- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.241
o aşı kilon nekadarsa ona göre dozu degişen bişeymi seneler önce banada teklif etmişlerdi eger başka şeyden bahsetmiyorsak hiç bir yararı olmyan hatta birsürü yan etkisi olan tamamen vücuda mikrop gibi bişey aşılamak çook ama çok araştıdım dedigim şeyse :26:vücut embiriyoyu farklı bir virüs olarak kabul ediyor atmaya çalışıyor kabul etmiyor diye vurunacaktım:44:
en iyisi genetik inceleme embiriyoda yada o çentikmi ne o daha mantıklı geldi aman diyim iyi araştırın durduk yere saglıgınızdan olmayınnihayet 5.tutmuştu benim ama 4aylıkken suyum geldi rahim agzı yetmezligi dendi vs enfeksiyon dendi incelemeye gitmedi vermedim dedesinin mezarının üstüne gömdük 6.da tuttu oda kanamalar ve kalbi durdu hadi dedik gönderelim bunu patolojiye hiçbir şey çıkmadı zaten normal hamile kalamıyorum sonda nokta oldu tutmadı işte daha ne araştırabilir genetik histeroskopi bilmem ne herşey herşey olmayınca olmuyor oluncada önlemlerin hepsi ilk transferden sonra igneler vs :26:biyerde okumuştum rahmin içindekileri yalnız biz biliriz diye bir ayet çok etkilenmiştim
sultan kaç kişinin benimle çocugu çocukları oldu büyüdü okula gitti sıra benden küçükler hamile dogum yaptılar ben sadece bakmakla yetiniyorum kafa falan kalmadı yırttım kendimi olmayınca olmadısen daha yolun başı ve anlaşılan zamanı degil bikaç düşük yapıp sonra hamile kalanlar inan bana çok saglıklı bebekleri oldu normal oluyorsa hormonlarla ugraşma derim ben
arkadaşlar bugün 12.günümdü çok şükür sonuç pozitif... 9.gün 178.80 di sonuc 12.gün ise 1100 çıktı doktorum ikiz olabilir dediii çok heyecanlı ve merak içerisindeyimmm.... rabbimmm bu yoldaa olan tüm kardeşlerimin hepimizin yardımcı olsun saglıkla meleklerimize kavuşalım inşallh
canım sen neden o aşıyo denemedin ki neden pes ediyorsun canım benim buda benm 5. kaybım emin ol bende tırlattım benmle denk hamıle olanların çocuklarını gördükçe bir çocugu sevecek olsam yada eşim bir çocugu severken o ikimizin birbirimize bakışları o içime düşen ateş o benı mahfediyor işte bıraksam bırakamıyom ölüyorum aşkından bırakmasam kötümü ediyorum bir diyorum savaş sultan bir diyorum pes et çekil git adam mutlu olsun ona bunu yapmaya hakkın yok bir diyom evlatlık alırım bir diyorum yokk onuda yapamam bir diyom olmazsa olmaz bendde yer içer gezerım herkezınmı oluyoor bır dıyorumhayır sultan hayır o adam baba olmayı hak edıyor sen neden buna engelsin ama sadece şunu biliyorum ateş düştügü yeri yakıyor daha çocuklarımınmezarını göremedim gidemedm gitsem daha kötü olurum herhalde diyorum ama bir çocuk görünce eriyorum ben yaaaaaaaa
arkadaşlar bugün 12.günümdü çok şükür sonuç pozitif... 9.gün 178.80 di sonuc 12.gün ise 1100 çıktı doktorum ikiz olabilir dediii çok heyecanlı ve merak içerisindeyimmm.... rabbimmm bu yoldaa olan tüm kardeşlerimin hepimizin yardımcı olsun saglıkla meleklerimize kavuşalım inşallh
Günaydinnnnn kizlarrrrrrrrrr bugun pek ses yok,,, sabahhh sabahhh aç karina gittim e2 ve progesteron testimi yaptim,, yarin ckicak sonuclarrrr gün saymaya devam ediormmm.... meraktanda catlicammm bugunnn sonucccc ögrenicekkkk arkadaslar ses verinnnnn :)))
Günaydinnnnn kizlarrrrrrrrrr bugun pek ses yok,,, sabahhh sabahhh aç karina gittim e2 ve progesteron testimi yaptim,, yarin ckicak sonuclarrrr gün saymaya devam ediormmm.... meraktanda catlicammm bugunnn sonucccc ögrenicekkkk arkadaslar ses verinnnnn :)))
hayırlı sabahlar kızlar.. bugün sabahtan beri sol kasıkta iğne sızısı gibi bir sızı var.. normal mi bu?? yaşayan varmı
Transferden bir gun sonra bana gobekten uygulanmasi icin igne verdi bi 5 dkka cok yakti sizede boyle bir igne verildi mi kizlar tutunmasi kolaylastirmak icinmis
ayyy süper maşallah gözün aydın canım tebrik ederim
Bende transferimi bahçecide yaptirdim doktorum Ulun Uluğ 3. Denememdi ve kesinlikle ciddiyetsiz degildi. O arkadasin yazisini okumuştum ve cok sasirmistim açıkçası. Ben iki negatif aldım ama yine de 3.yu orada yaptım. Suan sonuc bekliyorum.
hayırlı sabahlar kızlar.. bugün sabahtan beri sol kasıkta iğne sızısı gibi bir sızı var.. normal mi bu?? yaşayan varmı
Bende dun cok batmalar oldu gorumcemde 5 aylik tup bebek yolu ile hamile bebegin tutunma belirtileri dedi dun cok canim yaniyordu
sen hamilesinya canım hem teti öğrendikten sonraki haftalarda daha çk belirti olurmuş gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?