- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.341
Kizlar bana nie tebrik yok yaaaa
(( cok uzuldum simdi
(((
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bana nie tebrik yok yaaaa(( cok uzuldum simdi
(((
(((
(((
ben tebrik ettimya bitanem yetmezmi![]()
Tebrik ederimm canimm allahhsaglicakla kucagina allnayi nasip eder ins
bizede nasip olur insss darisi basimiza![]()
aşkım ay nasıl sevindim yaaaaaaaaaaatebrikler şu yatakta morale çok ihtiyacım vardıı allah tamamını erdirsin
![]()
aaayyy evet doğruuu ay bak bebeğinin ilk fotoğrafıdarısı bize artık
![]()
Sizin sorun neydi kac yumurta toplanmisti canim
şimdi çok heyecanlandımm canımmm
darısı hepinizin başına canım inşş bu mübarek cuma gecesinin hürmetine
![]()
ay ne güzel ya eşine söyleyince o ne yaptı...maşallah diyelimde böyle devam etsin Allahım kucağınada almayı nasip etsin
![]()
Esimin sperm sayi ve haketi dusuktu.bnden 15 yumurta toplanmisti 5 i dollendi 3.gun 4. Tane 1. Kalite emriyo donduruldu.ohs olmustum transferim ertelenmisti.cozuldugunde 4 u de duruyodu 3 tane 1 kalite 1 tanesi 3. Kalitedeydi.2 gun daha bekletilip 5. Gun emriyosu olarak trasferim yapildi c.tesi gunu.bugun test yaptirdim sonucm pozitif :)
bitanem ya sağol arkadaşıminan hiç umudum yoktu demek rabbim nasip etmiş bana bebişimi
rabbim benim gibi herkezi sevindirsin inşşş
bebişim sana moral olduysam ne mutlu banabebiklerini sıkı sıkı tut sakın bırakma
![]()
valla canım etrafım da dört döndü şaşırdı ne yapacağınıo da kanda görmeden inanamam diyo e doğla tani dilek olay kaç senenin hasreti var içimiz de
amin canım inşş rabbimden tek istedeğim builkini alamadım kucağıma inşş bu nasip olur kuzum rabbim dileyen isteyen herkeze
nasip etsin![]()
kızlarrrrrrrr hala şoktayım test yaptım 2. çizgi çiktı elim ayağım titriyoooo hafif pembemsi çizgi
![]()
(((
65 ten nerelere haa..bak korkulacak bi durum yokmuş di mi canım?? arada belirtilerini falan da yaz bari.. :26:[/QUO
canım belirti olarak bel ağrısı, batma, fazlaca vucut yorgunluğu ve ayak üşümesi oldu normalde adette de böyle oluyo ama bu sefer daha yoğundu hadi darısı başına
inşallah.......
bende öyle olmayı çooook istiyorum zaten canımmmmmDoğruluk payı mııııı????Sen koca göbişli harika bir anne adayı olacaksın tatlım:)
HArika bir haber. Bu topiği ben çok sevdim ya her ne kadar arada üzüldüğümüz haberler olsa da çoğunluk hep hamile. Allah tamamına erdirsin hepinizinkini inşallah. Bize de nasip etsin aynı mutluluğu...
allah daim etsin bir ömür sennle olsun canım bnm çok dikkat et kendine testgunun ne zaman