2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

sultan canım donmuş emriyonu aynı yerde değerlendirme bencede .. Sana güven vermeyen açıklama yapmayan bir doktorla devam etme iyi araştir ve öncelikle neden senin rahminini bebek tutmadığını araştıracak bir merkez bul öncelikle...

bende öyle düşünüyorum ablacım cumartesi gittimde tekrar test isteyeckmiş otest isimlerini alacam ve sonra dosaymı isteyecem sizinle devam etmek istemiyorum diyecem histereskopi yaptı onunla ilgili ne cd verdi ne rapor cd verme imkanları yokmu öyle bir aletleri yokmuş bende rapor yazın demiştim yazmadıysada yazsın versin 4tane donmuşum var aralıga kadar dursun sonra atın diyecem işe girecem çalışacam şuandan itibaren iş bakıyorum para biriktirmem lazımm:26::26:

bende öyle düşünüyorum ablacım cumartesi gittimde tekrar test isteyeckmiş otest isimlerini alacam ve sonra dosaymı isteyecem sizinle devam etmek istemiyorum diyecem histereskopi yaptı onunla ilgili ne cd verdi ne rapor cd verme imkanları yokmu öyle bir aletleri yokmuş bende rapor yazın demiştim yazmadıysada yazsın versin 4tane donmuşum var aralıga kadar dursun sonra atın diyecem işe girecem çalışacam şuandan itibaren iş bakıyorum para biriktirmem lazımm:26::26:

aynen canım kendini bırakma..braz zaman geçsin bakalım kafanı topla..

canım geçmiş olsun rabbim cennette kavuştursun:43::43: Seni anlayan biri ve yalnız olmadıgını bil kardeşim sayısız negatifim ve 2düşügüm var sonuncu tedavim negatifti biliyosun dondurulmuşun varmış şanslısın bak:38:allah yardım ederse tabiki sonuna kadar gidecegim ama kızlar belli bir süre sonra yumurta kalmıyor yada saglıklı olmuyor yolun sonu degilsede ümitlerim sonu gibi bişey rabbim ol derse olacak evlatlık konusu karışık çook büyük vebali var:14: Bakabilirmiyim bilmiyorum kendi canımdan kanımdan istemiştim olmayınca olmuyor11.yılımızdayız yapmadıgım girmedigim ameliyat kalmadı hiç bir sorun yok bilinmeyen infertileymş işte nasibim buymuş bayramda geliyor kaç bayram geçti kaç kez o minik ayakbılara hayran olup bakıp iç geçirdim:43:birgün benimde dedim ama 11yıl geçti :43: Durduk yere yine efkarlandım anlatacagım kimse yok bizi biz anlarız :43:hepiniz allaha emanet olun hamişler çook çok dikkatli olun nasıl bir mucizeyle karşı karşıyasınız bir an olsun unutmayın :16::16::16:

11 sene dile kolay seni çok iyi anlıyorum ben 3 senede tırlattıysam sen ne durumdasın allah sabrını versin dün akşam kuzenm duymuş hayıtlı olsuna gelmişti bnde onun eşiyle hamileydi aynı zamandı dogumlarımız ama bn 21. Haftamda kaybettm onunki kocaman bebek olmuş içim eridi sonra çocuga nazarım degmesin diye okudum çocuga ama içim eridi ondan öncekı gün halam geldi ondan onulada aynı zamanda hamileydim şuan 2 yaşında kızı ama ben boş bir mezarın içindeyim benimde evim ne zaman yuva olacak allahım evime çocuklu biri gelip koridorumda imeklediklerinde tek söyledim allahım banada nasip et şöyle çocuklarla dolsun evim yaaa evlatlık konusuna gelince çok büyük sevap oldunu biliyorum eger olmazsa bir bebek almayı düşünüyorum ama son çare o şuan bnm için çok erken daha benm normal oluyo aşılama oluyo tüp bebek oluyo sadece devam etmiyo onu araştırmam lazım bu 5.ve 7. Hafta arasında neden kanam oldunu allah yar ve yardımcımız olsun

canım size hiç genetik test yaptılar mı? tüp bebek tedavisi sırasında farklı bir işlem uyguladılar mı?

