• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

değerin çok güzel çıkmış canım rabbim kuzularını sana bağışlasın inşş :16::16::16:allahım inş bidaha böyle bi korku yaşatmaz canım :50::50:

canım dış gebelik olmadığı için çok sevindim canım rabbim bebişini sana bağışlasın inşş :16::16:

umutege çok sevindim canım rabbim tamamına erdirir inş

ah şu tezcanlılık, hemen atılmak falan yok mu??? kendimde de bayılıyom zaten ben bu huylara..... kızım gebesin sen artık, bi dur, bi durul dimiiiii???? ama yokkkk, bünyeye ters dimiiii.... bidonlardan, kutulardan, çantalardan, bavullardan uzak duruyosun artık tatlım. yok öyle boş sandım falan. başkası alsın, sen almaaa.... sonnnraaaa topuklu ayakkabılarını 9 aylığına ortalıktan kaldırıyosun, bastığın yere dikkat ediyosun... tamam belki sevinçten ayakların yere basmıyo, uçuyosun amaaaa, olmazzzzz... ayakların yere "sağlam" bassın.... ha naz yapcam diyosan, yap kuzum yap, adresini at özelden ne çekiyosa canın, bulıyım buluştırıyım gönderiyim sana...

ay bide sabah beri "dünyayıııı sen miiii kurtaraaacaksın, acılara sen miii ilaçççç olaaacaksınnn" diye dolanıyorum belki bünyeme yerleşir diye, bi sen de denesene kız, belki olur; hadi bencil olalım hayatımızın geri kalanında :52: nanik bilem yapabiliriz yani bence her bi şeyeeee. relakssss ohhhh misssss:33::33:

Ayol bn 10dkda gidilcek yere 5dkda gitmezsem,kendimden cok baskasina uzulupnkendi derdimi unutup baskasina aglamazsam,3kap yemek yapmazsam,evde mazallah kirli bi yer yikanmamis camasir bulasik kalir,gerekirsenkendim ac kalip evdeki herkesi doyurmazsam,her ise ben yaparim diye atlamazsam,baskasina yapilan haksizlik adeletsizlik yuzunden kendimi koyun manyagi yapmak ugruna olaya dahil olmazsam vs daha sayabileceim bilumum sey olmazsa iste catlarim...:9:ahahahahahaaaa galiba ben bazen hakkaten dunyayi kurtarabilceimi falan dusunuorum :10:
Sana cok guzel naz yapilio napim bayiliom semide manyakliklarima alet etmeyeeeeee :27:
Hadi gelsin bizim minik kuzi ice da su heyecanimin ilk afimi bitsin anaaaaaaammmmmmm:16:

Ayol bn 10dkda gidilcek yere 5dkda gitmezsem,kendimden cok baskasina uzulupnkendi derdimi unutup baskasina aglamazsam,3kap yemek yapmazsam,evde mazallah kirli bi yer yikanmamis camasir bulasik kalir,gerekirsenkendim ac kalip evdeki herkesi doyurmazsam,her ise ben yaparim diye atlamazsam,baskasina yapilan haksizlik adeletsizlik yuzunden kendimi koyun manyagi yapmak ugruna olaya dahil olmazsam vs daha sayabileceim bilumum sey olmazsa iste catlarim...:9:ahahahahahaaaa galiba ben bazen hakkaten dunyayi kurtarabilceimi falan dusunuorum :10:
Sana cok guzel naz yapilio napim bayiliom semide manyakliklarima alet etmeyeeeeee :27:
Hadi gelsin bizim minik kuzi ice da su heyecanimin ilk afimi bitsin anaaaaaaammmmmmm:16:

