• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

kızlaar cok şükür bende bugun basladım tedaviye :1:

hiç bu kadar beklememiştim adet olmayı :1::1: 1 ay boyunca gynera(dogum kontrol)+glifor+folbiol kullandım. gynera nın içinde 5 tane kalınca lucrin basladım 10 ünite.. basladıgımın 3. gununde adet oldum cok şükür..

veeee bugun asıl ilaçlarımıza gectik anne aday adayı olduuuk :1: puregon 900 (gunde 150 ünite) kullanmaya basladım 4 gun sonra kontrole gitcem insallah yumoşlarım oluşur.. benimkiler biraz inatcı da. dua edelim birbirimize olur mu..

cooook heyecanlıyımmmmmmmmmm

canım hayrlı olsun sen niye 5tane kalınca başladın anlamadım? biz 21.günü başlıyoruz lucrinede ondan sordum.

burda uzun tedavı gören ıkımızız sadece ıns. herkez dılegıne kavuşur .fazladan ıgne yıyıcez artık bırının elınde ıgne görsem bana vur dıycem o derece bağımlılık yaptı :D

yok yok canım öyle düşünme bende 21. gün başlayacağım ve doktorlar şunu diyor uzun protokol kötü değil aksine büyüklükleri hemen hemen birbirine yakın olsun daha kaliteli yumurta elde etmek için bunu seçiyorlar... kısa protokol yapıp daha çok iğne yiyen de oluyo ben geçen sene antagonist kısa protokol denedik gelişmediği için iki katına çıkarıldı dozları.. yani kısa protokol az iğne uzun protokol çok iğne diye düşünme :45:

listeyi güncelledimmm eksik bilgilerimizi tamamlarsak birbirimize ön fikir olur.....

canım bunları ekle 3. denemem ankara zübeyde hanım devlet hastanesi 11 eylül de 21. gün olacak o gün başlayacağız tedaviye rabbimin izniyle ....

Son düzenleme:
canım hayrlı olsun sen niye 5tane kalınca başladın anlamadım? biz 21.günü başlıyoruz lucrinede ondan sordum.

aaa bilmem ki valla.. uzun protokole aldı ondan mı acaba dicem ama..
bana 17 gun gynera, sonra 4 gun gynera lucrin beraber, 21. gun lucrine tek basına devam dedi..

hiç ismini cismini bilmedigimiz hatta duymadıgımız ilaçları içiyoruz bi o kadar da iğne oluyoruz rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah

aynen cnm ya, bide ben çok sabırsızımdır,
lucrın adet günümüzü etkilemez inşşallah, birkaç gun öteleyebiliyormuş,
bu arada bana adete kadar lucrın olurken hiç konrole gelmiceksin dediler, seninde mi öyle?

ben salı gunu gıdıcem ılk ıgnemı ozaman alıcam bana ne derlserse ve ne zaman gıdersem burdan sana soylerım.. bende birazcık tırsım tırsım olmuyor degılım :D kısa tedaviye alışmıştım..

aaa bilmem ki valla.. uzun protokole aldı ondan mı acaba dicem ama..
bana 17 gun gynera, sonra 4 gun gynera lucrin beraber, 21. gun lucrine tek basına devam dedi..

hiç ismini cismini bilmedigimiz hatta duymadıgımız ilaçları içiyoruz bi o kadar da iğne oluyoruz rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah

vardır bir bildikleri ben bu ilaçlarla yaşadım desem yalan olmaz sanırım:31:seninki gibi ilkkez duydum bende dogum kontrol hapına önce başladım adetin 21.günüde lucrine sonumuz iyi olsunda başka şey istemem:16::16:

vardır bir bildikleri ben bu ilaçlarla yaşadım desem yalan olmaz sanırım:31:seninki gibi ilkkez duydum bende dogum kontrol hapına önce başladım adetin 21.günüde lucrine sonumuz iyi olsunda başka şey istemem:16::16:

canım benim de 21. günü iğnem var decapeptyl diye pzt akşam vurulcam 2 hafta sonra dr kont var :31::31:hakkımız da hayırlısı olsun canım :26:

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim,pazartesi iğnelere başlayacaz inşallah,Allah hepimize kolaylık versin,ilk denemem bu arada ve stress tavan yapmış durumda..

benimde salı günü transferim oldu...inşallah herşey iyi olur ama benim sinirlerim çook bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum...çok mutsuzum...nedeni yok bütün bunların..elimde değil..ve bunun yüsünden bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum:( birileri beni yatıştırsın lütfen..çünkü bunu yaşamayan kimse anlamıyo:(

benimde salı günü transferim oldu...inşallah herşey iyi olur ama benim sinirlerim çook bozuk sürekli ağlama krizlerine giriyorum...çok mutsuzum...nedeni yok bütün bunların..elimde değil..ve bunun yüsünden bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum:( birileri beni yatıştırsın lütfen..çünkü bunu yaşamayan kimse anlamıyo:(

canım kolay degil onca iğne ilaç yaşananlar kimse anlamıyor malesef:26:ilk denemeni senin? sakin olmaya çalış en azından zor aşamaları bitirmişin :31: aglamk istiyorsun tutma agla ama sonra güzel şeyler düşün mesala karnındaki minigin seninle oldugunu:52::52:

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim,pazartesi iğnelere başlayacaz inşallah,Allah hepimize kolaylık versin,ilk denemem bu arada ve stress tavan yapmış durumda..
hoş geldin canım :3:aynen hepimiz de stres hat safhalarda :18::18:

haklısın canım o kadar iğneyi ilacı kime verseler aynı tepkiyi gösterir bizim için de hiç kolay değil bu süreç olabildiğince sakin olmaya çalış bak bebişin de konmuş göbişine inş hep seninle kalır onu da kendini de yıpratma üzme :34::34:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Stresini gayet iyi anlıyorum, iki aşılama, iki tüp bebek denemem oldu, gerçekten yaşadıklarımız kolay değil. Bu defa "ya tutarsa" diye düşünüp güzel günlerin geleceğini düşünmeye çalışacağım, sana da tavsiye ederim. Benim bir de iş yerimde hamile arkadaşlar var, konuşulan tek konu neredeyse bu, stresimi düşün :(

Arkadaslar ben de ptesi kontrole gidicem.uygunsa bu ay 2.tüp denememizi dondurulmuslarla yapicaz.isallah bi sorun cikmaz bu ay bebis habeini aliriz
:ssz:

tabi kimse anlamaz onca uğraş iğneler..kimileri istediği an hamile kalabiliyor kimileri bizler gibi hamile kalmak için neler neler deniyor.. bu da bizim imtihanımız :50: rabbim yüzümüzü güldürsün :16:

Arkadaslar ben de ptesi kontrole gidicem.uygunsa bu ay 2.tüp denememizi dondurulmuslarla yapicaz.isallah bi sorun cikmaz bu ay bebis habeini aliriz
:ssz:

rabbim sıkıntısız tedavini sonuçlanmasını nasip eder inşALLAH :16:

senın yasadıgını bende yasadım doktoruma sordum sebepsız yere ağlıyorum herseye canım sıkılıyor sonra bebeğe zarar vercem dıe dusundugum zaman daha cok canım sıkılıp ağlıyorum dedım . doktorda guldu dedıkı progeston gıbı aldığınız hormon ıgnelerı vücudunuzda bazı noktoları cok fazla tetıklıyor hamılelık ve bebk tutunması ıcın sureklı uyarıyor bunun olması cok normal bebegı dusururum sıkıntı yarattıkça, o orda tutunmaz, dıe hıc düşünme cunku oluşum varsa o sen ıstemesende tutucak :)

Back