• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

canım hangı sehırdesın hıc asılama denedınızmı benım 2 asılamam var onun ustune devletten rapor cıkarttıım ama ozelde yaptırıcam ınsallah kavusuruz cnm emeklerımız bosa gıtmez

ben Erzincan dayım 2 aşılamada ben yaptırdım bugün de erzuruma gittim tüp bebek için adet olamadım yine söktürücü verdi adet olunca başlayacağım inşallah tüpe benimde raporum var. normalde şifa da özelde yapacaktık ama doktorum üniversite ye geçti ben de onla oraya...

Merhabalar...varikosel ameliytaından sonra ne kadar zaman sonra düzelme oldu...bizim 6 ay geçti hala hiç bi gelişme yok...üstelik ameliyat öncesinden de kötü oldu sonuç ???

biz 6 ay sonra sonuç almıştık ama ilerleyen zamanlarda yine ufak bir düşüş oldu ama doktorlar sorun yok diyor. en azından aşılama tüp için hiç sıkıntı demediler.

ben Erzincan dayım 2 aşılamada ben yaptırdım bugün de erzuruma gittim tüp bebek için adet olamadım yine söktürücü verdi adet olunca başlayacağım inşallah tüpe benimde raporum var. normalde şifa da özelde yapacaktık ama doktorum üniversite ye geçti ben de onla oraya...

yakınmıyzı dıye merak etmıstım uzakmısız cnım bende izmirdeyım doktor nereye bız oraya oluyoruz valla.. benım adetlerım cok duzenlı cok sukur pco olmama ragmen gununde gelır hıc bırakmazlar benı :))) bende persemebe gunu gıdıcem bakalım ınsallah guzel seyler duyarım doktorumdan eylul adetındede baslar tahmınım bı aksılık cıkmassa..

saol canım.. inş bir olacak tek duamız bu :)25 yumurta çoktu evt 19 tanesı kalıteliydi kalıtede bir sıkıntı yoktu ama sperm sorunumuz olduğu için ancak 12 tanesi dollendı .. suhendan hanım ılk goruşmeyi yapıyor çok ılgılı bır kez funda hanıma muayane oldum o da ıyı opu işlemimide funda hanım yaptı.. hafif kanamam felanda olmuştu benım tampon felan koymuşlardı kendıme geldığimıde.. transferimide suhendan hanım yaptı benı çok rahatlattı transferde gayet güler yuzlu...ıkı ekıp halınde çalışıyorlar yanı.. ama bu sefer transferde funda hanımı ıstemeyı duşunuyorum bı değişiklik olsun.. eşimde sperm az varıkosel var canım sayımız çok düşük ve değişken cc de 200 binlerde genelde 2 mılyonu gorduk ama merkezde 10 bın çıktı :) hareketli sperm yok yanı doğal yoldan olması ımkansız gıbı gorunuyor:(
iğne ve ılaçlardan korma canım ben iğne görmeye bıle dayanamam zaten kendıme yapamadım iğneleri eşim yaptı ama hemsırenın tarıf ettığı gıbı yapılırsa çok acımıyor.. ama çatlatma iğnesı vurulduktan sonra şişkinlik oldu bende sonradan da artarak devam ettı ne yazkkı.. sen nerden gelıp gıdıyorsun merkeze? ben kendım araştırdım bıze en uygun smyrna geldı.. ılgı alakadan bı sıkıntı yaşamadık ama transferden sonra gece kusmaya başladığımda merkezde ne yazkkı nobetcı hemsıre yoktu canım ıkı saat hemsırelere ulaşmaya çalıştık düşün..kafamda ıkıncı bır soru işaretide ben transfere gırdığımde ultrasonla bakarken yumurtalıklarımın baya şişmiş olduğunu gördüler ve çıkar çıkmaz serum taktılar.. yanı bu durumdayken transfer yapmaları normalmıydı bılmıyorum açıkçası gıttığımde bunları konuşucaz bakalım...

inşallah cnm iğnedir ilaçtır atlatıcaz bunlarıda.kavuşucaz meleklerimize...biz şimdilik sorun yaşamadık cnm çok ilgililer ama umarım değişmez .siz nezaman gidiceksiniz merkeze bi daha?belki karşılaşırız...

inşallah cnm iğnedir ilaçtır atlatıcaz bunlarıda.kavuşucaz meleklerimize...biz şimdilik sorun yaşamadık cnm çok ilgililer ama umarım değişmez .siz nezaman gidiceksiniz merkeze bi daha?belki karşılaşırız...

eylülde adet olunca arıcam gun vericekler canım histeroskopi için.. bana bu konuda bılgı verırmısın nasıldı gectı senın hısteroskopi? hangi doktor yapıyor? ne kadar sürüyor felan ?

eylülde adet olunca arıcam gun vericekler canım histeroskopi için.. bana bu konuda bılgı verırmısın nasıldı gectı senın hısteroskopi? hangi doktor yapıyor? ne kadar sürüyor felan ?

