2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

Cnmmm kararsiz kalma cnku,, bnada 12.gun test tarihi vermisler,,, 1gunden hic bise farketmez, zaten verdikleri kagitta 1gun once 1gun sonra hafta sonuna denk geliosa yapilabilir diyo,,, tabiiii kndini psikolojik olarak rahat hissediosan yaptir :)))

evet ya yarın yaptırırım Allahın izniyle kurtulurum bu stresten

kızlar ben biraz dinlenecem sonra aranıza dönecem tekrar hepinize teşekkürler saoln

dinlen tabi canım uzat ayacıklarını evdeysen aç tv yi yap birde kah ve ohhhh bak bugünde ne güzel güneşli hava, allah sağlık sıhhat versin en başı o unutma

amin canım çok sağol..Allahım sizlerede nasip etsin..iki embriyo konuldu,Ali ihsan gönenç doktorum..3.gün embriyosu ama birinci kalite embriyo diğeri iyi kalite imiş.bu benim ikinci denememdi.ilkini geçen şubatta yaptım olmamıştı sizlerin kaçıncı deneme? latif bey iyide çok yoğun yaa.
Benim doktorum dr latif küpelioglu cnm,,, bnde gun sayiorum hftya ogrenicem sonucumu beklemedeyim:)))) sizdeki problem neydi cnm?? Peki memnun kaldinmi???

bizde problem eşimdeydi sayı çok azdı..ben hastaneden memnun kaldım açıkcası ikinci denemem olmasına rağmen ali ihsanda çok iyi bi dr..fiyatlarda cazip sonuçta ilgide iyi..iyi bir ekip açıkcası sizlerin sonuçları ne zaman hangi gün??

canım seni görmüşümdür kesin orda... benim test perşembe 4. gün embriyosu 2 tane 1. kalite... oldumu olmadımı bilmiyorum yarın 12.günüm belki yarın test yaptırırım... sen kaçıncı gününde test yaptın

Son düzenleme:

Ilk denemende de mi iki embriyo koydu doktorun cnm????? Bnm 17ekim test sonuc tarihim cnm bnmde esimde problem sperm yavas, ilk denemem, doktor cok ii gectigini soledi:))) cokkk memnunum doktorumdan.... cnm belirtilerin nelerdiiii???

olabilir görmüşüz olabiliriz birbirimizi ama genelde orda herkes sus pus oluyo:)) ben transferden sonraki 12.günümdü bugün günümde yaptırdım testimi.bence erken test yaptırmayın azıcık sabır..erken yapınca sonuç farklı çıkabilir..belki var ama düşük çıkar o yüzden riske atmayın moralinizi bozmayın..
Ilk denemende de mi iki embriyo koydu doktorun cnm????? Bnm 17ekim test sonuc tarihim cnm bnmde esimde problem sperm yavas, ilk denemem, doktor cok ii gectigini soledi:))) cokkk memnunum doktorumdan.... cnm belirtilerin nelerdiiii???
ilk denememde tek embriyo konulmuştu..belirtim sürekli adet ağrısı gibi bir ağrı vardı bazı zaman çok oluyodu bu ağrı bazı zaman az oluyodu hatta hiç olmuyodu ama şuan mesela çok ağrım var adet olucakmışım gibi..başkada sabahları kalkınca felaket göğüs ağrısı oluyodu..

Anladim cnmmm,, peki suan ikiside tuttumu senin cnmmm????

bu arada benimde 2.denemem latif beyde,aynı benim eşiminde sperm sayısı az o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz canımmm

en az 3 ay geçmesi gerekiyor..

ikisi tuttumu onu bilemiyorum sordum ultrasonda belli olaca dedi yani iki hafta sonra

yasize ve herkese 12. gün test vermiş bana iye 13. gün ya dayanamıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cnmm bn yarin e2 ve progesteron testi yaptiricam acaba orda belli olurmu hamilelik, yani hani belirtidir diyebilicegimiz?????
ya sana şöyle birşey söyliyim sanırım bu sonuçlarda belirliyo yada dr lar anlıyo diyim sana neden çünkü benim ilk denememde e2 ve progestreton sonucum bu seferkine göre çok düşük çıkmıştı ama bu sonuncuda yaptığım çok yüksek çıktı değerler. mesela benim e2 2104,3 progesteron da 60,00 çıkmıştı ama ilk denemede tutmadığında e2 600 pro da 14,64 çıkmıştı tabi yinede yüzde yüz değildir ama
yasize ve herkese 12. gün test vermiş bana iye 13. gün ya dayanamıyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biraz sabır yahuuu bir gün var sankiii

Hmmmm cnmmm hakliii olabilirsinnn bakalimm bnm yrn kac cikicak???? Havva12 senin kac ckti bu testler??? Peki eskudo bu tedavinde ilk tedavindeki gbi mi ayni ilaclarimi kullandib belki kullandigin ilaclardandir yuksek ckmasi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…