2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım bende aynen senin gibi sabırsızlanıyorum ilk denemem olduğu için inş ilkin de rabbim nasip eder

dr bana da adetimin 21. günü vurulmam için bi iğne verdi pzt akşam yaptıracam 9 da randevum var :44:ayrıca eşimle bana da antibiyotik verdi onları içiriyoruz

İnşallah cnm ilk seferde kavuşuruz bebeğimize, allh sağlıkla nasip eder inş.
ne için antibiyotik verdi ki size?

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek günde mevlam hepimizin dualarını kabul etsin
hasta kullarına şifa, dertli kullarına deva, borçlu kullarına edalar nasip etsin
bu aydan itibaren tüp bebeğe başlayanlar inşlh hamiş haberlerinizi verirsinizzzzzzzzzzz
nasip olur inşlh bende ekim de başlarımmmmmmmmmmmmmmm dualarınızı eksik etmeyinn

Selam kızlar. Henüz bu sitenin yeni farkına varım. Bundan sonra burdayım inş.

Bursalıyım.. Ekimde evleneli 2 yıl olacak. Eşimde sperm azlığından dolayı bebişimiz olmuyor. İlk tüp bebek denememizi Acıbadem de Şahin beyde yaptık. Sonuç pozitifti fakat bebeişlerim tutunamadı. geçen ay ikinci denememiz için gittik fakat sol yumurtalığımda 2 adet kist oluşumu vardı. bunun için doğum kontrol hapı kullandım bir ay. Eylül ayında adet olduğumda ikinci denememiz için gidicez.
Allah en kısa zamanda herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

eylülde raporum çıkıyor ekimde bende tüp bebeğe başlıyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda yaptırıcam Rabbim nasip ederse çikolata kistim var ve 3 yıllık evliyim ...hepimize Rabbim sürüyle bebek versin inş.:)

canım merhaba bende bursalıyım bizde jinemed tüp bebek merkezi murat beye gidiyoruz benimde 2. denemem olacak donmus embriyo transferi yapılacak..ilkinde benim kalp atışlarından dolayı kürtaj oldumu..

29-30 gibi adet göreceğim adetin ikinci veya üçüncü günü tedaviye başlayacağım :18:
canım benimde dün olmam gerekiyodu ama olmadı biraz daha bekleyip söktürücü alıcam sonra başlıyoruz nasipse..

kızlaarrr hepimizin tedavileri hayırlı olsun sonu bebişli olsun 9 ay analarını bırakmasınlar inşallahhh

tatlım hayırlı osun benimde sol tüpüm tamamen kapalı sağ tüpümde karartı var tüplere mudale edildimi

özürdilerim karamm cevabı geç verdiğim için. uzun zamandır girmiyordum.benim iki tüptede tıkanıklık var. laparaskopi yaptırmak için Brüksel tüp bebk merkezindeki Yücel Karaman'a gittim fakat önermedi. Açılacak durumda değiller dedi. Sadece rahimdeki yapışıklıkları açmak için histeraskopi oldum. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

çok teşekkürler canım.. inş allah herkese o duyguyu tatmayı nasip etsi.

İnşallah cnm ilk seferde kavuşuruz bebeğimize, allh sağlıkla nasip eder inş.
ne için antibiyotik verdi ki size?

amiiin canım inşş hepimiz pozitif sonuçlar alırız rabbim hayırlsıyla nasip eder

valla bişmiyorum canım tedavisi öncesi vücut temizlensin diye heralde :44:adet olduğumda da bi sürü yaptırmam gereken hormon tahlillerim var ayrıca genetik test yaptırdık daha onun sonuçları çıkmadı inş temiz çıkar :18:

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inş bende geçen ay aret kamarın asistanıyla görüşmüştüm oraya gidecektik sonra izmir İstanbul zor olur diye vazgeçtik kısmet artık

canım ben aret beyde 2 kez aşılama tedavisi gördüm gayet güleryüzlü ve pozitif bir doktor güven veren bir kişilik inş. herşey yolunda gider Rabbim hepimize tatlı melek nasip eder.. izmirde büyük şehir iyi doktorlar vardır ordada sen başladınmı tedaviye

eminim öyledir canım telefon da bile o kadar samimi konuştu benimle asistanı çok içten di yani :)bende başladım canım tedavime belki duymuşsundur irenbe tedavimi görüyürum 9 eylül de başlıcam kısmetse bende inş rabbim hepimizn yüzünü güldürür

MEVLAMIZ GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI İSE GÖNLÜMÜZE RAZI EYLESİN
İNŞAALLAH. ( AMİN

aminnnn inşallah tedavin hayırlı olur canım sormamda sakınca yoksa sorun varmıydı sizin sebepsizmi yoksa

yok canım ne sakıncası olabilir.ben 2010 da 8 haftalık hamileyken dış gebelik olduğu anlaşıldı ve sağ tüpüm de gitti bu zaman kadar tek tüple hamile kalmaya çalıştım ama kısmet olmadı pko var bende 3 olumsuz aşılamamdan sonra olmayınca tüp bebek yaptırmaya verdik

kızlaar cok şükür bende bugun basladım tedaviye

hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı 1 ay boyunca gynera(dogum kontrol)+glifor+folbiol kullandım. gynera nın içinde 5 tane kalınca lucrin basladım 10 ünite.. basladıgımın 3. gununde adet oldum cok şükür..

veeee bugun asıl ilaçlarımıza gectik anne aday adayı olduuuk puregon 900 (gunde 150 ünite) kullanmaya basladım 4 gun sonra kontrole gitcem insallah yumoşlarım oluşur.. benimkiler biraz inatcı da. dua edelim birbirimize olur mu..

cooook heyecanlıyımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…