- 5 Eylül 2012
- 238
- 113
- 103
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
Bizde de çift taraflıydı canım...Dediğim gibi ilerleme olmadığı gibi sperm sayısında ciddi oranda düşme bile oldu...morfoloji sıfır hareket sıfır...bu gidişle de düzelirmi bilmiyorum...ilk tüpü yaptırdık bile biz ama o da tutunmadı Allah herkesin gönlündekini versin...çok zor bi şey...kimsenin imtihanı olmasın bu...
bişey danışmak istıorum tecrübeli arkadaşlara yanıtlarsanız sevinirim,
biz tüp bebek tedavısı için görüşmeye gittiğimiz de doktor hormon sonuçlarına baktı bi sorun yok diyerek direkt uzun protokol dedi,
ama ben burdan okuduğum kadarıyla uzun protokolde lucrin iğnesinden kaynaklı adet gecikmesi ve kist oluşmuş arkadaşlara rastladım,
uzun protokolle daha mı cok yumurta geliştiriliyor arkadaşlar nedir bunun esprisi,
kısa ile uzun arasında şans farkı yokmuş zaten..:44::44:
bende uzun protokol olcam ılk 3 denemem kısa protokoldü.yumurtalrım cok cabuk gelıstı bıraz ağırdan alıcaz dedıler sözde dha yavaş olacak ve daha kalıtelı yumurta elde edebılceklermısss.. haftaya salı adetımın 21. gunu randevu aldım bakalım hayırlısı artık son denemem olcak..memorıalde yaptırıyorum ben sen nerdesın?
benımde kafama bısey takıldı sımdı teoman dıe bı ürolog var yazısını okudum dıyorkı ' varıkoselı ılerı derecede olan hastalrın tup bebekte pozıtf sansı dusuktur ,her ne kadar büyütülerek en ıı sperm alınmış olsada ,sperm cıkısında varıkoselın etkısı hareketlı spermıde yorar. secılen sperm embrıyo olustursada zayıflayan sperm embrıo oluşumunu devam ettiremez gebelik oluşmaz oluşan gebelıklerde düşükle sonucalana bılır'
bu adamın yazıdıgını okuyunca ve 3 tup bebek denemsı yapıp her zaman benım 3.gune embrıo anca gelısınce acab dıyorum haklı olabılırmı. senle benım aml. doğru yapamadılarmı acaba ? esım gecen ay başka bı doktora gorundu bızım varıkoseller duruyor ..aml. yapan doktorda artık orda çalışmıyor hangı cehennemdeyse bulamadık.. sızde bı baktırın ıstersenız.
hapytobe selam bende maslak acıbademe gıdıyorum haftaya hsg cekılecek eyluldede tüp bebek deneyecegız senın dr un kım....
benımde kafama bısey takıldı sımdı teoman dıe bı ürolog var yazısını okudum dıyorkı ' varıkoselı ılerı derecede olan hastalrın tup bebekte pozıtf sansı dusuktur ,her ne kadar büyütülerek en ıı sperm alınmış olsada ,sperm cıkısında varıkoselın etkısı hareketlı spermıde yorar. secılen sperm embrıyo olustursada zayıflayan sperm embrıo oluşumunu devam ettiremez gebelik oluşmaz oluşan gebelıklerde düşükle sonucalana bılır'
bu adamın yazıdıgını okuyunca ve 3 tup bebek denemsı yapıp her zaman benım 3.gune embrıo anca gelısınce acab dıyorum haklı olabılırmı. senle benım aml. doğru yapamadılarmı acaba ? esım gecen ay başka bı doktora gorundu bızım varıkoseller duruyor ..aml. yapan doktorda artık orda çalışmıyor hangı cehennemdeyse bulamadık.. sızde bı baktırın ıstersenız.
benim doktorum Halit Fırat Erden aslında Acıbadem'in doktoru değil ama işlemleri orada yapıyoruz
sen kime gidiyorsun? belki karşılaşırız :)
ben bülent tıraşa gıdıyorum ankaradayken 3 deneme sonunda sayesınde 1 tane oğlum var 3 yasında sımdı kardesı olsun ıstıyoruz gecen sene mayısta aynı merkez ve hoca ıle denedık olmadı bu kez hsg yapalım sansımız artar dedı inşallah emeklerımız ümitlerimiz boş cıkmaz...
cnm mikroenjeksiyon mu yapıldı sizeee
canım bende kadıköy şifadayım, aslında memorıal de bana çok yakın ama şifayı tercih ettim. bende 31 agustosta adetımın 21. gunu başlıyorum luccrine, aramızda 4 gün var:)
yumurta kalitesi çok önemli inşallah bu sefer ii sonuçlanır seninde.
süreci paylaşalım birbirimizle
listeyi güncelledimmm eksik bilgilerimizi tamamlarsak birbirimize ön fikir olur.....
burda uzun tedavı gören ıkımızız sadece ıns. herkez dılegıne kavuşur .fazladan ıgne yıyıcez artık bırının elınde ıgne görsem bana vur dıycem o derece bağımlılık yaptı
burda uzun tedavı gören ıkımızız sadece ıns. herkez dılegıne kavuşur .fazladan ıgne yıyıcez artık bırının elınde ıgne görsem bana vur dıycem o derece bağımlılık yaptı
slm kızlar bende uzun protokolle başladım hayırlısıyla inş bu kez yüzüm güler rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canım ilk sayfadaki tablodan eksik bilgilerini yazar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?