- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
- #6.881
bak şişersin ama haberin olsun bebegene yazık degılmı orası daha tam ıyılışmedı bunu unutma sıkıntısını sen çekersin bnden söylemesi canım yanına koy iç ya tuzlu bışeyler ye ıç ama iççççç
bak şişersin ama haberin olsun bebegene yazık degılmı orası daha tam ıyılışmedı bunu unutma sıkıntısını sen çekersin bnden söylemesi canım yanına koy iç ya tuzlu bışeyler ye ıç ama iççççç
biz yine bugün erkenden kalktık .. kuzum oğlum sağolsun 2 yaşına geldi halen gece uykusu yok..o kadar alıştım ki uykusuzluğa 2.yi kucağıma alırsam İNŞALLAH hiç zorlanmayacam galiba.....bizim bugün kontrolümüz var keseye bakacak doktor ALLAH ımmmmm aksilik olmadan görürüz İNŞALLAH....
bugün testi olan varmıydı..?????? .şu mübarek ayın (zihillce ayındayız artık) hürmetine RABBİM herkesin yüzünü güldürsün,veripte geri almasın ..hayırlarla evlat -evlatlar nasip etsin.
Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..
Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
Bundan sonrasını düşünücem artık geriye bakmak can yakıcı oluyor Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin çok da bekletmesin bizi inşallah..
canım hayırlısını istedik en başından beri demek ki bu hayırlıymış senin için bende az önce gittim kan verdim test aslında yarın ama ben bekleyemedim bende çok hafif kan ve lekelenme var olmadı gibime geliyor hayırlısı akşama doğru haberi alıcam ama yine pembe pembe kan geliyoAllah en kısa zamanda nasip etsin ne diyelim herşeyin hayırlısı...canım düşünüp üzme kendini daha çok yolumuz var güçlü olmamız lazım...
meraba karaincim sanırım art osman hocaya gidiyorsun bende oraya başladım senin ilk denemenmi sorun neydi cnm
merhaba canım evet osman hocanın hastasıyım ilk denemem benim sağ tüp tıkalı ve yumurta rezervimde azmış vakit kaybetmeden tüp yapalım dedi bizde başladık 26 eylülde transfer oldu bugün test yaptırdım sonuç belli değil ama benim umutlarım azaldı iyice hayırlısı olsun. Sen hangi aşamadasın ilk mi canım inş hayırlısıyla olumlu sonuilar alırsın
QUOTE=derinsuuu;32200041]Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
canım hayırlısını istedik en başından beri demek ki bu hayırlıymış senin için bende az önce gittim kan verdim test aslında yarın ama ben bekleyemedim bende çok hafif kan ve lekelenme var olmadı gibime geliyor hayırlısı akşama doğru haberi alıcam ama yine pembe pembe kan geliyoALLAH en kısa zamanda nasip etsin ne diyelim herşeyin hayırlısı...canım düşünüp üzme kendini daha çok yolumuz var güçlü olmamız lazım...
canım Allah sabır versin çok üzüldüm ..donmuş embriyon vardı dimi
allah yardımcın olsun canımm
benimde ilk denemem olucak benimde yumurta rezervim azmış ama benim ondan önce histeskopi yapıcak şimdi adet oldum doğum kontrol hapı kullanıyorum adetim bitince histeskopi yapacak çünkü benim rahmimde şekil bozukluğu varmış onu düzeltecek daha sonra başlıycak tedaviye ama benim adet bitimim bayrama denk gelicek nasıl yapıcaz bilmiyorum
evet canım hepimiz zorlu süreçlerden geçtik zaten cefayı çekmeyen sefayı süremez derler rabbim daim etsin herkesin mutluluğunu olmayan arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin inş.valla ben kendimce hakettiğimi düşünüyorum canım şimdi keyif sürme zamanıöyle bitanem hepimiz ne kadar bekliyoruz bu günleri görebilmek için
az önce tevtiş ettim canım 10 verdim
hayırlı haberler ver inş.ikizmi bdekliyorsun daha keseyi görmemişsin galibaaa kız değerin kaçtıııYarını bekle şekerim artık haberler ilk yarın ben de bu konuda
amin inş.rabbim yavrunu bağışlar sana hayırlı tezkereler şimdidenben komple 9 ay yatacam canım askerlik çok yaniiiaman sonunda bebegni kucagma alayımda yatayım önemli degil ilk 3 ay kanamadan sonrada dikiş atılacak bnde orun çok allahın vedine çok şükür canımm
Rabbim yardımcın olsun canım....Kızlar günaydın ben maalefef ii haberler veremıcem dun kan testı yaptırdım negatif..
canım hayırlısını istedik en başından beri demek ki bu hayırlıymış senin için bende az önce gittim kan verdim test aslında yarın ama ben bekleyemedim bende çok hafif kan ve lekelenme var olmadı gibime geliyor hayırlısı akşama doğru haberi alıcam ama yine pembe pembe kan geliyoALLAH en kısa zamanda nasip etsin ne diyelim herşeyin hayırlısı...canım düşünüp üzme kendini daha çok yolumuz var güçlü olmamız lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?