• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

amiiiiiin bitanem daha sayılmaz kanda görmeden ama teste görmek bile büyük mücize:16: bu an için neler çektim neler yaşadım bir ben bi allahım bilir çok şükür 4.5 seneden sonra gördüm rabbim nasip etti allahım herkeze yaşatsın bu duyguları

sağol bitanem bugün 7. günümdeyim kuzum :34:

Bnm 6.gun idrarda cikmiyo daha 20 yi gecmesi gerekiyomus idrarda cikmasi icin yarin guzel degerlerle gelirsin insallah :)) snn bnden yuksek cikar.

amiiiiiin bitanem daha sayılmaz kanda görmeden ama teste görmek bile büyük mücize:16: bu an için neler çektim neler yaşadım bir ben bi allahım bilir çok şükür 4.5 seneden sonra gördüm rabbim nasip etti allahım herkeze yaşatsın bu duyguları

sağol bitanem bugün 7. günümdeyim kuzum :34:

Aminnn!!! Hadi bakalim seni de bizlere dua edenler tarafina transfer ediyoruz. Gelsin bebislerrr :) allahim insallah bu denemesinde uzulen arkadaslarimizi da bi sonraki denemelerinde sevindirir.hepimiz bebisleniriz :))

65 ten nerelere haa..bak korkulacak bi durum yokmuş di mi canım?? arada belirtilerini falan da yaz bari.. :26:[/QUO
canım belirti olarak bel ağrısı, batma, fazlaca vucut yorgunluğu ve ayak üşümesi oldu normalde adette de böyle oluyo ama bu sefer daha yoğundu hadi darısı başına

ayyyyy harika bi haber o zaman şimdiden gözün aydın bitanemmm ayyy çok güzel ya:46::46::46::46::46::62::62::62::62::62::62::92::92::92::92::92:

evet tek kelimeyle hariiiikaaa haber hasret tebrik ederimmmm 7 gün tutunma bitiyor gündüzden bir alıntım vardı yazdım ama bir türlü gönderememiştim en iyisi tekrar yazayım çok faydalı çünkü orda okumuştum canım süperrrrrrrrrrrrr

dger 855 2780 3700 güzel dediler artışı ama kanamanın neden oldunu bilmiyolar düşük tehlikesi işteee:14: bekleyecem yapacak birşey yok allah verirse verr alırsa alır

geçmiş olsun arkadaşım Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar okuldaydım tüm gün kanama yazını görünce cok üzüldüm inşallah bu sorunu en kısa zamanda atlatırsın bol bol dua et ve dinlen hayırlı haberlerini bekliyoruz

anaaammmm kızzz ben bi dünyaaa yedim .....abuoooooo......ama 3 gündür yemiyorum....

oleeeyyyyyyy oleeeeeeey oleeeeyyyyyyy hadi canım gözün aydın hamilesin tebrikler....
sağolsın kuzum yaa niheyt test pozitif çok şükür rabbime :16::16::16::16:acayip gazım var benim :17:normal mi acaba :44:
Süpeeer gayet net belli oluyor tatlım Allah tamamına erdırsın:49::49::49::49::49::16::16::16::16:
amiiiiiiin bitanem amiiiiiin inşşşş :16:rabbim dileyen bekleyen herkeze nasip etsin canım :16:
Bnm 6.gun idrarda cikmiyo daha 20 yi gecmesi gerekiyomus idrarda cikmasi icin yarin guzel degerlerle gelirsin insallah :)) snn bnden yuksek cikar.
inşş senin de güzel haberlerini alırı canım ben çok allahıma dua ettim çok şükür kabul ettim :16::16:inş yarın kanda da çıkar :16::16:
Aminnn!!! Hadi bakalim seni de bizlere dua edenler tarafina transfer ediyoruz. Gelsin bebislerrr :) allahim insallah bu denemesinde uzulen arkadaslarimizi da bi sonraki denemelerinde sevindirir.hepimiz bebisleniriz :))

ayy inşş bitanem ya etmezmiyim hiçç bende yıllardır yandım tutuştum evlat için bilirim ne kadar zor olduğunu :14:inş yarın kanda da sonucum güzel olur :16:

Ozlemm herrkesi eklemissinn beni eklememissin :((((( Ucuncu kez yaziyorum. Rica etsem Beni de ekler misin lutfeeeeeennnn

Msruya yas 29 sorun cikolata kisti 1. Deneme. Gazi uni. Ekim

ben de yokum malesef, beni de ekleye bilir misiniz lütfen...
yaş 32, belirsiz infertilite, ilk denemem, memorial, 9 ekim test günü
teşekkürler şimdiden

Ozlemm herrkesi eklemissinn beni eklememissin :((((( Ucuncu kez yaziyorum. Rica etsem Beni de ekler misin lutfeeeeeennnn

Msruya yas 29 sorun cikolata kisti 1. Deneme. Gazi uni. Ekim

canım benimde artık pozitif düzeltebiliriz teşekkürler

Canm tebrik ederim ins gozun aydin
sağol bitane tşk ederim rabbim herkeze yaşatsın bu duyguları :16::16:
evet tek kelimeyle hariiiikaaa haber hasret tebrik ederimmmm 7 gün tutunma bitiyor gündüzden bir alıntım vardı yazdım ama bir türlü gönderememiştim en iyisi tekrar yazayım çok faydalı çünkü orda okumuştum canım süperrrrrrrrrrrrr

benim için de bi mucize oldu canım hala şoktayım rabbim nasip etti :16::16:

Kizlarrrrrrr yumurta toplama isleminden sonra genital bolgesinde mantar problemiiiii olan varmiiiiiii acilĺlllllllll cevappppppp

Canim yumurtalar toplanmadan onceki muayenemde kasintim cok olmuştu doktira dedim krem verdi 2 gun kullandim gecti nuhakkak doktoruna soyle bence bi krem versin sıkıntı olur sonra :(

Canim yumurtalar toplanmadan onceki muayenemde kasintim cok olmuştu doktira dedim krem verdi 2 gun kullandim gecti nuhakkak doktoruna soyle bence bi krem versin sıkıntı olur sonra :(

Cnmmmm sözde doktorum aricak bni ariorum bakmio telineee evde kendi kafama gore krem kullanicammm cokkk sinirlendimm anlatamam yaaa demekki parayi pesin odeyince bole oluoo!!!!!!!!

aşkım ay nasıl sevindim yaaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46: tebrikler şu yatakta morale çok ihtiyacım vardıı allah tamamını erdirsin:49::nazar:

Kizlar 6 hap 1 gobekten igne 1 jel ( umarim onu dogru uyguluyorumdur ) ve her gun kalcadan igne verdiler :(
Vee protein bol bol tuketmemi su icmemi cok onerdiler
ilaclarimin cogunu aksam yemeginden sinra aliyorum sonra jeli uyguluyorum igne ampulumu alip esimle yuruyerek ( jel yayilsin diye ) hastaneye gidiyoruz 2 gundurde hava buz ve saganak yagmur var allah razi olsun esimden cok ilgili usenmiyorda zor ismis gerçekten ..ise gitmeden once annemde kahvalti ya ugruyorum tek olursam mumkun degil kimse bana yumurtA yediremez sagolsun annem zorla yediriyor guzelde kahvalti masasi hazırlıyor :) ise giderken yanima sut ve yigurtta aliyorum aksamda esim zorla et yediriyor off zordu bi suru kilo alcam insaaallaahh saglicakla bebeklerimizi emanett ettiğimiz yerden geri alabiliriz benim transferim pztesi olcak y a da ctesi

Back