cnm hiç korkma!! ben iğne olmaktan bile korkarken histereskopi olduysam herkes olur.ameliyat önlüklerini giyiyorsun.seni o masaya alıyorlar.sohbet ederken uyuyup kalıyorsun ve odada uyanıyorsun.belki biraz kasıklarında ağrı hissedersin.oda bir ağrı kesici yapıyorlar tamam bitti.1-2 saat dinlenip evine gidiyorsun.çok kolayy sakın korkma ben çok panik yaptım resmen kendime işkence ettim ama boşunaymışş..umarım çabucak atlatırsın cnmm.

cnm hiç korkma!! ben iğne olmaktan bile korkarken histereskopi olduysam herkes olur.ameliyat önlüklerini giyiyorsun.seni o masaya alıyorlar.sohbet ederken uyuyup kalıyorsun ve odada uyanıyorsun.belki biraz kasıklarında ağrı hissedersin.oda bir ağrı kesici yapıyorlar tamam bitti.1-2 saat dinlenip evine gidiyorsun.çok kolayy sakın korkma ben çok panik yaptım resmen kendime işkence ettim ama boşunaymışş..umarım çabucak atlatırsın cnmm.

saol canım.. insanın başına gelmeyince meraklı ve tedırgın oluyor.. bırde adetın kaçıncı gunu çağırıyorlar hısteroskopi için ? çok mu sordum acaba:40:

saol canım.. insanın başına gelmeyince meraklı ve tedırgın oluyor.. bırde adetın kaçıncı gunu çağırıyorlar hısteroskopi için ? çok mu sordum acaba:40:

evet cnm bilmeyince çok zor.cnm adet bitiminde gidiyorsun.adetliyken yapılmıyor..hiç çekinme cnm istediğini sorabilirsinn.bildikten sonra cevaplayabilirim:))

evet cnm bilmeyince çok zor.cnm adet bitiminde gidiyorsun.adetliyken yapılmıyor..hiç çekinme cnm istediğini sorabilirsinn.bildikten sonra cevaplayabilirim:))

inşş emeklerimiz boşa çıkmazz :) benım gidişim eylülün ortasını bulur öyleyse buradan haberleşiriz bakalım denk gelebilecekmiyiz.. hangi doktor yaptı peki histeroskopini ?

inşş emeklerimiz boşa çıkmazz :) benım gidişim eylülün ortasını bulur öyleyse buradan haberleşiriz bakalım denk gelebilecekmiyiz.. hangi doktor yaptı peki histeroskopini ?

inşallah cnm emeklerimizin karşılığını alırız...ben eylül başında başlıycam tedaviye ortalarına doğru bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama falan olur sanırım.haberleşiriz cnm denk gelirse görüşürüz..

inşallah cnm emeklerimizin karşılığını alırız...ben eylül başında başlıycam tedaviye ortalarına doğru bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama falan olur sanırım.haberleşiriz cnm denk gelirse görüşürüz..

hayırlı olsun tekrar canım.. saol yanıtların için tedaviyle ilgili sormak istediklerin olursa sende çekinme.. görüşmek üzere..

Kizlar bni de ekleyin yas 32 esim 34 sorun fsh yuksekligi eylul ortalari ank da baslayacagim kismetse

yaa bana gülmeyin ama ben yanlışlıkla bu topiğe yazıyormuşum kaç gundur temmuz-ağustos topiğindeydim buraya nasıl yazdım bilmiyorum neyse yaşadıklarımı yazım size umut olsun ..biz korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra neden olmuyor die doktora gittik doktor 1 yıl geçmedikçe bişe yapmayız sadece tahlil yapalım dedim enazndan bişe varmı yokmu onu bilelim dedim bende pco vardı ama adetlerim düzenli idi devlet hastanesinde eşimde sperm 9 milyondu az dedi doktor aşılama ile olur dedi o ara otlar çöpler ballar klomenler trental evicap artık ne geçtiyse ilaç elimize adamcaaza içirdim durdum.sonra aynı doktora yine gttik 12 milyon dedi sevindik yukselio die sonra doktor siz buranın sonucuna guvenmeyin iyi bir lab. yaptırın dedi ve sonuç 350 bin!!!şok olduk 1 milyon bile değil hata var dedik ayr ayrı 2 özel lab daha yaptırdık hepsindede sonuç buna benzer çıktı morfoloji %0 bizde aşılama buna kar etmez sonucumuz tüp vakit kaybetmenin mantığı yok dedik ve merkez araştırmasına girdik bi akrabam memorial şişliyi çok metetti bizde oraya gittik sadece orda muayene randevusu aldık ilk muayenede eşim spermiogram verdi benim de yumurta rezervi için amh hormonuna baktılar sonuçumuz iyi dedi bizde temmuzda yapalım dedik ve temmuzdada yaptık çok şükür tuttu öncelikle çok dua edin ,bol proteinli beslenin, su için , rahat olun , guzel düşünün, eşinizle birbirinize olan desteğinizi hiç bırakmayın,doktorunuza merkezinize güvenin,beslenmenize ilaçlarınızın saatine dikkat edin transferden sonra ilk 2 gun dinlenin sonra hafif yürüyüşler çünkü kan dolaşımıda önemli sabah akşam 1 er dilim ananas yedim kabız olmamaya çalışın.olursanız duphalac şuruba izin veriyor doktorum ,ağır hareket yapmayın ,Alahım hepinize inşallah bu güzel duyguyu yaşlatacak siz elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmış dualarım sizler :)

