2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

geçmiş olsun tatlım..ben de adeti bekliyorum artık bugün 12. gün.. biz elimizden geleni yaptık..Allah'ın takdiri.. dondurulmuş var mı senin??

allahın izniyle o günlerde gelecek canım rabbim sizlerede nasip edecek senin dondurulmuş var mı kuzum

geçmiş olsun tatlım..ben de adeti bekliyorum artık bugün 12. gün.. biz elimizden geleni yaptık..Allah'ın takdiri.. dondurulmuş var mı senin??
senin bugün değilmiydi normalde kan testin? testini erken yapmıştın, bugün tekrarlamıycak mıydın? bırakmışmıydın sen ilaçlarını?

Allahim sabir versin canim en kisa zamanda yuzunu güldürsün

canım en kısa zaman da muradına erersin inş umudunu kaybetme.

İnan çok üzüldüm..Daha zamanı gelmemiş demekki...Allah bir dahaki sefere yüzünü güldürsün inşallah.

Sen çok olumlu bir insansın. Eminim bununda üstesinden geleceksin.

Rabbim iç sızını dindirsin tez vakitte ve kucağını doldursun inşallah. bu tarz durumlarda içimden çok şey geçiyo, kelimeler yetmiyo tatlımmmm

Allahın taktiri hanımlar :) Allahtan gelene diyecek söz olmaz vardır elbet bunda da bir hayır, güzel bir tecrübeydi sizlerle paylaşmak daha da güzel yaptı bu tecrübeyi, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim rabbim sizlere bin katını versin inşallah

kan sonucumu bekliyorum inşş hayırlı haberler alırım :18::18::26:

inşallah canım rabbim sizin mutlu haberlerinizle teselli etsin bizleri :*

yoktu tatlım, onuda nasip etmedi allah demek bir sınava daha ihtiyacım var mış kısmetse sıfırdan başlayacağız herşeye rabbim sağlık sıhhat ve maddi imkan verirse tabi, inşallah

haklısın bitanem biz ne dersek diyelim herşeyi allah bilir demek ki senin için de daha vakti zamanı gelmemiş kuzum geç olsun da eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı olsun inş:26:
hepimiz bi sınavdan geçiyoruz sabret canım sonun da ereceksin muradına

osman hocaya güveniyorum cnm ama bazen sert ve ters çıkışları var biraz ondan çekiniyorum birde senin tedaviden sonra kaç yumurtan oldu kaç tane transfer edildi dondurulmuşun varmı

oyyyy yerim ben onun kesesini, gözün aydın canım, Rabbim hayırlı eylesin inş...hayırlısı böyleymiş demekki

kızlar benim test sonucumda negatif, allah sizlerin bebelerini bağışlasın, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Allah sabır ve dayanma gücü versin, en kısa zamanda kucağını doldursun canım...

Kızlar bende bugün toplama işini hallettik şükürler olsun 5 yönelmiş iyiyse iki tanesi transfer olacak perşembe günü 5 yumurta nasıl sizce:26:

Kızlar bende bugün toplama işini hallettik şükürler olsun 5 yönelmiş iyiyse iki tanesi transfer olacak perşembe günü 5 yumurta nasıl sizce:26:
maşallah canım 5 yumurta da za değil yani bence en önemlisi kaliteli olsun kuzum inşş bebişler sana sıkı sıkı tutunur canım
benim arkadaşımın 42 tane yumurtası toplandı sadece 2 tanesi kaliteli çıktı kuzum
maşallah canım artarak devam etsin inşallah

amiiiiiiiin canım benim darısı inşş başınıza bacımmm

kızlar yarın benim için büyük gün dualarinizi bekliyorum..
inşallah pozitif sonuçla gelirim aranıza ama olmasada hayirlisi demekten başka çarem yok
dualarinizi eksik etmeyin olurmu

inşallah pozitif sonuçla gelirim aranıza ama olmasada hayirlisi demekten başka çarem yok

inşallaaaaaaaaaaaahhh güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle,heycanlısın dimiiiiiii

rabbim hayırlı haberler vermeni nasip etsin canım allah yardımcın olsun

Kızlar benim için de yarın büyük gün dualarınızda beni de unutmayın çok stres yaptım yarın kanı verip eve kaçarım ben :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…