2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

hımm o zaman yaptır canım bende yarın yaptırcam yarın bu saatlerde öğrenmiş olucam hayırlısıyla ama sanki gerek kalmicak test yapmaya hasta olcam gibi geliyo :5:

yok canım sen hamilesin adet ağrısı gibi ağrısı olanlar hamiş oluyo genelde... ama benimki negatif olucak gibi geliyo bana...oooooooo bu saate kalmaz çoktan öğrenmiş oluruz canım hakkımızda hayırlısı olsun

gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmedi :43::43::43: yapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı :14::14::14: benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm:43::43::43:

canım ALLAH yaşadığın bu sıkıntıları dilerim en kısa zamanda unutturur dualarım seninle ve negatifle sonuçlanan herkes için bizimde olacak elbet bir gün çocuğumuz biz isteyelim yeter ki ALLAH tan hiç bir zaman ümit kesilmez bende isterdim hamileyim demeyi ama olmadı bilemeyiz ki biz neden olmadı herşeyin hayırlısı olsun diyelim aynı şeyleri bende düşünüyorum beimde olmacakmış gibi geliyo o psikolojiyle kolay değil güçlü olmamız lazım dimdik ayakta durmamız lazım ki üstesinden gelebilelim sağlık sıhhat versin rabbim yeterki canım üzme kendini ne olur bizleri de ağlatma bak tamam mı seninde benimde isteyen herkesin bebeği olacak günü gelecek bizde anne olacağız ALLAH 'ın izniyle

Kızlar doktorum aradı deger 3700 geçen perşembe şimdi 900 e düşmüş düşüyo yani cumartesi gel bakalım olmazsa kürtaj ederim dedi bn kürtaj olmak istemiyorum bu clexandan vurulup kanamayı arttırıp düşsemi diyorum siz ne dersiniz bu konudaaa

canım inşş sende pozitifi göreceksin hayırlısıyla:16::16::16::16:benim 8. gün kanda belli olmuştu :16::16:

ahhh kuzum ya kıyamam ben sana sen bugün beni mahfettin :14::14::14::14::14::14:arkadaşım acın çok büyük anlıyorum lüften sabır arkadaşım sabır derdi veren dermanını da verir :14::14::14:

rabbim inşş bidaha ki deneme nasip etsin canım allah sabır versin :14:

transferin hayırlı olsun canım inşş sonun da pozitifi görürsün :16::16::16::16:

valla canım ben bişey göremedim :44::44::44:

:nazar:tebrik ederim canım hayırlısı olsun :46:rabbim kucağına almayı nasip etsin inşş:16::16::16::16:darısı isteyen bekleyen herkezin başına inşş :16::16::16::16:

inşallah canım ama sanmıyorum çünkü adet olmadan 5 gün falan önce hep başım ağrır benim ve 3 gündür ağrıyo:14::14::14:

canım allah yaşadığın bu sıkıntıları dilerim en kısa zamanda unutturur dualarım seninle ve negatifle sonuçlanan herkes için bizimde olacak elbet bir gün çocuğumuz biz isteyelim yeter ki allah tan hiç bir zaman ümit kesilmez bende isterdim hamileyim demeyi ama olmadı bilemeyiz ki biz neden olmadı herşeyin hayırlısı olsun diyelim aynı şeyleri bende düşünüyorum beimde olmacakmış gibi geliyo o psikolojiyle kolay değil güçlü olmamız lazım dimdik ayakta durmamız lazım ki üstesinden gelebilelim sağlık sıhhat versin rabbim yeterki canım üzme kendini ne olur bizleri de ağlatma bak tamam mı seninde benimde isteyen herkesin bebeği olacak günü gelecek bizde anne olacağız allah 'ın izniyle

elimden gelen herşeyi yapacam bu dünyada tek olan eşim için olmazsada evlatlık bebek alacam yine anne olacam belkide allah onu istiyor ama ben elimden geleni yapacam şimdi para biriktirip istanbula gelecem

