2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

az önce hemşirem aradı dr sonucumu çok beğenmiş değer çok güzel katlamış :16::16::16::16::16::16::16::16:veeeee ayın 21 de kese kont var :52::52::52::52::52::52::52::52:

rabbime çok şükür bu günleri de gördüm nihayet :14::14:

malum kese kontrolümüz vardı bugün dün doktorum öğleden sonra gel dedi her zaman 1 bucukta giderim bugünde gittim doktor yok dışardaymış neyse dedik eve geldik 3 de yine gittik bu seferde doktor demesin mi çok hastam var akşam 6 da gelin yahuuu bi keseye bakacaksın ...çok sinirlendikkk eşim de çok sinirlendi tam ağzından bişiler çıkıyordu doktora bişiler diyecek ben müdahele ettim akşam 6 da gidince haddinin bildircem dedi....ben bu doktoru değiştirsem mi ki aacaaabaaa.....yeminlen karnıma ağrılar girdi üzerimi giy çıkar bide oğlumuda götürdüm bırakacak kimse yok bugün herkesin işi var .....geç olsun güç olmasın diyorum ama sinirden de ölüyorum.

:47::47::47:kafasını kırmak lazım o doktorun çocuk oyuncamı git gel git gel bune yaaaa:47::47::47:

mrb kızlar ben geldim bu sabah aşırı heyecanlı bir şeklde merkeze gittik normalde aramışlardı bugün transfer yapılacak diee hatta tıka basa su bile içtimm:))ama emriolog bizi çağırıp bugün yapmayalım isterseniz dedii ve sonuc carsambaya yapılacakk..5 gün transferi yapılacakk inşallah şans dahadamı artıyor ben anlamadım pekk aslında bugün çok strese gitmiştim o kadar strese gitmişken olsamıydı dediiimmm

evet daha güzel canım 5.gün embriosu çokda heyecan yapma allah yardımcın olsun canımm:24:

:52::52::52::52::52::52:ne güzel bak çok şükür herşey güzel devam ediyorrr:nazar:
ama ben kötüyüm hala devam ediyor yaaaaaaaaaaaa:43::43:

ahh kuzum ya bu anı ben 5 yıldır bekliyorum nasıl mutluyum bilemezsin :16::16::16:allahım isteyen herekeze versin canım :16::16:

of canım ya daha ne kadar böyle devam edecek peki kıyamam sana :38::38::38:

Back