- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #7.241
o aşı kilon nekadarsa ona göre dozu degişen bişeymi seneler önce banada teklif etmişlerdi eger başka şeyden bahsetmiyorsak hiç bir yararı olmyan hatta birsürü yan etkisi olan tamamen vücuda mikrop gibi bişey aşılamak çook ama çok araştıdım dedigim şeyse :26:vücut embiriyoyu farklı bir virüs olarak kabul ediyor atmaya çalışıyor kabul etmiyor diye vurunacaktım:44:
en iyisi genetik inceleme embiriyoda yada o çentikmi ne o daha mantıklı geldi aman diyim iyi araştırın durduk yere saglıgınızdan olmayınnihayet 5.tutmuştu benim ama 4aylıkken suyum geldi rahim agzı yetmezligi dendi vs enfeksiyon dendi incelemeye gitmedi vermedim dedesinin mezarının üstüne gömdük
6.da tuttu oda kanamalar ve kalbi durdu hadi dedik gönderelim bunu patolojiye hiçbir şey çıkmadı
zaten normal hamile kalamıyorum sonda nokta oldu tutmadı işte daha ne araştırabilir genetik histeroskopi bilmem ne herşey herşey olmayınca olmuyor oluncada önlemlerin hepsi ilk transferden sonra igneler vs :26:biyerde okumuştum rahmin içindekileri yalnız biz biliriz diye bir ayet çok etkilenmiştim
![]()
sultan kaç kişinin benimle çocugu çocukları oldu büyüdü okula gitti sıra benden küçükler hamile dogum yaptılar ben sadece bakmakla yetiniyorum kafa falan kalmadı yırttım kendimi olmayınca olmadısen daha yolun başı ve anlaşılan zamanı degil bikaç düşük yapıp sonra hamile kalanlar inan bana çok saglıklı bebekleri oldu normal oluyorsa hormonlarla ugraşma derim ben
![]()
canım sen neden o aşıyo denemedin ki neden pes ediyorsun canım benim buda benm 5. kaybım emin ol bende tırlattım benmle denk hamıle olanların çocuklarını gördükçe bir çocugu sevecek olsam yada eşim bir çocugu severken o ikimizin birbirimize bakışları o içime düşen ateş o benı mahfediyor işte bıraksam bırakamıyom ölüyorum aşkından bırakmasam kötümü ediyorum bir diyorum savaş sultan bir diyorum pes et çekil git adam mutlu olsun ona bunu yapmaya hakkın yok bir diyom evlatlık alırım bir diyorum yokk onuda yapamam bir diyom olmazsa olmaz bendde yer içer gezerım herkezınmı oluyoor bır dıyorumhayır sultan hayır o adam baba olmayı hak edıyor sen neden buna engelsin ama sadece şunu biliyorum ateş düştügü yeri yakıyor daha çocuklarımınmezarını göremedim gidemedm gitsem daha kötü olurum herhalde diyorum ama bir çocuk görünce eriyorum ben yaaaaaaaa
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)