Kızlar doktorum aradı deger 3700 geçen perşembe şimdi 900 e düşmüş düşüyo yani cumartesi gel bakalım olmazsa kürtaj ederim dedi bn kürtaj olmak istemiyorum bu clexandan vurulup kanamayı arttırıp düşsemi diyorum siz ne dersiniz bu konudaaa

ay hayır sakın öyle bişey yapma sakın :20::20::20::20::20::20::20: hormonlarına zarar verme kendi kendine yapma böyle bişey...:20::20::20::20::20::20:

ayyy valla bende aynı durumdayım radyoyu açıyorum damar dinliyorum ağlıyorum gülüyorum toptan sıyırdık balataları :43::43::43::32::32:

çok gergin ve stresliyiz dün kocama mutfağı dağıttı diye bi bağırdım adam neye uğradığını şaşırdı sonrada gelip ağladım zavallaım gelmiş beni öpüyo...ilaçlar bizi delirtti iyce:9::9::9:

elimden gelen herşeyi yapacam bu dünyada tek olan eşim için olmazsada evlatlık bebek alacam yine anne olacam belkide allah onu istiyor ama ben elimden geleni yapacam şimdi para biriktirip istanbula gelecem

evet işte bu harikasın canımmmm oh be :16::16::16::16::16::16::16: evet para biriktirip istanbula gel bebeyimmmm

Son düzenleme:
çok gergin ve stresliyiz dün kocama mutfağı dağıttı diye bi bağırdım adam neye uğradığını şaşırdı sonrada gelip ağladım zavallaım gelmiş beni öpüyo...ilaçlar bizi delirtti iyce:9::9::9:

zaten arada olan onlara oluyo zavallım onlarda ne yapacaklarını şaşırıyo benimkide teselli etmek için ne diller döküyo bana yaa artık üzülmicem onu üzmemek için sonradan üzülüyorum da

quote_icon.png
sultan33 kullanıcısından alıntı

durmak yok yola tam gaz devam olana kadar

seval taşdemir hangi klinigte kaan kocatepemiydi o ikisinden biriyle anlaşacam gelecem burdaki bir donmuş var oda tılacak artık

onları ben bilmiyorum ama bilen arkadaşlar yadımcı olun sultana bakiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm . canım bu arada bide sen demiştinya 4,4 donduruyolar diye oda saçmaydı zaten hep ziyan oluyo yavrucaklar

sultan canım donmuş emriyonu aynı yerde değerlendirme bencede .. sana güven vermeyen açıklama yapmayan bir doktorla devam etme iyi araştir ve öncelikle neden senin rahminini bebek tutmadığını araştıracak bir merkez bul öncelikle...

canım geçmiş olsun rabbim cennette kavuştursun:43::43: seni anlayan biri ve yalnız olmadıgını bil kardeşim sayısız negatifim ve 2düşügüm var sonuncu tedavim negatifti biliyosun dondurulmuşun varmış şanslısın bak:38:ALLAH yardım ederse tabiki sonuna kadar gidecegim ama kızlar belli bir süre sonra yumurta kalmıyor yada saglıklı olmuyor yolun sonu degilsede ümitlerim sonu gibi bişey rabbim ol derse olacak evlatlık konusu karışık çook büyük vebali var:14: bakabilirmiyim bilmiyorum kendi canımdan kanımdan istemiştim olmayınca olmuyor11.yılımızdayız yapmadıgım girmedigim ameliyat kalmadı hiç bir sorun yok bilinmeyen infertileymş işte nasibim buymuş bayramda geliyor kaç bayram geçti kaç kez o minik ayakbılara hayran olup bakıp iç geçirdim:43:birgün benimde dedim ama 11yıl geçti :43: durduk yere yine efkarlandım anlatacagım kimse yok bizi biz anlarız :43:hepiniz allaha emanet olun hamişler çook çok dikkatli olun nasıl bir mucizeyle karşı karşıyasınız bir an olsun unutmayın :16::16::16:

Back