• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amayaa ve benekli arkadaşlarım, canlarım, sizin şu hallerinizi okuyunca biri beni anlatıyo diyorum. ben de sizin gibiyim aynen ve bu durumuma bi dur demek istiyorum maalesef yapamıyorum. huylu huyundan vazgeçer mi hiç :52::52: illa herşeye müdavim olcam yani :))

bu arada örneklerine çok güldüm, özellikle 1. sine :)))

ve ayrıca pozitifliğine, olaylara bakışına hayranım amayaaa arkadaşım:nazar::nazar:

o zamannnn sen de çık dışarı, beraber oynayalımmmm :52: ay o örnekler uzuyo gidiyo da ilk aklıma gelenler bunlar :)))) ha bu arada teşekkür tatlımmmmmm o senin pozitifliğin :34:

benekliiii papucuuuu yaarııımmmmm çııkkkk dışarıyaaaa oynayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:

Ahahahahha bide pabucum yarim olduunu dusunsene tam mahallenin delisi olurdum tescilli:37::37:
19 temmuz doumluyum bn
Bnada mor ve cok zor dogdu zekasi normalnolmaz kalcasida cikik olur muhtemeln demisler ama iqum 138(annem paranoyak gibi uzun sure teste sokturdugu icin ordan biliom:27:) az paytakta olsam gayet guzel yururum ayrica:8:
Daha sor soliyimmmmmmmmm:1:

amayaa ve benekli arkadaşlarım, canlarım, sizin şu hallerinizi okuyunca biri beni anlatıyo diyorum. ben de sizin gibiyim aynen ve bu durumuma bi dur demek istiyorum maalesef yapamıyorum. huylu huyundan vazgeçer mi hiç :52::52: illa herşeye müdavim olcam yani :))

bu arada örneklerine çok güldüm, özellikle 1. sine :)))

ve ayrıca pozitifliğine, olaylara bakışına hayranım amayaaa arkadaşım:nazar::nazar:

Canim nasilsin cok fazla giremedim nete rahatsizdim biraz transferin nasil gecti nurettin hocayla sanırım tanistin ;) nasil hissediyorsun neler yapiyorsun

Ahahahahha bide pabucum yarim olduunu dusunsene tam mahallenin delisi olurdum tescilli:37::37:
19 temmuz doumluyum bn
Bnada mor ve cok zor dogdu zekasi normalnolmaz kalcasida cikik olur muhtemeln demisler ama iqum 138(annem paranoyak gibi uzun sure teste sokturdugu icin ordan biliom:27:) az paytakta olsam gayet guzel yururum ayrica:8:
Aa bende 16 Temmuz doğumluyum acaba Temmuz'da doğanlar mı boyle canı çıkık oluyo ki;) ama ben pamuk gibi dogmusum o ayrı :)

Kasigimin ortasina biri bicak batirdi geri cekmeyide unuttu sanki yaaaaaaa offffffffff:14:
Bu agrilar bi bende var sanki hani insanin neresi agrirsa cani ordadir derler ya ayninole herhalde benim durumda:50:
Yinede susam yada susamlarimi seviyorum(assagida boyutu icin ole yazio ya ondan olendiom bu ara)o yada onlar bende ve saglikli olsunlarda canlari sagolsun bu agriya artik ne edelimmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Esimin sperm sayi ve haketi dusuktu.bnden 15 yumurta toplanmisti 5 i dollendi 3.gun 4. Tane 1. Kalite emriyo donduruldu.ohs olmustum transferim ertelenmisti.cozuldugunde 4 u de duruyodu 3 tane 1 kalite 1 tanesi 3. Kalitedeydi.2 gun daha bekletilip 5. Gun emriyosu olarak trasferim yapildi c.tesi gunu.bugun test yaptirdim sonucm pozitif :)

Super yaa transferden sonra kacinci gun test yaptin

19 temmuz doumluyum bn

:)))) boşuna dememişler hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi dakkada bulurmuş diye..... bu topiğe ilk girmeye başladığımda hemen gözüme çarpmıştın zaten, tüm ışıklar yandı bip bip bip bip "ahanda bu da senden :1:, neşeli şirin ya bu" diyeeee... muhtemelen de demiştim yada içimden düşündüm de dedim sanıyom "şuraya beğen butonu dışında bi tane de hastası ol butonu koymaları gerek" diyeeeee...
Kasigimin ortasina biri bicak batirdi geri cekmeyide unuttu sanki yaaaaaaa offffffffff:14:
Bu agrilar bi bende var sanki hani insanin neresi agrirsa cani ordadir derler ya ayninole herhalde benim durumda:50:
Yinede susam yada susamlarimi seviyorum(assagida boyutu icin ole yazio ya ondan olendiom bu ara)o yada onlar bende ve saglikli olsunlarda canlari sagolsun bu agriya artik ne edelimmmmmm

gecenin ikisinde mi tatlım yaaa.... oyyy kıyamam ben sana. bak havalar da serin ya, dikkat et sen kendine aman diyip üşütme, sıkı sıkıya giyin. sen şimdi hem benekli hem susamlı mısın bu durumda?

