Ahhhhhhh canım seviom seni
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Havaalnının bütün xray kapılarından ışınlanma suretiyle geçtim zira herkes bana baktı öle çok dikkat çekiomuşun onu anladım
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Uçak kalkarken inerken oluomuş basınç değişimi diye en çok orlarda korktum uçak sonrası bide 1 saat yol tungur yol ettik dedim allahım sana emanet büyük konuşmayım daha yerimden kıpırdamam düğünmüş cenazeymiş napayım yani banane valla
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Yok büvalla oturduum yerden kalkmadım düğün boyunca öle oynamak falan hiç hoşlaşmam bide soğuk bide soğuk zaten ayakkabılarımı çıkardım ugg larımı güydüm sardım bacaklarımı oturdum
sabah erkenden de geldik uyuyom geldiinşzden bhyi yol çok sarstı beni vallahi artık gelemiom böle uylusuzluklara falan
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
kasık ağrılarım ara ara gene çok oluo sonra biraz geçio sonra yeniden başlıo
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Memelerimden götürdüüm elbise olmuodu bide ii mi kapanmadı resmen zorla hani bide o dar geldi ay öle işte kısaca eğlenmek falan olmadı
ay dedim bi evcağzıma kavuşsam
Annem sağolsun bi sürü yemek yapmış dönüşte zor olmasın diye ama saba htan beri iştahım yok ağzıma lokma sürmedim şimdi yataktan kalkıom zorla yicem ay yarında 1kese randevum var bi heyecan bi heyecan sorma:18:
Bi laf ettim bin ah işittime döndü neyse daha içiniz şişmesin sustum
Sen napıon şekercimmmmmmmm nasıl geçti haftasonun ??ne zaman gidion ayşe hatuna ??
Sultan33kanaman nasıl iyi misin ??Düğünde herkese sordum valla inan çoğunun şakır şakır kanaması olmuş hiç sıkmmcanını geçicek hayırısıyla inş..
Daha okuyamadım geçmişi yeni haber alan gebe olan var mı ??