bunu daha önce yazdım ama tekrar etmek istiyorum, bu sabah negatif sonucu görüşmeye gittik, ben zaten daha evde aynı prosedür uygulanacaksa 2.yi denemem demiştim :D çünkü 8 yıllık bir kısırlık geçmişi var ve belirlenemeyen infertilite yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim doktoruma

genelde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra istenen bir takım testler var 'genetik tanı testleri' dedim ki ben bunları istiyorum çünkü bir sorun var biliyorum, bir sorun var ki bu bebek tutmuyor olmuyor, sorunu tespit edip soruna yönetik çözüm bulamıyorsak aynı şartlarla denemenin bi manası yok benim açımdan, standart bir yöntem değil kişiye özel bir yöntem kullanılmalı

eşimden ve benden bu testleri yaptırmamızı istedi 2ay sonra çıkıyormuş testler zaten, 2. tüp bebek denemesini de ozaman yapacağız ama bu boş zamanda yumurta takibi yapıp normal yolla deneyeceğiz ki eldeki verilere göre herhangi bir sorun yok

sabah girdikleri bir toplantıda konuştukları yeni bir tedavi yönteminden söz etti, adetin 21.günü rahime çentik atıyorlarmış. daha sonra toplanan yumurtalar döllenince embriyolar bu çentiğe yerleştiriliyormuş, tutunma şansını oldukça arttıran bir yöntemmiş yapılan araştırmalar ve 70 tane makalede ortak düşünceymiş, onu deneyeceğimizi söyledi

şayet bunda da olmazsa co culture (yapay rahim) diye bir yöntem varmış, yine adetin 21.günü rahimden alınan bir parça kullanılıyormuş embriyoların geliştirilmesinde böylece birebir kişinin rahmi kopyalanmış oluyormuş, embriyolar bu sıvı içinde daha iyi gelişiyormuş ve daha uzun süre yaşıyormuş transferden sonra emriyoların tutunmasını büyük ölçüde kolaylaştırıyormuş aynı zamanda embriyolar hem uzun süre hayatta kaldığı hem daha sağlıklı olduğu hemde aynı ortamdan aynı ortama geçtiği için düşük riski çok düşüyormuş

Son düzenleme:
canım size hiç genetik test yaptılar mı? Tüp bebek tedavisi sırasında farklı bir işlem uyguladılar mı?

Bunu daha önce yazdım ama tekrar etmek istiyorum, bu sabah negatif sonucu görüşmeye gittik, ben zaten daha evde aynı prosedür uygulanacaksa 2.yi denemem demiştim :d çünkü 8 yıllık bir kısırlık geçmişi var ve belirlenemeyen infertilite yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim doktoruma

genelde 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra istenen bir takım testler var 'genetik tanı testleri' dedim ki ben bunları istiyorum çünkü bir sorun var biliyorum, bir sorun var ki bu bebek tutmuyor olmuyor, sorunu tespit edip soruna yönetik çözüm bulamıyorsak aynı şartlarla denemenin bi manası yok benim açımdan, standart bir yöntem değil kişiye özel bir yöntem kullanılmalı

eşimden ve benden bu testleri yaptırmamızı istedi 2ay sonra çıkıyormuş testler zaten, 2. Tüp bebek denemesini de ozaman yapacağız ama bu boş zamanda yumurta takibi yapıp normal yolla deneyeceğiz ki eldeki verilere göre herhangi bir sorun yok

sabah girdikleri bir toplantıda konuştukları yeni bir tedavi yönteminden söz etti, adetin 21.günü rahime çentik atıyorlarmış. Daha sonra toplanan yumurtalar döllenince embriyolar bu çentiğe yerleştiriliyormuş, tutunma şansını oldukça arttıran bir yöntemmiş yapılan araştırmalar ve 70 tane makalede ortak düşünceymiş, onu deneyeceğimizi söyledi

