- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.121
nasıl yaaa valla heryerim titredi yazdıklarını okurken.....ne denir ki.........canım hayırı değilmiş demek..biz ne dersek boş biliyorumm yıpratma kendini sözlerine dikkat et canım isyan gelme nolurrrrrrrrrrrr....ALLAH bigün vereecek o zaman senin hç haberin bile olmayacak ümidini duanı yitirmeeee ..kuzum yaaaa keseleri mi göremedi doktor yanı o kanamda m gitmiş nasıl olmuş nedenine ne diyor
neden yokkkkkkkk hiç birşy söylemiyor bana hiçç
canımm[/url] gerizekaglı doktorun söyledik tek şey allahtan açıklama yapmıyor bana ya allahtan diyip duruyo anlamıyosan anlamıyorum se benı baska bırıne yönlerdin ama hiç birşey söylemiyor peki ben sana neden o zaman okadar para verdim 13000 tl paramı yedi 1 senede bnm bunun açıklaması birtek bu olmaz öyle degilmi
canımm gerizekaglı doktorun söyledik tek şey allahtan açıklama yapmıyor bana ya allahtan diyip duruyo anlamıyosan anlamıyorum se benı baska bırıne yönlerdin ama hiç birşey söylemiyor peki ben sana neden o zaman okadar para verdim 13000 tl paramı yedi 1 senede bnm bunun açıklaması birtek bu olmaz öyle degilmi
bi akrabamın yaşadığı olayı anlatıcam size 12 senedir çocuk yapmak için uğraştılar 7 defa tüp bebek yaptıdılar ve hamile kaldı 7.sinde yatarak 9 ayını geçirdi doğumhanede doğumdan hemen sonra bebek doktorun elinden yere düşmüş ve yapılan bütün müdahalelere ramen kurtarılamamış...Allah ne erirse hayırlısını versin kimseye evlat acısı vermesin inşallah illede olsun demeyelim hayırlısı olsun diyelim Rabbim bu işi bizim için hayırlı eyle diyelim bol bol dua edelim o bizim hakkımızda en doğrusunu bilen... Tabiki bende negatif alırsam üzülücem hatta ağlayacağım.. olmadıysada vazgeçmeyeceğim Allahım imkan versin bizde bu denememizde kredi çektik herkese Allah yardım etsin... dediğim gibi önce hayırlıysa sonra hayırlısıyla rabbim anne olabilmeyi nasip etsin hepimize...
bi akrabamın yaşadığı olayı anlatıcam size 12 senedir çocuk yapmak için uğraştılar 7 defa tüp bebek yaptıdılar ve hamile kaldı 7.sinde yatarak 9 ayını geçirdi doğumhanede doğumdan hemen sonra bebek doktorun elinden yere düşmüş ve yapılan bütün müdahalelere ramen kurtarılamamış...Allah ne erirse hayırlısını versin kimseye evlat acısı vermesin inşallah illede olsun demeyelim hayırlısı olsun diyelim Rabbim bu işi bizim için hayırlı eyle diyelim bol bol dua edelim o bizim hakkımızda en doğrusunu bilen... Tabiki bende negatif alırsam üzülücem hatta ağlayacağım.. olmadıysada vazgeçmeyeceğim Allahım imkan versin bizde bu denememizde kredi çektik herkese Allah yardım etsin... dediğim gibi önce hayırlıysa sonra hayırlısıyla rabbim anne olabilmeyi nasip etsin hepimize...
arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
gitti kızlar gittii son umuda beni bıraktı gittiii allah sizinkileri size bagışalsın bana anneligi layık görmediyapılacxak birşey yok isyan asla etmiyorum ama hayallerim yıkıldı umurların gittii ben kimseye hiç bir kötülük yapmadım allahım herkeze ver banada ver dedim verdi aldı verdi aldı benim hayallerim hep yarım kaldı işte bu da öyle en çok hayal ettigim cennet kokusunu içime çekemeyecem onu asla emziremeyecem anne diye peşimden koşan çocugum olmayacak benimmm
BÜTÜN BEBEGI OLUP VEYA OLMAYAN ARKADASLARIM HERSEYIN HAYIRLISI VE VAKTI SAATI GELINCE OLSUN...Amin canim agzina saglik, herseyin hayirlisi olsun, bnmde bi yakin arkadasimin ablasi 5tane düsük yapti, rahmine girildi operasyonlar oldu, en son cok unlu bilinen bi hastaneye 30bin tl verdi doktor garanti verdi olucak diye hamile kaldi ama yine dustu,,, ve kac sene gecti ustunden,, ama kari koca ayrilma asamasindalar ama bu durumdan diil, anlasamadiklarindan ve kiz dioki iyiki olmamis cocugum.......... HERSEY KISMET... canim sen testini yarin sabah yapsana zaten bnmkide ole, yaniii sana ndn 1gun gec verdilerki anlamadim??? Bnce yarin yap kurtul :))))) cnku hamilesin,,, bnde meraklaniorum acikcasi ama kndimi psikolojik tam hamile hissediorum, ilk defa oluo bna bole , hamile olduguma eminim rabbe biraktik herseyi ama isteyip diledikte, allah hayirlisini nasip etsin her istiyen ve diliyene....
arkadaşlarım merhaba,bugün pozitif sonucumu aldım Allahın izniyle değerim 142.95 çıktı..ikinci denememdi medicalpark bahçelievlerde.
Vardır bunun da bir hikmeti. Allah sabır versin. Şimdi çok üzgünsün, ama yine toparlanacaksın. Kendini bırakma. Rabbimin hazinesi çok büyük. Eğer bu gün vermediyse mutlaka bir hayır vardır. Denilecek pek fazla söz yok. Sadece pes etme. Bir de mutlaka bunu oku.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/341476-canimin-cogu-kaldi-sizde.html
ya işte neler yaşayan insanlar var çok şükür rabbim beden sağlığı vermiş elimiz ayağımız tutuyo gözümüz görüyo Rabbimin verdiklerine binlerce şükürler olsun muhteşem bi evliliğimizde var onada şükürler olsun bunlar sahip olamayan bir sürü insan var. o yüzden sürekli şükretmek lazım... bebeyim bu arada evet yarın yapıyım diyorum biyandan kararsızım eşime söylicem akşam yarın belki yaparız çıkar heralde varsa 1 günden nolucak dimi hem sanada 12 gün vermişler..evet yaptırırım belki oooooffff karasız kaldımmmm ne diyosun sence yaaptırsammı:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Cnmmmmm hayirli olsunnnnn bnde medicalparkta yaptirdimmm,,,, sen hangi doktora yaptirdin cnmmmm???????????
sağol canım darısı başına..ali ihsan gönençti benim doktorum sizin dr unuz kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?