem senin hem de kocanın imtihanı. Bunu yapan sen değlsin, Rabbimin taktiri. Ayrıldıktan sonra çocuk sahibi ola bileceği kesinmi? Çocuğu olunca eşinin mutlu olacağı kesinmi? Ayrıca ortada bir sorun varsa bile, tam olarak neden ve ya kimden kaynaklandığı bile belli değil.

Demek istediğim... ben çocukları çok seviyorum, içim gider, uğraşmayı severim, niyese her yaştan çocukta beni sever, anlıyor gibi. Bizde ana sorun eşimde. Ama evim huzurlu. Kafamı göğsüne yasladığımda kendimi emin, mutlu ve huzurlu hatta değerli hiss ediyorum. Bu sadece çocukla ola bilecek bir şey değil. Çocuk için eşimden vaz geçmeği aklıma bile getirmem.

Çocukları olduğu halde ölmeği arzu eden, haytdan bıkmış o kadar çok kadın var ki... Ben bir kadın, bebeğini kayb etmiş bir anne olarak böyle hiss ediyorsam, emin ol eşin bir erkek olarak daha farklı düşünmüyordur.

Bilin ki, mallarınız ve çocuklarınız sizin için bir imtihan aracıdır. Allah'a gelince, büyük ödül O'nun katındadır.
(el Enfal/28)

Allah Rasulu (Allahın ona salavat və salamı olsun)demiştir: «Evlatlar kederin, korkaklığın, cahilliyin ve cimriliyin sebebidirler» (Tabarani)

Son düzenleme:

gözünüz aydın ınş hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Ya kızlar bzm dondurulmuş embriyolarla olacağı için şu anda sadece rahmin belli bir genişlemesi bekleniyor galiba. doktor muayene de belli genişlik söylüyr. cuma gittiğimde 8,5 demişti. dün gidince 6,5 dedi, hatta en son ben mi muayene ettim dedi. şaşırdı. sorum1: sizce böyle azalması normalmi? sorum2:estofem günde 3 kullanıyordum 4'e çıkardı, bu vücuda zarar vermiyor mu bu kadar östrojen, bide yumurta oluşumunu engellemiyor mu, geleceğe yönelik bir tembellik oluşturmaz mı ki?.. sorum3: adetimin başlangıc gününün üstünden 18 gün geçti. bunun bir süresi yok mu ki, sonuçta nerdeyse diğer adet günüm yaklaşıyor?....

valla doktorumun başı çok kalabalıktı, bunları ayrıntılı soramadım, aranızda mutlaka bilen birilerii çıkar die size sorammm dediimmm :((( :52::52::52:

Günaydinnnnn kizlarrrrrrrrrr bugun pek ses yok,,, sabahhh sabahhh aç karina gittim e2 ve progesteron testimi yaptim,, yarin ckicak sonuclarrrr gün saymaya devam ediormmm.... meraktanda catlicammm bugunnn sonucccc ögrenicekkkk arkadaslar ses verinnnnn :)))

Günaydinnnnn kizlarrrrrrrrrr bugun pek ses yok,,, sabahhh sabahhh aç karina gittim e2 ve progesteron testimi yaptim,, yarin ckicak sonuclarrrr gün saymaya devam ediormmm.... meraktanda catlicammm bugunnn sonucccc ögrenicekkkk arkadaslar ses verinnnnn :)))

canım ben gitmedim teste eşim gitmedi daha doğrusu benimde tek gitmemi istemedi ooooffffff

Gunaydin canim
guzel haberlerini bugun alacagiz ins kacta cikicak sonuclar

yaa benimde bugun 3 . Gunum transferden sonra tansiyonum cok dusuyor ve midem bulanio napicam bilmiyorum dun gece 11 de tansiyonum 9 a 5 di :( tuzlu ayran ictim rahatladim midemin bulanio olmasi beni geriyor bi anda gozum karariyor napicam ben :( wc ye bile esimle gidiyoruz basim donuo duserim diye esim yanimdan ayrilmio
bana ne onerirsiniz bi de neden oluyorki :(

Transferden bir gun sonra bana gobekten uygulanmasi icin igne verdi bi 5 dkka cok yakti sizede boyle bir igne verildi mi kizlar tutunmasi kolaylastirmak icinmis

hayırlı sabahlar kızlar.. bugün sabahtan beri sol kasıkta iğne sızısı gibi bir sızı var.. normal mi bu?? yaşayan varmı

ayyy süper maşallah gözün aydın canım tebrik ederim:24::24::24::24::24::24::24:

Bende transferimi bahçecide yaptirdim doktorum Ulun Uluğ 3. Denememdi ve kesinlikle ciddiyetsiz degildi. O arkadasin yazisini okumuştum ve cok sasirmistim açıkçası. Ben iki negatif aldım ama yine de 3.yu orada yaptım. Suan sonuc bekliyorum.

Insallah bu sefer bebegine kavusursun bende kotu bisey duymadim merkez hakkinda genelde kalabalik ve bi kosusturmaca var tabi ki ama sanirim diger hastanelerde hemen hemen aynidir benim doktorum suleyman bey, hem benimle hem de esimle iletisimi cok iyi şimdilik sorun yok allaha sukur

Bende dun cok batmalar oldu gorumcemde 5 aylik tup bebek yolu ile hamile bebegin tutunma belirtileri dedi dun cok canim yaniyordu:(

geçmiş olsun canım...inşallah öyledir.çünkü acısı çok acıtıyor canımı.acısını azaltmak için ne yapılabilir acaba??? hayırlısıyla cuma günü keseyi görürüz inşallah.. :49::49::49:

Dun canim antep fistigi cekti anlatamamm yani hamileligim daha belli diil anlatamamm gozum dondu yanii esimde bi koşu aldi geldi sagolsun bu hamilelik belirti diildir herhalde :)))

Back