şayet bunda da olmazsa co culture (yapay rahim) diye bir yöntem varmış, yine adetin 21.günü rahimden alınan bir parça kullanılıyormuş embriyoların geliştirilmesinde böylece birebir kişinin rahmi kopyalanmış oluyormuş, embriyolar bu sıvı içinde daha iyi gelişiyormuş ve daha uzun süre yaşıyormuş transferden sonra emriyoların tutunmasını büyük ölçüde kolaylaştırıyormuş aynı zamanda embriyolar hem uzun süre hayatta kaldığı hem daha sağlıklı olduğu hemde aynı ortamdan aynı ortama geçtiği için düşük riski çok düşüyormuş

tüp bebege başlamadan önce 36 tane hormon testlerini yaptırdım genetik testide yapıldı eşime bana tek çıkan bnde pıhtılaşma o dedin 2 yöntemide biliyorum ama onlar tutunmayla alakalı bnde tutuyor ben hiç negatif görmedim ki direk bendeki sorun baska ya rahimde bir sıkıntı var bu öküz herif histereskopide anlamadı yada clexandan dolayı düşük oluyor diye düşünüyorum:44:

tüp bebege başlamadan önce 36 tane hormon testlerini yaptırdım genetik testide yapıldı eşime bana tek çıkan bnde pıhtılaşma o dedin 2 yöntemide biliyorum ama onlar tutunmayla alakalı bnde tutuyor ben hiç negatif görmedim ki direk bendeki sorun baska ya rahimde bir sıkıntı var bu öküz herif histereskopide anlamadı yada clexandan dolayı düşük oluyor diye düşünüyorum:44:

ama zaten pıhtı önleyici değil mi o? tam tersi işe yaraması gerekmiyor mu sende

hangi hastanede tedavi görüyorsun canım, bunun önüne geçemiyor olmaları çok ilginç cidden

ama zaten pıhtı önleyici değil mi o? Tam tersi işe yaraması gerekmiyor mu sende

hangi hastanede tedavi görüyorsun canım, bunun önüne geçemiyor olmaları çok ilginç cidden

kanama olunca o igneyi kesiyorlar canım arttırmasın diye kesim,nce pıhtıdan vurunca kanamadan gidiyo işte mersinddeyim ben

kanama olunca o igneyi kesiyorlar canım arttırmasın diye kesim,nce pıhtıdan vurunca kanamadan gidiyo işte mersinddeyim ben

istanbula geleceksen memorial derim ben, ben ataşehir arzu İlknur özdemirin hastasıyım başarısız bir deneme oldu ama dediğim gibi sorunu bulmaya ve ona yönelik çözüm üretmeye çalışıyor tam benim istediğim mantıkta bir doktor ve hastane, benim çevremde birçok arkadaşım memorialde gebe kaldığı için ben özellikle tercih ettim fakat bize ataşehir daha yakındı iş durumu vs burada yaptırdık, ha doktorumdan çok memnunum ben hastanedende öyle ama senin durum biraz daha ilgi istiyor imkanın varsa şiddetle memorial şişli semra kahramanı öneririm gerçi 1 aydan önceye randevu almak imkansızmış ama yapılan bütün yeni tedavilerin ilk uygulayıcısı kadın cidden çok başarılı bir doktor

Donmuşları atmak ra ne demek. Sakın öğle bir şey yapma. O merkezde devam etmek istemiyorsan donmuşlarını başka bir merkeze götürüp orda transfer ettirirsin. Ama sakın attırma. Bebeğinin nerde olduğunu bilemezsin.

Canım senin kayb ettiğin bebişler genetik incelemeğe gönderildimi ?

