- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.261
Hurremsultn tebrik ederim canim 9. Gun test yapmani doktor mu istedi yoksa sen mi yaptin
benden direk 12 gun sonra test yapmami istedi
oyyy sevmeye bakayım o zaman acıları
arkadaşlar merhaba 30.09.2013 transfer günümdü beklemiycem bugün bi kan testi yapsam çıkarmı dersiniz.
şu an hiç bi belirtimde yok ama normalde adet günüm bugün hafif kasık ağrım var olucakmışım gibi.hayırlısı artık.
inş herkesin pozitif haberlerini alırım burdan.
GÜNAYDIN KIZLAR
26 eylülde transferim oldu negatif ama ben hala adet olmadım negatif olan arkadaşlar kaç gün sonra adet gördünüz
canım senin 9. günün diyilmi bekle bence bak benim gibi bi sabırsız bekliyo benim12. günüm ama test günüm 13. yani yarın
bugün 12. günüm varsa çıkar aaaaaaaaaayyyyyyyyyyy heycanlandım bir andakorkuyorumda ooofff
Rahmin kalınlığına gore transfer yapılıyor canım adet olmazsın cunku ilaç kullanıyosun rahmin rahim kalınlığı 7 olmalı en az bebegin tutunması için..Ya kızlar bzm dondurulmuş embriyolarla olacağı için şu anda sadece rahmin belli bir genişlemesi bekleniyor galiba. doktor muayene de belli genişlik söylüyr. cuma gittiğimde 8,5 demişti. dün gidince 6,5 dedi, hatta en son ben mi muayene ettim dedi. şaşırdı. sorum1: sizce böyle azalması normalmi? sorum2:estofem günde 3 kullanıyordum 4'e çıkardı, bu vücuda zarar vermiyor mu bu kadar östrojen, bide yumurta oluşumunu engellemiyor mu, geleceğe yönelik bir tembellik oluşturmaz mı ki?.. sorum3: adetimin başlangıc gününün üstünden 18 gün geçti. bunun bir süresi yok mu ki, sonuçta nerdeyse diğer adet günüm yaklaşıyor?....
valla doktorumun başı çok kalabalıktı, bunları ayrıntılı soramadım, aranızda mutlaka bilen birilerii çıkar die size sorammm dediimmm((
hayırlı sabahlar kızlar.. bugün sabahtan beri sol kasıkta iğne sızısı gibi bir sızı var.. normal mi bu?? yaşayan varmı
lekelenme şeklinde bişeyler geliyo ama çok az biran önce olsamda rahatlasam ya şimdi birde bunu düşün.benim bir önceki negatif çıktığında bir gün sonra adet olmuştum 10 günü geçerse doktora gidersin canım
Rahmin kalınlığına gore transfer yapılıyor canım adet olmazsın cunku ilaç kullanıyosun rahmin rahim kalınlığı 7 olmalı en az bebegin tutunması için..
Aynısı testten sonraki gun bende de oldu plesenta oluşuyor rahimde o yüzden batiyo oyle..
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
Kızlar tahmin ettiğim gibi benim sonucum negatif.Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah.
canım çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin inşallah.... ne desem bilemiyorum inan.... kalbim acıdı....
Rabbim iç sızını en yakın zamanda dindirip yeniden deneyecek maddi manevi güç versin inşallah
arkadaşlar merhaba 30.09.2013 transfer günümdü beklemiycem bugün bi kan testi yapsam çıkarmı dersiniz.
şu an hiç bi belirtimde yok ama normalde adet günüm bugün hafif kasık ağrım var olucakmışım gibi.hayırlısı artık.
inş herkesin pozitif haberlerini alırım burdan.
selam kızlar,
kanı verdim geldim öğleden sonra belli olacak hala içimde bir umut kıpırtısı bile yok
hayırlı haberini bekliyorummmmm inşşş inşşşş bende heyecanlandım gerçekten.dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?