2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

baktır canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Benimde bugun transferimin 6.gunuydu dayanamadim test yaptirdim 11.7 cikti.daha cok erken oldugu icin cok heycan yapmak istemiyorum.

ayy sana daha da tebrik o vakittt... çünkü kan testi garanti yani
allah devamını versin sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin..

kaç tane ve kaçıncı gün embriyosuydu canım..

Rabbim dualarına ne güzel cevap verdi kabul etti dualarını ...OL dedi ve oldu şükürler olsun...bu mutluluğu hak ettin canım
çok dua ettim canım en son hatırlıyorum kadir gecesiydi oturdum secdeye saatlerce ağladım açtım ellerimi rabbime yalvardım yakardım bi evlat vermesi için canım çok şükür kabul etti transfer sırasında da çok ayetel kursi okumuştum
süperrrrr..hem de akşam idrarıyla bile çıktıysa hcg epeyyy yükselmiş demek..gözün aydın şimdiden kuzumm...yarın hemen kan testine..

ay sorma canım ya çıktı nihayettt canım rabbim nasip etti hala bakıyorum teste inanamıyorum sanki kuzum inşş sende böyle güzel haberler vereceksin canım

kızlar hepinizi tebrik ediyorum tekrar şu mutlu gününüz de tekrar dua istiyorum sizden bnde size edcem bana müsade malum durumumdan dolayı basım agrıyo çok gerilmişim inşallah yarın yeni mutluluklarla buluşuruzzz

iyi geceler kuzum kendine ve bebişlerine dikkat et rabbime emanet olun hayırlı geceler inşş yarın hayırlı haberlerimiz olur canım

daha önce yazmıştım, tekrarı çok uzun alıntıladım. senin için de geçerli, sormak istediğin başka bir şey varsa sor bildiğim bi konuysa açıklarım elbette...

tebrikler canım, Allah kucağına aldığın günleri de göstersin

iyi geceler kuzum kendine ve bebişlerine dikkat et rabbime emanet olun hayırlı geceler inşş yarın hayırlı haberlerimiz olur canım

kuzummmmmm.... resmide gördüm, gayet net :)))) maşallh, inşallah kanda değerini görüp tasdikle bir an evvel

kuzummmmmm.... resmide gördüm, gayet net :)))) maşallh, inşallah kanda değerini görüp tasdikle bir an evvel

sağol bitanem bende öyle düşüyorum yarın ilk işim o olacak inşş sonucum güzel çıkar kuzum

Tebrik ederim cnmmmmmmmm allah tamamina erdirsin insssssssss
Cok sevindim tatlim yaaaaaaaaa
Testi ne zaman yaptircannn ???

Tebriklerrrrrrrr kizlarrrrrrrrr hamisss olan kizlarimizi kutluorummmmmmm cokkkkk ama cokkkkk ne gusel morel oluo boleeeeeeeeee sira bizlerdeeee

ay çok merak ettim doğum gününü desene sen biiii :))))) o manyaklıklar bende doğuştan var kuzum, keçiyim de ben bide. doktorlar "bu bebek yaşamaz" diyip eve göndermişler de babam nüfus cüzdanı bile çıkarmamış, 80 dönemi malum zor, nüfusu çıkart tekrar iptal ettir falan. kırk günlük olunca kırkbirinci gün çıkarmış nüfus cüzdanımı. hatta bu erken menopoz laflarını ilk duyduğumda, doktorun teki ölür dedi diye ölmeyen ben başka doktorun teki doğurması zor dedi diye doğurmamazlık mı ederim" demiştim eşime de ne gülmüştük :))))

aynennnn var ya, her yere yetişmem, her şeyi bide iyi güzel yapmam lazım... ne gereği varsa.... bünyeyi alıştırmaya çalışıyorum ben, dünyayı sen mi kurtaracaksınnnn diye diye...
üniversitedeyken ev arkadaşımın annesinin güzel enteresan sözlerin vardı, yazıp duvara asmıştık... örnek vermek gerekirse;

* kim şeyim hıyar dese biz tuz alıp koşuyoruz.(her yere yetişmeye, her derde dermen olmaya çalışmak)
* bu gece dertsiz uyuycaktım, duydum ki komşunun eşşeği doğurmuş, oda kuyruksuzmuş...(kendine neyi dert edeceğini bilememek, herkesin derdine üzülebilmek)
* kasaba minnet edeceğime keser kolumu yerim(o aslında kolumu değil gibi geliyo bana ama neyseee)

Tebrik ederim cnmmmmmmmm allah tamamina erdirsin insssssssss
Cok sevindim tatlim yaaaaaaaaa
Testi ne zaman yaptircannn ???
hiç pozitif çıkacağını tahmin etmedim canım rabbim isteyince neler oluyo işte şükürler olsun rabbime
yarın kuzum yarın yaptıracam normal de pzt günü
Tebriklerrrrrrrr kizlarrrrrrrrr hamisss olan kizlarimizi kutluorummmmmmm cokkkkk ama cokkkkk ne gusel morel oluo boleeeeeeeeee sira bizlerdeeee

inşşşş canım inşş bende bu güne kadar hayaller kurardım çok şükür allahıma

benekliiii papucuuuu yaarııımmmmm çııkkkk dışarıyaaaa oynayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amayaa ve benekli arkadaşlarım, canlarım, sizin şu hallerinizi okuyunca biri beni anlatıyo diyorum. ben de sizin gibiyim aynen ve bu durumuma bi dur demek istiyorum maalesef yapamıyorum. huylu huyundan vazgeçer mi hiç illa herşeye müdavim olcam yani :))

bu arada örneklerine çok güldüm, özellikle 1. sine :)))

ve ayrıca pozitifliğine, olaylara bakışına hayranım amayaaa arkadaşım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…