- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
aynen cnm ya, bide ben çok sabırsızımdır,
lucrın adet günümüzü etkilemez inşşallah, birkaç gun öteleyebiliyormuş,
bu arada bana adete kadar lucrın olurken hiç konrole gelmiceksin dediler, seninde mi öyle?
canım bende aynen senin gibi sabırsızlanıyorum ilk denemem olduğu içininş ilkin de rabbim nasip eder
dr bana da adetimin 21. günü vurulmam için bi iğne verdi pzt akşam yaptıracam 9 da randevum var :44:ayrıca eşimle bana da antibiyotik verdi onları içiriyoruz
canım merhaba bende bursalıyım bizde jinemed tüp bebek merkezi murat beye gidiyoruz benimde 2. denemem olacak donmus embriyo transferi yapılacak..ilkinde benim kalp atışlarından dolayı kürtaj oldumu..Selam kızlar. Henüz bu sitenin yeni farkına varım. Bundan sonra burdayım inş.
Bursalıyım.. Ekimde evleneli 2 yıl olacak. Eşimde sperm azlığından dolayı bebişimiz olmuyor. İlk tüp bebek denememizi Acıbadem de Şahin beyde yaptık. Sonuç pozitifti fakat bebeişlerim tutunamadı. geçen ay ikinci denememiz için gittik fakat sol yumurtalığımda 2 adet kist oluşumu vardı. bunun için doğum kontrol hapı kullandım bir ay. Eylül ayında adet olduğumda ikinci denememiz için gidicez.
Allah en kısa zamanda herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
aba bende bursalıy
canım benimde dün olmam gerekiyodu ama olmadı biraz daha bekleyip söktürücü alıcam sonra başlıyoruz nasipse..29-30 gibi adet göreceğim adetin ikinci veya üçüncü günü tedaviye başlayacağım :18:
tatlım hayırlı osun benimde sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüpümde karartı var tüplere mudale edildimi
canım merhaba bende bursalıyım bizde jinemed tüp bebek merkezi murat beye gidiyoruz benimde 2. denemem olacak donmus embriyo transferi yapılacak..ilkinde benim kalp atışlarından dolayı kürtaj oldumu..
canım benimde dün olmam gerekiyodu ama olmadı biraz daha bekleyip söktürücü alıcam sonra başlıyoruz nasipse..
kızlaarrr hepimizin tedavileri hayırlı olsun sonu bebişli olsun 9 ay analarını bırakmasınlar inşallahhh
İnşallah cnm ilk seferde kavuşuruz bebeğimize, allh sağlıkla nasip eder inş.
ne için antibiyotik verdi ki size?
eylülde raporum çıkıyor ekimde bende tüp bebeğe başlıyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırıcam Rabbim nasip ederse çikolata kistim var ve 3 yıllık evliyim ...hepimize Rabbim sürüyle bebek versin inş.:)
canım ben aret beyde 2 kez aşılama tedavisi gördüm gayet güleryüzlü ve pozitif bir doktor güven veren bir kişilik inş. herşey yolunda gider Rabbim hepimize tatlı melek nasip eder.. izmirde büyük şehir iyi doktorlar vardır ordada sen başladınmı tedaviye
aminnnn inşallah tedavin hayırlı olur canım sormamda sakınca yoksa sorun varmıydı sizin sebepsizmi yoksa
29-30 gibi adet göreceğim adetin ikinci veya üçüncü günü tedaviye başlayacağım :18:
cnm hayırlı olsun benım de uzun, 31 agst ta lucrıne başlıyorum,
sen lucrın kullanırken kontrole gidiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?