- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
-
kızlar saat 8.15te crinone jelimi uyguladım 15 dk yurudum geri uzandım sonra 9.30da tuvalet ihtiyacım geldi dökülmüşmüdür jel sizce yada emilmişmidir o saate kadar
evt canım gidip geldik o kadar yolu neyseki merkezdeki işlemler çabucak oluyor... çok soru sormadın canım hepimiz aynı durumdayız benım de bır sorunum yok benım annem dışında kimseye solemedık tup bebek yaptırdığımızı kımsenın sorgu sualini istemediğimiz için eşim öğretmen yaz tatılınde yaptıralım dedık benım hısteroskopi hakkında pek bılgım yoktu temmuz ayında başlayıp bıtırmek ıstedık cunku agustostakı adetım bayrama denk gelıyordu tedavı başlarsak eşimin memleketine gıtmek sıkıntı olacaktı muayeneden sonra doktor herşey çok normal deyınce ertelemek ıstemedık başladık hormonlar muayene felan ıyı cıktı senın anlayacağın 9 gun ığne kullandım yumurta gelışimimde ıyıydı.. 25 tane yumurtam toplandı.. 12 tanesı dollendı 5 tanesı 1. kalıtede idi 1 tane transfer edıldı.. opu işlemınden sonra baya rahatsızlık yaşadım şişkinlik felan 3 gun embrıyosu transferı oldum aynı rahatsızlıklarım devam ettı hatta transferden hemen sonra ıkı serum yedım ohss yüzünden ama baya ağır geçti.. transfer gecesı yol uzak dıye hastanede kaldık.. ıkıncı gece kusmaya başladım sabaha kadar acıllik felan oldum 3 gun çektım... kusma bulantı ınan kusmaktan karnıma kıramplar gırıyodu yanı... merkez ılaçlardandır dedı.. millet kılo alır bu süreçte ben 3 kılo verdım.. ve test sonucu negatıf oldu
bende baya anlattım :)
en kaliteli embriyo ne zaman oluyo 3. gün mü 5. gün mü :44::44:
5.gün oluyor cnm.ama nasip kısmet işte 3.gün embiryosu tutunurken 5.gün embiryosu tutunamayabiliyor...
canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. ben de 3 yıllık evliyim, pkoluyum ve eşimde varikoselden ameliyat oldu 1.5 sene önce şimdi daha iyi çok şükür. yarın ben de ön görüşme için gidiyorum adet olur olmaz da ilk tüp bebek denemem... inşallah ilkinde hayırlısı ile meleklerimize kavuşuruz...
canım öncelikle jel uygulamasını ilk yaptıgında 15 dk ayaklarını uzataraak arasırada karnına cekerek bekle daha sonra yarım saat kadar yürü hareket et tamammı canım..kızlar saat 8.15te crinone jelimi uyguladım 15 dk yurudum geri uzandım sonra 9.30da tuvalet ihtiyacım geldi dökülmüşmüdür jel sizce yada emilmişmidir o saate kadar
nasipse bizde bu ay ki adetimle başlıyoruz c.tesi adet günüm ama nolur bilmiyorum umarım senin içinde hayırlısı olur canımslm kızlar
bir çok kişi tedavilerine başlamış bilemaşallah diyelim
inşallah sizden güzel haberler allım da arkanızdan bizler de gelelim hamişolalım hep beraber
bende Allah nasip ederse bu ayki ilk adetimle kontrole gideceğim Rabbim hepimize bu mutluluğu sonuna dek yaşatsınhepimiz yavrucaklarımızı kucaklarımıza alalım
anladım canım allah nasip ettikten sonra 3 yada 5 bakmıyor iştebende pko var canım inş ilk denemem de tutar :18:
nasipse bizde bu ay ki adetimle başlıyoruz c.tesi adet günüm ama nolur bilmiyorum umarım senin içinde hayırlısı olur canım
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhcanım inşallah hepimiz için hayırlısı olur bakalım bende ilk kontrolü olayım belki ilk adet tarihimle başlamayabilirim ama ilk kontrol için bismillah dedik gerisi Allahtan
hoş geldin kuzuuuuBen geldimmmmm ve hala adet olamadım gnm geçti test yaptım negatf bgn adet söktrücü alıcam yarun baslıcam
cnm geçmiş olsun çok üzüldüminşallah en kısa zamanda gelir meleğin..cnm senin doktorun kimdi?bizimle sühendan hanım ilgilendi.çok iyi biri kendisi...ayrıca 25 yumurta da çok olmuş onun için ohss tehlikesi geçirmişsindir.aslında çok fazla yumurta olmasa hem daha kaliteli olur hemde sen bu kadar sıkıntı çekmezdin..allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...daha fazla aratmadan..bizde 1,50 saatlik yoldan gelip gidiyoruz..umarım herşey çabucak halolur..iğne ve ilaçlardan bende korkmaya başladım. (
hoş geldin kuzuuuu
benimde bu cuma adet günüm bakalım nolacak..
hadi bakalım inşallah boş bırakmazsın topiğinihayırlısı olsu tedavie baslayanlar olmş takipde olacağım artık
evet cnm nasip.Allahım yeterki ol desin...inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz cnm.bizim eşimde sorun sperm sayı ve hareketi az....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?