2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

benımde kafama bısey takıldı sımdı teoman dıe bı ürolog var yazısını okudum dıyorkı ' varıkoselı ılerı derecede olan hastalrın tup bebekte pozıtf sansı dusuktur ,her ne kadar büyütülerek en ıı sperm alınmış olsada ,sperm cıkısında varıkoselın etkısı hareketlı spermıde yorar. secılen sperm embrıyo olustursada zayıflayan sperm embrıo oluşumunu devam ettiremez gebelik oluşmaz oluşan gebelıklerde düşükle sonucalana bılır'
bu adamın yazıdıgını okuyunca ve 3 tup bebek denemsı yapıp her zaman benım 3.gune embrıo anca gelısınce acab dıyorum haklı olabılırmı. senle benım aml. doğru yapamadılarmı acaba ? esım gecen ay başka bı doktora gorundu bızım varıkoseller duruyor ..aml. yapan doktorda artık orda çalışmıyor hangı cehennemdeyse bulamadık.. sızde bı baktırın ıstersenız.

bende uzun protokol olcam ılk 3 denemem kısa protokoldü.yumurtalrım cok cabuk gelıstı bıraz ağırdan alıcaz dedıler sözde dha yavaş olacak ve daha kalıtelı yumurta elde edebılceklermısss.. haftaya salı adetımın 21. gunu randevu aldım bakalım hayırlısı artık son denemem olcak..memorıalde yaptırıyorum ben sen nerdesın?

canım bende kadıköy şifadayım, aslında memorıal de bana çok yakın ama şifayı tercih ettim. bende 31 agustosta adetımın 21. gunu başlıyorum luccrine, aramızda 4 gün var:)
yumurta kalitesi çok önemli inşallah bu sefer ii sonuçlanır seninde.
süreci paylaşalım birbirimizle

cnm mikroenjeksiyon mu yapıldı sizeee

valla canım bizim ameliyatı yapan doktor da defolup başka şehre gitti...bulunduğum sehirde ünv hastanesine gittik oradaki manyak ta ki doktorların çoğunda bu var ameliyatı burada olmamışsınız şeklinde bi mantık yav arkadaş şartlar öyle elvermiş sende olmamışım sen baksana.....doğru düüzgün bakmadı fiziksel muayene yapmadılar yani sadece spermiyogram aldılar ondada berbat bi sonuç işte...

benim doktorum Halit Fırat Erden aslında Acıbadem'in doktoru değil ama işlemleri orada yapıyoruz

sen kime gidiyorsun? belki karşılaşırız :)

ben bülent tıraşa gıdıyorum ankaradayken 3 deneme sonunda sayesınde 1 tane oğlum var 3 yasında sımdı kardesı olsun ıstıyoruz gecen sene mayısta aynı merkez ve hoca ıle denedık olmadı bu kez hsg yapalım sansımız artar dedı inşallah emeklerımız ümitlerimiz boş cıkmaz...

evet bülent beyin hastaları da çok memnun inşallah kardeş gelir oğluşunuza, hsg zaten basit bir işlem :)

Ben Mayıs ayında tüp bebeği düşünen ama daha sonra sağlık sorunlarım nedeniyle erteleyenlerdenim. Topic(Özlem-Ahmet) sahibimiz, diğer (menac'ın) topiğinden hatırlar zannedersem. 2 yıllık evliyim. İlk yılımda normal yolla hamile kaldım ama 8. haftasında düşükle sonuçlandı. Kürtaj oldum. Daha sonrada hamile kalamadım. Nisan ayında histereskopi oldum. Herhangi bir yapışıklık tespit edilmedi. Yakın zamanda da hsg çektirdim. Tüplerimin açık olduğu söylendi. Yalnız doktorum sağ tüpte çok hafif bir daralma gördüğünü tespit ettiğini söyledi. Doktorum hsg den sonra normal yolla hamilelik şansının olabileceğini 1-2 ay denememi önerdi ama yaşım küçük olmadığı için kabul etmedim. Allah başka bir sıkıntı yada hastalık vermezse ve nasip ederse Eylül ayında bende başlamayı düşünüyorum. Ama ben ne zaman niyetlensem başka bir tarafım hastalanıyor bakalım bu kez ne olur:)))))....

Daha önce zeynep kamilde ilk denemeyi yaptığını yazmışsın nasıl geçti tedavin yani ilgi alaka nasıldı bende bir devlet hastanesinde deneme yapmayı düşünüyorum onun için sordum bilgi verirsen sevinirim

burda uzun tedavı gören ıkımızız sadece ıns. herkez dılegıne kavuşur .fazladan ıgne yıyıcez artık bırının elınde ıgne görsem bana vur dıycem o derece bağımlılık yaptı

İyi akşamlar arkadaşlar uzun süredir bu topiğe uğrayamadım tedaviye az kaldı yakında bizler için yeni bir başlangıç olacak

inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :).Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

burda uzun tedavı gören ıkımızız sadece ıns. herkez dılegıne kavuşur .fazladan ıgne yıyıcez artık bırının elınde ıgne görsem bana vur dıycem o derece bağımlılık yaptı

slm kızlar bende uzun protokolle başladım hayırlısıyla inş bu kez yüzüm güler rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

aynen cnm ya, bide ben çok sabırsızımdır,
lucrın adet günümüzü etkilemez inşşallah, birkaç gun öteleyebiliyormuş,
bu arada bana adete kadar lucrın olurken hiç konrole gelmiceksin dediler, seninde mi öyle?

slm kızlar bende uzun protokolle başladım hayırlısıyla inş bu kez yüzüm güler rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

cnm hayırlı olsun benım de uzun, 31 agst ta lucrıne başlıyorum,
sen lucrın kullanırken kontrole gidiyormusun?

canım ilk sayfadaki tablodan eksik bilgilerini yazar mısın

bu ilk tüp bebek denemem olacak canım kısmetse bı dış gebeliğim var ve sağ tüpüm de yok ayrıca pko da var :26:izmir irenbe de yaptırıyorum

yaş ta 27 canım 9 eylül de tedaviye başlıyorum allah izini verirse

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…