ne güzel hamişlerin sayısı her geçen gün artıyor.:nazar:bu arada tüm hamişleri kutluyorum.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

bu arada benim kalp atışı ve kese randevum haftaya.ama tam göbeğimin alt kısmında ağrılarım oluyor kızlar.bunlar normal mi?bu ağrılar beni korkutuyor.:50::50:

amiiiiiin bitanem daha sayılmaz kanda görmeden ama teste görmek bile büyük mücize:16: bu an için neler çektim neler yaşadım bir ben bi allahım bilir çok şükür 4.5 seneden sonra gördüm rabbim nasip etti allahım herkeze yaşatsın bu duyguları

sağol bitanem bugün 7. günümdeyim kuzum :34:

cnm çok ama çok sevindimm :nazar::nazar::nazar:
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah..:7:

benım hıç umudum yok olmıcağını hissediıyoorum pazar gunu kan testı yaptırıcam doktorcum daha önce kabul etmıyor. idrar testi bile yapasım yok o derece yani :5:

Kizlar bana nie tebrik yok yaaaa :((( cok uzuldum simdi :((((

tebrik ederim canan ALLAH tamamına erdirsin...

SULTAN33 bugün nasılsın canım .kanaman halen devam edıyor mu...???

HASRETİM o gaz bende de oluyor.kendine dikkat et.üzerini sıkı sıkı giy ayaktan alınır en çok üşütme.

bende bugün sabah erken kalktım kan verdim 1 de sonuç alacam hayırlarla ...gecen gün ki gibi aksilik olmazsada...

HASRETİM o gaz bende de oluyor.kendine dikkat et.üzerini sıkı sıkı giy ayaktan alınır en çok üşütme.

bende bugün sabah erken kalktım kan verdim 1 de sonuç alacam hayırlarla ...gecen gün ki gibi aksilik olmazsada...

elifcim nasılsın umarım kat kat artmış sonucunu görürüz canım benim sabırsızlıkla bekliyorum

cnm çok ama çok sevindimm :nazar::nazar::nazar:
Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah..:7:

benım hıç umudum yok olmıcağını hissediıyoorum pazar gunu kan testı yaptırıcam doktorcum daha önce kabul etmıyor. idrar testi bile yapasım yok o derece yani :5:
canımmmm çok teşk edeiyorum kuzum darısı inşş sizin de başınıza olur :16::16:benim de hiç umudum yoktu hatta belirtim de yoktu kendimi yedim bitirdim inşş testin pozitif çıkacak canım :16::16::16:

yani normal canım gazman gibi oldum :9::9::9::9::9::9::9:bide acayip ayakalrım üşüyo :44:
senin de hayılrı sonuçların olur inşşş kuzumm :52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
HAYIRLI CUMALAR RABBİM ETTİĞİMİZ BÜTÜN DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞŞ :16::16::16::16::16::16::16:

sabah kan verdim bende saat 2 de çıkıyomuş sonuç inşş hayırlara vesile olur :18::18::18:sabah yine test yaptım yine 2. çizgim çıktı yalnız çok net kırmızı değil daha erken galiba :26::26:

cuma duası :La ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bedias semavati vel ard ya zel celali vel ikram..

anlamı: ey Celal ve ikram sahibi,ey yedi kat gökleri yaratan, ey nimet ve ihsanı bol,ey rahmet ve merhameti bol olan Allahım senden başka(ibadet edilecek)hiçbir ilah yoktur

HAYIRLI CUMALAR RABBİM ETTİĞİMİZ BÜTÜN DULARIMIZI KABUL ETSİN İNŞŞ :16::16::16::16::16::16::16:

sabah kan verdim bende saat 2 de çıkıyomuş sonuç inşş hayırlara vesile olur :18::18::18:sabah yine test yaptım yine 2. çizgim çıktı

yalnız çok net kırmızı değil daha erken galiba :26::26:

sonuç belli zaten olmasaydı o bile çıkmazdı canım..ay bu arada bendede çok gaz var ve benimde ayaklarım çok üşüyo gaz progesteron ilaçlarındanmı oluyo acaba ya

cuma duası :La ilahe illa ente ya hannan ya mennan ya bedias semavati vel ard ya zel celali vel ikram..

anlamı: ey Celal ve ikram sahibi,ey yedi kat gökleri yaratan, ey nimet ve ihsanı bol,ey rahmet ve merhameti bol olan Allahım senden başka(ibadet edilecek)hiçbir ilah yoktur
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN BİTANEM AMİİİİİİN RABBİM KABUL ETSİN İNŞŞŞ :16::16::16::16::16::16:
sonuç belli zaten olmasaydı o bile çıkmazdı canım..ay bu arada bendede çok gaz var ve benimde ayaklarım çok üşüyo gaz progesteron ilaçlarındanmı oluyo acaba ya

kanda görmezsem rahat edemen çatlarım canım zaten dün gece gözüme uyku girmedi heyecandan :52::52::52::52::52::52:inşş sonucum pozitifitir kuzum :52::52:

inşş bebişin seninledir canım ben de ayak üşümesi 3 yada 4 gündür var canım gaz da hep vardı :9::9::9::9::9::9::9:

Back