Eğer genetik sirun yoksa lenfosit aşısını bir araştır derim. İlk haftalarda olan kayıplar genellikle ya pıhtalaşna ya da genetik sorundan kaynaklanıyor. Bazen de eşin genlerini vücut kabul etmiyor. Yabancı madde gibi algılıyor ve atıyor. Sana verdiğim keçitteki kız buna bir örnek.

istanbula geleceksen memorial derim ben, ben ataşehir arzu ilknur özdemirin hastasıyım başarısız bir deneme oldu ama dediğim gibi sorunu bulmaya ve ona yönelik çözüm üretmeye çalışıyor tam benim istediğim mantıkta bir doktor ve hastane, benim çevremde birçok arkadaşım memorialde gebe kaldığı için ben özellikle tercih ettim fakat bize ataşehir daha yakındı iş durumu vs burada yaptırdık, ha doktorumdan çok memnunum ben hastanedende öyle ama senin durum biraz daha ilgi istiyor imkanın varsa şiddetle memorial şişli semra kahramanı öneririm gerçi 1 aydan önceye randevu almak imkansızmış ama yapılan bütün yeni tedavilerin ilk uygulayıcısı kadın cidden çok başarılı bir doktor

ne kadara maal oluyo canım orda ben burda 5850 herşey ilaçlar içinde oldum extra para vermedim testlere verdim ama yani tüp bebek yapılana kadar muayne ve ilaçlara verdim o parayı sonra kese ve kalp atışını duyduktan sonra muaynesi 150 tl alıyor sen ne kadara denedin

eşimi okadar çok seviyorum ki 1 çocugmuz olsun o kadar çok istedim ki olmuyor ama biz çok yıprandık bn evledm 3.ayda düşük yaptım sonra tedavıye basladık taki bu zamana kadar gören doktoramı doktoramı demelerinden bıktım o derece ama vermiyor işte ben de onun gözünde bırakamam ayrılacam artık ondan gitsin baska biriylle mutlu olsun işte o yüzden bu son umudum anlıyomusunuz benii :43::43::43::43:eriyorum onun kucanda başkasının çocugunu görünce sevince eriyorum resmen:43::43:

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

sultancım canım, inan o kadar üzüldüm ki tarifi imkansız, gözyaşlarımı tutamadım ve elim bugün klavyeye çok gitti geldi bişeyler yazamadım, resmen düğümlendim yaa :43::43: lütfen bu kadar karamsar olma ve ani kararlar alma canım, herşeyin hayırlısı, Rabbim nasip etmiyosa daha iyisini vereceği için bekletiyordur diye düşün, kolay değil biliyorum ama ne olur yapmaa:45: kendini yıpratma,

bi de sümeyye arkadaşımız bi paylaşım göndermiş onu mutlaka oku, bugün işyerimde gizliden gizliye o kadar ağlattı ki beni, gerçekten ibretlik arkadaşın başından geçenler, her zaman bizden daha kötü şartlarda olanları düşünelim....

kendini bi an önce toparlaman duasıyla...seni öpüyorum canımm:9:

donmuşları atmak ra ne demek. Sakın öğle bir şey yapma. O merkezde devam etmek istemiyorsan donmuşlarını başka bir merkeze götürüp orda transfer ettirirsin. Ama sakın attırma. Bebeğinin nerde olduğunu bilemezsin.

Canım senin kayb ettiğin bebişler genetik incelemeğe gönderildimi ?