Ahanda işte ben! Ama bu tedavi başladığından beri daha iğne aşamasında bile elimi hiç bir şeye sürmedim valla. Tuttum kendimi. Şimdi Cumartesi opu var. Heyecanlıyım. Yumurtalar iyi. Şansınız yüksek dedi Dr. Bide bişi öğrendim. Yaş yükselince yumurtanın boyu 18 mm altında olsa bile içindeki Olgun olabiliyormuş. Bilginize:)

elifcim kabak çekirdeği günlük ne kadar yenecek canım tabi ananas içinde geçerli

ya miktar olarak bilemem dee yiyebildiğin kadar ye ne bilim..mesela ben transferden sonra 4 gün günde 1 ananas yedim ..diğer günlerde yarım ananas yedim..kabak çekirdeği de aldım kaseye tv nin karşısında gündüz-akşam çitledim :)))))

ya miktar olarak bilemem dee yiyebildiğin kadar ye ne bilim..mesela ben transferden sonra 4 gün günde 1 ananas yedim ..diğer günlerde yarım ananas yedim..kabak çekirdeği de aldım kaseye tv nin karşısında gündüz-akşam çitledim :)))))

elifcim kabak çekirdeği günlük ne kadar yenecek canım tabi ananas içinde geçerli

Canlar bana bir diyetisyen ananası günde 4 ince dilimden fazla yeme demişti. Zehir etkisi yaparmış. Doktora bir sormadan bence fazla yemeyin

sana noktasına
varana kadar katılıyorum canım, çok güzel düşünmüşsün.... Rabbim
zorlukları kolaylaştırsın senin için.

işten çıkar çıkmaz koşar adım geldim, seni çok merak etmiştim. eşim gece
vardiasında ve evde yalnız yemek yemediğimden, atıştırıp geçtiğimden
kayınvalideme gidicem, yemek yer biraz oturur gelirim diye düşündüm.
hatta şu an beni bekliyo ama orda internet yok. oraya gitmeden eve
geldim.... ve bence güzel bir haber aldım senden. tatlım kendine çok
dikkat et, yat dinlen bunlar önemli tabi ama bence en önemlisi iyi
düşün. bebişlerin sana tutunmak için var güçleriyle çabalıyorlar, sende
onlara güzel düşüncelerinle destek yok, bak daha 0,4 milimmişler :))))
öyle yazıyo hamilelik takviminde.... elini göbişine koy ve ayşegül
teyzelerinden selam söyle onlara, merakla bekliyorum onları, onlardan
gelecek güzel haberleri..... :54:
allah razı olsun hayatım allah seninde gönlüne göre saglıklı bir hamilelk versin bnmki 1 tane diye bılıyorm bı yamuk yoksa;) teşekkür ediyormm senı çok sevıyorm saol destegn için

Ahhhhhh
canimmmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip
etsin.degerlerini gun gunyazar msin senden rica etsem??benimde cok agrim
akintim oluyor bazen korkuyorum bende bi suru:((

Sultan nasilsin kanakan devam edio muuuu ??agrin sizin var m??sakin
bozma moralinii hicbisiy olmicak allahin izniyle dualarim
seninle:16:
saol canımm kanama devam malesef ama agrm yok çok şükür tek tesellm o bekliyp dua edıyorm

merhaba arkadaşlar... öncelikle kendimden kısaca bahsedeyim size..ben 26 yasındayım eşim 27.. ikimizde de herhangi bir sorun yok çok şükür..fakat 2 tane olumsuz aşılama geçirdim..son aşılamam kasım ayındaydı ve ağustos ayında tekrar tedaviye başlamak için hastaneye gittik. dr aşılamayla uğraşmayalım artık direk tüp yapalım sana dedi.. o ara ise prolaktin dedğerim yüksek çıktı ve 2 ay ara verdik.. yarın tekrar gidicem hastaneye bakalım nollcak... sizlerden ricam bana tüp bebek sürecini en baştan sıfırdan bi anlatabilirmisiiniz? bu arada benim önceki aşılama sayfalarımdaki arkdaşların çoğu hamile kalmış.bende icraat yok.... birazda moralim bozuk bende bişey yok diye :(

:52::52:kızlarrrrrrrr hala şoktayım test yaptım 2. çizgi çiktı elim ayağım titriyoooo hafif pembemsi çizgi :52:

Back