- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #7.061
kuzum takvimi sanırım yaptım sayende,olmuş mu?
kuzum takvimi sanırım yaptım sayende,olmuş mu?[/QUO
bence de olmamış canım görünmüyor
gözünüz aydın tatlım... tabi ikizin tadı da bi başkadır ama Rabbim bebişine can versin, ömrü billah seninle olsun, hayırlı bi evlat olsun... sağlıklı, sıhatli, zeki ve gazsız bi bebiş inşallah :))))
kuzum takvimi sanırım yaptım sayende,olmuş mu?[/QUO
bence de olmamış canım görünmüyor
Hayir tatlim goremiom 2014 yazdin demi canim
peki ya şimdi
tamamdır canımpeki ya şimdi
Ne guzel buraya ne zaman baksam hamilelerde artis var kendimi iyi hissediyorum :) benim de yarin buyuk ihtimal transferim yapilacak arnizda progestan igne kullanan var mi cok canimi yakiyo acaba agriyi gecirecek bisey var mi?
hayırlısı olsun inşş pozitif haberini almayı nasip eder canımben iğne kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sana kuzum
tamamdır canım
hayırlısı olsun inşş pozitif haberini almayı nasip eder canımben iğne kullanmadım ama kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar sana kuzum
Ben kullaniyorum canim benimde bazen aciyor bazen acimiyor igne vurulduktan sonra ustunu bastir demisti hemsire bi de yagli bi ilac oldugundan acitiyormus birde igne vurulurken bebisini hayal et unutuyorsun o an aciyi ben oyle yapiyorum canım
peki ya şimdi
yaaaaaaaaaaaaa hayır siz başka topiğemi taşınıyosunuz ağlarım ama
Merhaba bizler geldik
Kese diil keseLER var teyzeleri
Ama biri diğerinden bariz derecede küçükkkkk dr cuma günü diğerinin gelişimi için bakmaya kontrole çağırdı küçülüp kaybolabilirmiş yada büyürmüş işte cuma belli olucakmış ...dua edin kızlar nolur yaaaaa büyüsün yazık onaaaaa
Herkes nasıl kimlerde ne haberler var okuyamadım geçmişi??
peki ya şimdi
Ohh ne guzel olmus tatlim bak bebikine bol bol)
Ne guzel buraya ne zaman baksam hamilelerde artis var kendimi iyi hissediyorum :) benim de yarin buyuk ihtimal transferim yapilacak arnizda progestan igne kullanan var mi cok canimi yakiyo acaba agriyi gecirecek bisey var mi?
Kızlar günaydın! Ben kan verip geldimve her türlü sonuca da hazırlıklıyım saat 11'de çıkacak sonucum şans dileyin
normalde adet sancıların böylermi oluyorkızlar günaydın,
canım çok sıkkın inanılmaz şiddetli sancılarım var yarın test günü fakat gerek kalmicak sanırım her an hasta olabilirim. dün ağrı o kadar şiddetliydi ki yere yığıldım. herhalde tutunma sancısı bu kadar şiddetli olamaz. zaten hiç bir belirtim de yok( kendimi çok kötü hissediyorum.
kızlar günaydın,
canım çok sıkkın inanılmaz şiddetli sancılarım var yarın test günü fakat gerek kalmicak sanırım her an hasta olabilirim. dün ağrı o kadar şiddetliydi ki yere yığıldım. herhalde tutunma sancısı bu kadar şiddetli olamaz. zaten hiç bir belirtim de yok( kendimi çok kötü hissediyorum.
Kızlar günaydın! Ben kan verip geldimve her türlü sonuca da hazırlıklıyım saat 11'de çıkacak sonucum şans dileyin
kızlar günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?