Eğer genetik sirun yoksa lenfosit aşısını bir araştır derim. Ilk haftalarda olan kayıplar genellikle ya pıhtalaşna ya da genetik sorundan kaynaklanıyor. Bazen de eşin genlerini vücut kabul etmiyor. Yabancı madde gibi algılıyor ve atıyor. Sana verdiğim keçitteki kız buna bir örnek.

evet canım okız çok etkiledi beni zaten bize genetik test yapıldı bebeklere yapılmadı canım yaa bide donmuşları nasıl başka merkeze gönderiliyorki anlamadım orayıı burdan istanbula nasıl gönderilecek bnm21 haftalık bebeklerım öldünde patalojıye gönderelım dedı doktor eşim izin vermedi götürdü gömdü canım sen embrioya yapılan testten mi bahsediyon bide o aşı ne biraz anlat bana canım yaaa

sultancım canım, inan o kadar üzüldüm ki tarifi imkansız, gözyaşlarımı tutamadım ve elim bugün klavyeye çok gitti geldi bişeyler yazamadım, resmen düğümlendim yaa :43::43: Lütfen bu kadar karamsar olma ve ani kararlar alma canım, herşeyin hayırlısı, rabbim nasip etmiyosa daha iyisini vereceği için bekletiyordur diye düşün, kolay değil biliyorum ama ne olur yapmaa:45: Kendini yıpratma,

bi de sümeyye arkadaşımız bi paylaşım göndermiş onu mutlaka oku, bugün işyerimde gizliden gizliye o kadar ağlattı ki beni, gerçekten ibretlik arkadaşın başından geçenler, her zaman bizden daha kötü şartlarda olanları düşünelim....

Kendini bi an önce toparlaman duasıyla...seni öpüyorum canımm:9:

üzülüpte bebegini üzme canım yapacak birşey yok allah sizinkileri bagışlasın canım

ne kadara maal oluyo canım orda ben burda 5850 herşey ilaçlar içinde oldum extra para vermedim testlere verdim ama yani tüp bebek yapılana kadar muayne ve ilaçlara verdim o parayı sonra kese ve kalp atışını duyduktan sonra muaynesi 150 tl alıyor sen ne kadara denedin

canım biliyorsun isimli bir hastane, başarı elde etmeye çok önem veriyorlar, biz hastaneye 5.500 tl ödedik ilaçlar 1200 tl tuttu toplam 6.700 lira ödedik gebelik testide dahil

2. denemede %25 indirim uyguluyorlarmış yani ilaçlar bedavaya gelecek toplam 5.500 ödeyeceğiz. 3. denemede indirim biraz daha artıyormuş vs..

çentik atma işlemi demiştim ya, işte 2. denemede o işlemi yapacağız ve bu işlem için herhangi bir ücret talep etmediklerini söylediler 1. deneme başarısız olduğu için bu ek uygulamayı ücretsiz yapacaklarmış %25 indirimde hala geçerli

bu durum benim hoşuma gitti açıkçası yani samimi buldum amacımızın başarı elde etmek olduğunu hissettirdi bana o nedenle tavsiye ettiğim bir hastane

semra hanımıda burdan bir incele istersen

Prof. Dr. Semra KAHRAMAN - Tüp Bebek Merkezi Başkanı | Doktorlar | Memorial Sağlık Grubu

Paternal Lenfosit İmmünizasyonu (Lenfosit Aşısı)

Israrla gebelik elde edilemeyen infertil çiftlerde lenfosit aşısı uygulamaları başarılı sonuçlar veriyor. Son yıllarda immünoloji (bağışıklık bilimi) alanındaki gelişmelerle birlikte yapılan araştırmalar, nedeni izah edilemeyen infertilite vakalarının büyük bir bölümünün bağışıklık sistemindeki bozukluklara bağlı olabileceğini ve bunların birçoğunun yeni tedavi yöntemleri ile önlenebileceğini gösteriyor.

Bağışıklık sistemi, insan vücudunun hastalıklara karşı savunma mekanizmasını oluşturan karmaşık bir sistemdir. Bağışıklık sistemi proteinleri tanıdık veya yabancı olarak gruplayarak yabancı olarak grupladığı proteinlere karşı savaş açar. Bağışıklık sistemin çalışmasının en güzel ve en basit örneği mikroplar vücudumuza girdiğinde onlara karşı antikorların oluşması ve mikropları öldürebilmek için bunlara karşı bir dizi reaksiyon başlatmasıdır.

