- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
canım tedavilerimiz yaklaştı niye olumsuz düşünüp kendinide strese sokuyosun ki öyle yapma stres cok önemliİçim daralıyor düşündükçe nasıl olacak ne olacak bu süreç çok zormuş yabizimde eşim çift taraflı varikosel oldu öncede sonuç azospermiydi ameliyattan öncede sonuç değişmedi çok şükür tesede sperm bulundu çok zor bi süreç hele sorun erkekte ise tamamen zor.
cemrem bırakma bizi canım sıkıntıda yapma lütfen sen ne diyodun buralara gelmek bile bizim için mutluluk diyodun mutluluğunuz dahda artacak iyi sonuçlar alacaksınız eminim canım üzülme tamammı dualarımdasınmerhaba kızlarrrr
uzun zamandır girmicem demiştim kendime ama olmuyo burdan kopamyor insan
kızlar eylülde tüp bebek denemem olmayacak ama kısmetse ekimde tekrar test yapıcak eşim inşlh o zaman daha kaliteli ve bol sperm çıkarda bende başlarım tüp bebeğe
evet cnm zaten bırakmak sitesem de olmuyo aklım hep burda yazıları okuyup çıkıyorumcemrem bırakma bizi canım sıkıntıda yapma lütfen sen ne diyodun buralara gelmek bile bizim için mutluluk diyodun mutluluğunuz dahda artacak iyi sonuçlar alacaksınız eminim canım üzülme tamammı dualarımdasın
sonuçta cıkış olması bile güzel eminim dahada iyi olur canım..evet cnm zaten bırakmak sitesem de olmuyo aklım hep burda yazıları okuyup çıkıyorum
üzüldüm cnm 3 tane yerinde hareketli çıkıp laborant bununla tüp bebek yapmak zor olur dedi ben çokk ağladım ama şimdi iim ekime kadar kendime söz verdim üzülmücem bu arada diet yapıcam kilomu verip nasip olursa tüp bebeğe daha sağlıklı başlarım diyorum cnm
sen nasılsın güzelim tedavi sürecin ne alemde:26:
evet cnm çıkış olduya bundan sonra bizi bırakmaz inşlh spermlerde ne zaman olursa olsun tüp bebek yeterki o aşamalara geleyim de...sonuçta cıkış olması bile güzel eminim dahada iyi olur canım..
benimde yarın adet günüm bakalım teşrif edecekmi ırmızılar onlar gelince baslıyoruz hemen tedaviye canım bakalım neler olacak beni neler bekliyo hem sıkıntı vem üzüntü hem sevinc bi arada yaşıyorum canım..
ekim ayı geliyo üzülüyorum yavrumun yasasaydı dogacagı tarihe gelmek istemiyorum o tarihe geleceksemde göbeğimde diğer bebeğimle hatta bebeklerimle geleyimde kalp sızım biraz azalsın istiyorum.
eger olmazsada iki üzüntüyü birden yaşarım napayım canım hayırlısı
arada gir bak profilimie ben arkadaşlardan böyle haber alıyorum senide zayıflama topiğinde görüyorum ama yazmayayım diyorum canım ama yazdıklarından haber alıyorumevet cnm çıkış olduya bundan sonra bizi bırakmaz inşlh spermlerde ne zaman olursa olsun tüp bebek yeterki o aşamalara geleyim de...
hadi gelsin kırmızılarda sende başla tedavine ayy kıaymam cnm yaa ufff senin üzüntün daha acı ama olsun inşlh dediğin gibi olurda bebişlerin acını hafifletir güzelim buraya yaz da bende merak ederim kız seni:18:
benimde adet günüm yarın canım 3-4 gün bekleyip test yap kanda sonra söktürücü alabilrsin dedi hemşirem öyle canım bende bakalım hayırlısı olsun ikimiz içindemeraaba kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsunnn
nafiye cim bende söktürücü aldım dün ilaca basladım kendiliğimden olamadım bu ay aman sallamıorum iyi de oldu kuzenin düğününe adetli girmedim pazar günü idrar testi yapmıstım bi daha yapmama gerek yoktu sanırım deme basladım ilaca ama
benimde adet günüm yarın canım 3-4 gün bekleyip test yap kanda sonra söktürücü alabilrsin dedi hemşirem öyle canım bende bakalım hayırlısı olsun ikimiz içinde
canım sen zaten 2-3 günde bi merkeze gideceksin yumi kontrolü için ben ise sadece adetin 2. günü ve transfer günü gideceğim haberleşiriz zaten ona göre bakarsın görüşürüz belki. yüzyüze görüşmeyide cok isterim canım benimbu sefer denk geleceğe benzioruz
bende kızlar kısmetse eylül de tüp bebeğe başlıyorum rabbim inş ilk sefer de nasip eder
selam kızlar bende geldimmmm :) eylülün ortalarında kayseri sevgi hastanesinde ilk denememizi yapcaz insallah.. cok umutluyum bakalım. Rabbim insallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
hıı bu arada beni de ekleyin listeye, 1. deneme, kayseri sevgi hast. pcos.
kızlar beni de ekleyin listeye :)
1. deneme
çikolata kisti
acıbadem maslak
ben bugün başladım tedaviye, dondurulmuş embriyo transferi olacak, temmuz ayındaki tedavimde ohss nedeniyle transferim gerçekleşmemişti :)
inşallah bol hamişli günler geçiririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?