yaa bana gülmeyin ama ben yanlışlıkla bu topiğe yazıyormuşum kaç gundur temmuz-ağustos topiğindeydim buraya nasıl yazdım bilmiyorum neyse yaşadıklarımı yazım size umut olsun ..biz korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra neden olmuyor die doktora gittik doktor 1 yıl geçmedikçe bişe yapmayız sadece tahlil yapalım dedim enazndan bişe varmı yokmu onu bilelim dedim bende pco vardı ama adetlerim düzenli idi devlet hastanesinde eşimde sperm 9 milyondu az dedi doktor aşılama ile olur dedi o ara otlar çöpler ballar klomenler trental evicap artık ne geçtiyse ilaç elimize adamcaaza içirdim durdum.sonra aynı doktora yine gttik 12 milyon dedi sevindik yukselio die sonra doktor siz buranın sonucuna guvenmeyin iyi bir lab. yaptırın dedi ve sonuç 350 bin!!!şok olduk 1 milyon bile değil hata var dedik ayr ayrı 2 özel lab daha yaptırdık hepsindede sonuç buna benzer çıktı morfoloji %0 bizde aşılama buna kar etmez sonucumuz tüp vakit kaybetmenin mantığı yok dedik ve merkez araştırmasına girdik bi akrabam memorial şişliyi çok metetti bizde oraya gittik sadece orda muayene randevusu aldık ilk muayenede eşim spermiogram verdi benim de yumurta rezervi için amh hormonuna baktılar sonuçumuz iyi dedi bizde temmuzda yapalım dedik ve temmuzdada yaptık çok şükür tuttu öncelikle çok dua edin ,bol proteinli beslenin, su için , rahat olun , guzel düşünün, eşinizle birbirinize olan desteğinizi hiç bırakmayın,doktorunuza merkezinize güvenin,beslenmenize ilaçlarınızın saatine dikkat edin transferden sonra ilk 2 gun dinlenin sonra hafif yürüyüşler çünkü kan dolaşımıda önemli sabah akşam 1 er dilim ananas yedim kabız olmamaya çalışın.olursanız duphalac şuruba izin veriyor doktorum ,ağır hareket yapmayın ,Alahım hepinize inşallah bu güzel duyguyu yaşlatacak siz elinizden geleni yapın gerisi Allaha kalmış dualarım sizler :)

canım allh sağlıkla doğmayı nasip etsin inş..
paylaşımların için teşekkür ederiz. bende uzun protokole başlıyorum bu ayın sonunda ,
bizim ikimizde de sorun görülmüyo sebepsiz inf. bu ayın sonunda uzun protokole başlıyoruz allh bizede nasip eder inş,
senın adına çok sevindim, bizde 1 yıldır deniyoruz
moral motivasyon olumlu düşünmek tedavi kadar önemli doğru söylüyosun..

Merhabalar...varikosel ameliytaından sonra ne kadar zaman sonra düzelme oldu...bizim 6 ay geçti hala hiç bi gelişme yok...üstelik ameliyat öncesinden de kötü oldu sonuç ???

bızde varıkosel olduk doğan hast. hıc bı degısıklık olmadı 1 sene gectı hala morfolojı kotu harektlılık az.. gercı bızde cıft taraflıydı ..

bızde varıkosel olduk doğan hast. hıc bı degısıklık olmadı 1 sene gectı hala morfolojı kotu harektlılık az.. gercı bızde cıft taraflıydı ..
Bizde de çift taraflıydı canım...Dediğim gibi ilerleme olmadığı gibi sperm sayısında ciddi oranda düşme bile oldu...morfoloji sıfır hareket sıfır...bu gidişle de düzelirmi bilmiyorum...ilk tüpü yaptırdık bile biz ama o da tutunmadı Allah herkesin gönlündekini versin...çok zor bi şey...kimsenin imtihanı olmasın bu...

slm acaba bu uzun kısa protokol basarı oranını etkılıyormu bılen varmı arkdaslar benımde persemebe gunu randevum var buyuk olasılık eylul adetınde baslıcaz tup bebege bende pco var esımde morfolojı 1 bazen sıfır da cıkıyo :( sayımız ıyı ama hızımız dusuk Allah hepımızın emeklerının karsılıgını versın inşallah

merhaba kader arkadaşlarım benide dahil edin topiğe bende evlilikte 5.yılını doldurmuş 29 yaşında hala hamile kalamayıp 2 tüp bir dondurulmuş transfer hepsinde sonuç hüsran inşallah bende eylül ya da ekim gibi dondurulmuşlarla tekrar deneme yapacağım tabiki tsh hormonum düzelirse inşallah düzelir bizde hamileler grubuna katılırız ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun

Back