Gebelik kayıplarına, infertiliteye ve tüp bebek uygulamalarında başarısızlığa yol açan 5 değişik immün problem kategorisi vardır. Annenin bebeğe ve plasentaya (bebeğin eşine) ait dokulara karşı verdiği tepki sonucu düşükler gerçekleşir. Bebeğe ait proteinlere karşı annede oluşan reaksiyonlar gebeliğin gerçekleşememesine veya oluşan gebeliğin düşükle sonlanmasına neden olur.

Tüp Bebek Uygulamalarında Paternal Lenfosit İmmünizasyonu (PLI)

1970-1979 yılları arasında deneysel çalışmaları tamamlanan ve Lenfosit Aşısı olarak da adlandırılan bu yöntem 1978 yılından beri tekrarlayan düşüklerin tedavisinde kullanılmaktadır. Günümüzde nedeni izah edilemeyen infertilite ve yardımcı üreme teknikleri ile ısrarla gebelik elde edilemeyen vakaların tedavisinde de başarı ile uygulanmaktadır. Bu vakalarda lenfosit aşısı tedavisi ile anne adayında blokan antikor adı verilen antikorların oluşmasını ve rahimde gelişmekte olan bebeğe zarar veren hücrelerin baskılanmasını hedefliyoruz.

Erkek eşten alınan kan örneğindeki lenfosit adı verilen hücreler ayrıştırılır. Lenfositlerin ayrıştırılabilmesi için özel solüsyonlar kullanılarak santrifügasyon yapılır, ayrıştırılan lenfositler anne adayının ön koluna 4 ayrı noktadan cilt altı enjeksiyonu ile verilir. Enjeksiyon sırasında hafif ağrı ve yanma hissedilebilir. Anne adayına bu tüp bebek tedavisine başlamadan önce üç kez gebelik elde edildikten sonra da iki kez uygulanması önerilir. Tedavi sonrası elde edilen gebeliklerde, canlı doğum olasılığının artmasının yanında bebeklerde büyüme geriliği ve erken doğum riski de azalmaktadır. Aşı hazırlanmadan önce baba adayı mutlaka Hepatit ve HIV açısından incelenir. Hepatit taşıyıcısı olan kişilerden alınan kan aşı hazırlanmasında kullanılmaz.

Lenfosit aşısının anne adayına ve gelişmekte olan bebeğe herhangi bir zararı yoktur. Lenfosit aşısı ile tedavi gören anne adaylarının bebeklerinde doğumsal anomali artışı veya gelişme geriliği saptanmamıştır. Lenfosit aşısı ile tedavi gören kadınlarda otoimmün hastalıkların görülme ihtimali artmaz, bu kadınların kan vermesinde veya almasında, organ transplantasyonu (organ nakli) yapılmasında veya transplantasyon için organ vermelerinde herhangi bir sakınca yoktur

Lenfosit aşısı nedir?

Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: 1978’den beri tekrarlayan düşüklerin tedavisinde kullanılıyor. Günümüzde ‘nedeni açıklanamayan kısırlık’ ve tüp bebek yöntemleriyle gebelik elde edilemeyen çiftlerin tedavisinde de kullanılıyor.

Lenfosit aşısı nasıl uygulanır?

Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: Erkek eşten alınan kan örneğindeki lenfositler (kan hücreleri) ayrıştırılır. Daha sonra bunlar anne adayının koluna 4 ayrı noktadan enjeksiyonla verilir. Gebelikten veya tüp bebek tedavisinden önce işlem 3 kez tekrarlanır. Aşı hazırlanmadan önce baba adayı mutlaka Hepatit ve HIV açısından incelenir. Hepatit taşıyıcısı olan kişilerden alınan kan, aşı hazırlanmasında kullanılmaz. Anne adayının Rh negatif, baba adayının Rh pozitif olduğu durumlarda ileride kan uyuşmazlığına bağlı problemlerin oluşmaması için aşıyla beraber Rhogam (uyuşmazlık iğnesi) verilir.

