2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım, benim 9. günü transferimin,
şunu söyleyeyim ben de hiçbir belirti yoktu, hatta tutmadı diye düşünüp canım bile sıkılmıştı taki testte çıkana kadar. bende sadece 5.ve 8.gün göğsümde damarlar belirdi ümitlendim sonra kayboldu ümidimi yitirdim. derken şimdi kan testinde gebe olduğum çıktı.hala inanamıyorum.
o yüzden belirtilere hiç takılma derimsabırla test gününü bekle güzelim

Anladim cnm ben yinede kalbimi bozmuyorum..
İlk gebeligimde kusma hissim vardi.. ama kalp atisini duymadik :'(
tatlım elbette ki kalbini bozma, benim demek istediğim de bu aslında. kiminin hiç bir belirtisi yok iken pozitifi gördü, ki bu çok oldu... kimimizin de bir çok belirtisi varken olmadı... tatlım sonuç alana kadar hamile haklarına sahipsiniz, tadını çıkarın diyorum çok kez, aynen tekrarlayasım geldi. kırmak istemedim, öyle bi sezinlemem oldu. kusuruma bakma canını sıktıysam....

hüma hastanesiyle anlaşmamız var, bi araştırayım canım..asıl çarşambayı bekliyorum ben, inş o günleri görürüz canım, ne bileyim içim bi tuhaf şu aralar, garip karmaşalar yaşıyorum,
senin ikiz olacak gibi geliyo bana canım, inş hayırlısıyla öyle olur
sgk lımısın canım sen devlet ödemesi falan yok mu?[/QUOTE]

Sigortaliyim hastanelrde karsiliyorda özel muayene olunca karsilamiyor aylardir her gittigimizde 180tl yi bayildik giriste ama hocadan allah razi olsun helali hos olsun yüzümüz gülünce unutup gideriz sanirim:) evet humada benim ark. Ameliyat filan oldu bankaciydi herseyini karsiladi banka canm

ben komple 9 ay yatacam canım askerlik çok yaniii aman sonunda bebegni kucagma alayımda yatayım önemli degil ilk 3 ay kanamadan sonrada dikiş atılacak bnde orun çok allahın vedine çok şükür canımm

Teşekkürler güzel bilgilerin için cnm gözün aydın bu arada tebrik ederim bebişi :) benim yumurtalar toplandı ohss oldum transfer kasım ayına ertelendi donduruldu bebişler inşaallah çözünürken bişe olmaz çok tedirginim ben ve benim durumumda olanlara dua et canım annelerin duaları kabul olur sağ sağlim alın bebeğinizi kucağınıza inşallah

Sigortaliyim hastanelrde karsiliyorda özel muayene olunca karsilamiyor aylardir her gittigimizde 180tl yi bayildik giriste ama hocadan allah razi olsun helali hos olsun yüzümüz gülünce unutup gideriz sanirim:) evet humada benim ark. Ameliyat filan oldu bankaciydi herseyini karsiladi banka canm[/QUOTE]

olsun canım, içine sindiği ve memnun olduğun sürece herşey gelip geçiyo, önemli olan hocanın işinin ehli olması...herşeyi unutturur bu sıpalar hele bi doğsunlar sağlıcakla

olsun canım, içine sindiği ve memnun olduğun sürece herşey gelip geçiyo, önemli olan hocanın işinin ehli olması...herşeyi unutturur bu sıpalar hele bi doğsunlar sağlıcakla [/QUOTE]

ozelden yazdım tatlım bi bakta yap hemen ay ben heyecanladım

ben komple 9 ay yatacam canım askerlik çok yaniii aman sonunda bebegni kucagma alayımda yatayım önemli degil ilk 3 ay kanamadan sonrada dikiş atılacak bnde orun çok allahın vedine çok şükür canımm

aman yat hiç kalkma yeter ki bebişler gelsin sağlıkla hayırlısyla

sana bişey sorcam kuzum bende bel ağrısı hiç kalmadı kasık ağrılarım da azaldı neden böyle oldu kuzum aksine belirtilerin artması gerekmezmiydi :105:

inşallah canım allah emegmizi yemesin Senin için daha iyi agrımasın hiç inşallah korkma korkulacak bişe yok hasretim sana tek transfer edilmişti dimi sen 2. Testi yapmışmıydın bacım inşallah herşey güzel olacak agrın olmadı daha iyi şükret bol su içiyonmu bn gunde 6 lıtre ıçiyomm

canım sevindim :d allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bunların hepsini unutcan bak

saol canım allah razı olsun inşallah allah kımsenın emegnı yemesın canım
Ben sana kaçkez yazdım 2.testine neden cevap vermedin kırıldım sana
Degerlerin nasıl senın keseyı görmeye gıttınmi ? Kaç transfer yapıldı sana canm

6 litre mi ben ancak 3 yada 4 bardak onları da içersem öpte başına koy kuzum
ayy ne biliyim canım ya evhamlanıyorum işte belirtiler olmayınca tedirgim oldum bacım :26::26:yarın kan testim tekrarlanacak canım tek embriyo transfer edilmişti canım bana 5. gün

hadi inşallah hayırlı haberlerle gel inşallah oda bölünür ikiz olur
Dua ediyorum sana evet 6 ltre içiyorum bu şekilde atlatıyom bu kanamayı geçenkındede öyle yapmıştım
senn neden içmiyosun Bana sakın karnım şişiyo deme kızarım sana vucudunn şuan ne kadar çok suya ihtiyacı var hemen kendıne bir şişe ayarla 1 ltrelık başına koy içtikçe iste içtikçe iste tamammı

aman yavrum her msja cevap yazıyorum şaşırdım canım ilki 85 ikincisi 237 cıktı sanıyoruz ki ikiz bu perşembe kontrolumuz var teyzesi keseyi görmeye gitcez inşallah kalp atışlarınıda duyarız rahatlarım. ay canım ne olur kusura bakma sen bıraz daha iyisin demi zaten takip ediyorum da

inşşşşş bitanem inşş rabbim neyi nasıl nasip ederse öyle olur kuzum hayırlsı artık
şu anlık bi durum değil canım genelin de çok fazla içemiyorum işte
aynen canım eşim de senin gibi ne zaman görsem elin de şişe ağzıma dayıyo zorla içermeye çalışıyo

inşallah canım sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah evet bayagı ıyıym çok şükür selam söyle bebişlerine benden

bak şişersin ama haberin olsun bebegene yazık degılmı orası daha tam ıyılışmedı bunu unutma sıkıntısını sen çekersin bnden söylemesi canım yanına koy iç ya tuzlu bışeyler ye ıç ama iççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…