Lenfosit aşısının bebeğe zararı var mı?

Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: Lenfosit aşısının anne adayına ve gelişmekte olan bebeğe herhangi bir zararı yok. Şimdiye kadar lenfosit aşısıyla tedavi gören anne adaylarının bebeklerinde doğumsal anomali artışı veya gelişme geriliği saptanmadı. Tedavi gören kadınlarda otoimmün hastalıkların görülme ihtimali artmaz. Lenfosit aşısı yapılan kadınların bağışıklık sisteminde de herhangi bir bozukluk meydana gelmez.

Etkin bir tedavi mi?

Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu: Lenfosit aşısının etkinliği bilimsel kontrollü çalışmalarda tam olarak gösterilmedi. Yani ‘Uygulama yapılan hastalar aşı yapılmadan da gebe kalacak mıydı?’ sorusuna cevap verecek kontrollü çalışmalara ihtiyaç var. Biz, kliniğimizde tekrarlayan düşüğü olan, 4 denemeden fazla tüp bebek denemesine rağmen gebe kalamayan ve yapılan araştırmalarda bir neden tespit edilemeyen hastalarımıza bu yöntemi öneriyoruz. Başarılı sonuçlar alıyoruz.

buarada cem beyde Yeditepe üniversite hastanesi tüp bebek merkezinin bölüm başkanı canım mail adresi var istersen mail atıp durumunu anlatabilirsin hemen cvp veriyor diye biliyorum ben daha önce görüşmeye gitmiştim onunla

Son düzenleme:
canım biliyorsun isimli bir hastane, başarı elde etmeye çok önem veriyorlar, biz hastaneye 5.500 tl ödedik ilaçlar 1200 tl tuttu toplam 6.700 lira ödedik gebelik testide dahil

2. Denemede %25 indirim uyguluyorlarmış yani ilaçlar bedavaya gelecek toplam 5.500 ödeyeceğiz. 3. Denemede indirim biraz daha artıyormuş vs..

çentik atma işlemi demiştim ya, işte 2. Denemede o işlemi yapacağız ve bu işlem için herhangi bir ücret talep etmediklerini söylediler 1. Deneme başarısız olduğu için bu ek uygulamayı ücretsiz yapacaklarmış %25 indirimde hala geçerli

bu durum benim hoşuma gitti açıkçası yani samimi buldum amacımızın başarı elde etmek olduğunu hissettirdi bana o nedenle tavsiye ettiğim bir hastane

semra hanımıda burdan bir incele istersen

prof. Dr. Semra kahraman - tüp bebek merkezi başkanı | doktorlar | memorial sağlık grubu

çok süper bri kadınmış ne kadar bilgili bayagı başarılı birine benziyor ben biraz dinlendikten sonra bu kadınla görüşebilirim gerekirse komple burdan taşınırız oraya artık ne yapalım

Istanbulda deneyen arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum hangi doktoru öneriyorsunuzzz

canım istanbula gelene kadar araştır prof.dr mustafa bahçeciylede bi ön görüşme yap diğerleriylede ön görüşme yap kafana neresi yatarsa ve bu tekrarlayan düşükler konusunda daha uzman olan bi doktora gitmen lazım...donmuşlar diyilde burda en baştan yaptırabilme imkanın olsa daha iyi olur bence konuş herşeyi anlat canım Allah yardımcın olsun

çok süper bri kadınmış ne kadar bilgili bayagı başarılı birine benziyor ben biraz dinlendikten sonra bu kadınla görüşebilirim gerekirse komple burdan taşınırız oraya artık ne yapalım

öyle yap canım ve mutlaka uzun bir ön görüşme yapın, ne fark yaratacaklarını sorun, soruna yönelik çözüm alternatiflerini öğrenin, nedenlerini niçinlerini sorgulatın, doğru ellerde başarıya ulaşılmaması için hiçbir neden yok çünkü

Back