• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

ben geçenkındede böyle oldum 3 ay kanamamm oldu o 3 ay neler çektıgmı kımse bılmez her lavaboya gıdışım korku azaldı çogaldı azaldı çogal offfffff bıktımmm ben yaa şuan neler düşündügmü bilemezsiniz bana birtek progynex verdi başka düşük önleyici vermedi az deglmi yaaa

Ben 8 haftalık ikizlere hamileyim..ama hamile kalınca is bitmiyo kesesiydi kalp sesiydi 12 haftası geçsindi bu 9 ay sonuna kadar uzar gider.. Gecen randevumda içte bi kanama bölgesi gördük ve tabi bu beni biraz telaslandirdi..eger dinkenmezsem bebeklerim düşermiş.. Napıyım eve geldim 10 gun oldu hala dinleniyorum tedbir alıyorum.. Niye? Ortada bi kanama durumu var.. Gecen gun birliktelik sonrası kahverengi bi leke gordum..sabaha baktım yok bi kere geldi yani..doktoru bile aramadım cunku zaten jel kullanıyorum aktif bi kanama degil yapabileceği tek şey beni çağırıp bakmak olabilir.. Ben olayları kendimce küçültme kararı aldım cunku daha 7 ay var sonra dogum yapıcam ve o cocukların sorumluluğunu taşımak zorundayım evhamı bi anne olmak istemiyorum..her hareketlerinde aman dur bise olur demek istemiyorum..simdi nasıl başlarsam oyle devam ederim..pazartesi doktor gunüm ben kanama bölgesinin bittiğini düşünüyorum ama bitmediyse de üzülmem yatmaya devam.. Bu yüzden arkadaslar daha şimdiden kendinizi yıpratmayın derim yok sızladı yok ağrıdı ağrımadı diye.. Cok gereksiz cunku sizin endişenizin bebeğe hiç bi faydası yok..olumlu duşunun ve hayata devam edin.. Tedbir tabiki alınır ama paranoyalara düşmemeye çalışın.. Bunları hepinize yardımcı olmak adına yazıyorum sadece yanlış anlaşılmasın canlarım benim..

ben geçenkındede böyle oldum 3 ay kanamamm oldu o 3 ay neler çektıgmı kımse bılmez her lavaboya gıdışım korku azaldı çogaldı azaldı çogal offfffff bıktımmm ben yaa şuan neler düşündügmü bilemezsiniz bana birtek progynex verdi başka düşük önleyici vermedi az deglmi yaaa

Canım sakın ol doktoruna güven ve olumlu duşun bu sefer o kadar uzun sürmeyecek ins hemen biticek kanaman..ayaklarını 10 cm yukarı gelecek sekilde yatman daha iyi olur canım bu arada..

kuzuum işmi yaptın ağırmı kaldırdın...yat aman kalkam...bak benim ilk gebeliğimde aynen bööyle oldu...hiç kalkmadan wc hariç hep sırtüstü yattım...bak üzüntüden yemmezlik yapma hemen ananasa başla 7 gün boyunca ye devamlı...beyaz ekmek yeee.yeşillik türü yeme kahve çay içme ..sultancığım nolur dikkat ett...önemliside üzülme ağlama bütün değerlerin alt üst olur moralini sakın bozma.

tamam yatıyorum zaten canımm saolasın sadece içim buruk işte sennkı ne kadarr sürüp durmuştu dogum yaptın mı sen ne ilaçlar vermişti sana o zaman canımm

inşallah cnım ınan okadar zor bır durumkı anlatamam yııllarıdr aksamayan adet tup bebek ıgnelerı alındı hersey tmm adetı beklerken gecıktı pco aklına sımdı geldım sanırım bukadar zmaandır benı umursamıyodu :)) ınsallah yarın kotu bırsey duymam

cnm ne oldu doktora gittinmi?umarım güzel haberlerle gelirsin...merak ettim seni...

bence en büüüyük iş yatmanda....ben şimdi estroferm kullanıorum bugün beni tüp bebek yaptırdığım merkezden aradı doktorumla konuştum o bana ne olur olmaz progestan ampul başla dedi.yarı burdaki doktoruma yazdırcam artık

tamam yatıyorum zaten canımm saolasın sadece içim buruk işte sennkı ne kadarr sürüp durmuştu dogum yaptın mı sen ne ilaçlar vermişti sana o zaman canımm

3 ay yattım sultancığım.evet şimdiki oğlum işte doğdu büyüdü bak 2 yaşında şimdi.seni çok iyi anlıyorum ben ne kadar ağladım mahvettim deli gibi kendimi ama inan hiç kalkamdım.sadece wc için kalmışımdır...o zaman progestan ,estrofem,crinone..şuanki ilaçlarımdan kullanıyordum...coraspirini ve clexane yi doğuma 1 hafta kalana kadar kullandım.

3 ay yattım sultancığım.evet şimdiki oğlum işte doğdu büyüdü bak 2 yaşında şimdi.seni çok iyi anlıyorum ben ne kadar ağladım mahvettim deli gibi kendimi ama inan hiç kalkamdım.sadece wc için kalmışımdır...o zaman progestan ,estrofem,crinone..şuanki ilaçlarımdan kullanıyordum...coraspirini ve clexane yi doğuma 1 hafta kalana kadar kullandım.

diger ilaçlar kesildi sadece esterofem ve progynex ampul kullanıyorum kanamm kesılınce baslayacam onlara geri evet çok kötüyüm inşallah sonucum senn gıbı güzel olur ne olur dua et bana ne olurr:14::14:

diger ilaçlar kesildi sadece esterofem ve progynex ampul kullanıyorum kanamm kesılınce baslayacam onlara geri evet çok kötüyüm inşallah sonucum senn gıbı güzel olur ne olur dua et bana ne olurr:14::14:

dualarım seninle ...hiç ağlama sıkma canını..hadi bi tesbih al bol bol oku..ayetel kürsi oku eline üfle karnına sür bebişinle konuş.

Kuzuuujuuuuuuuummmmmmm cok gecmis olsun
Allah bebegini sana bagislasi saglikla sihatle kucagina al ins
Bol bol yat di ken moralini yuksek tut hicbisiycik olmicak insallah bak degerlerin cok guzl masallahhhh hic canini sikmabiz hep yanindayiz neye darla san yaz tamam mi

Kuzuuujuuuuuuuummmmmmm cok gecmis olsun
Allah bebegini sana bagislasi saglikla sihatle kucagina al ins
Bol bol yat di ken moralini yuksek tut hicbisiycik olmicak insallah bak degerlerin cok guzl masallahhhh hic canini sikmabiz hep yanindayiz neye darla san yaz tamam mi

beneklibonibon saol canım benim rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

cnm ne oldu doktora gittinmi?umarım güzel haberlerle gelirsin...merak ettim seni...

gıttım gıttım cnım cok sukur bugun adette oldum herhangı bır sorun yok sımdılık hersey yolunda ınsallah baska aksılık cıkmassa adetın 18.gunu 21 ekımde gıdıcem tekrar doktora baslıcaz artık ınsallah baska sorunla karsılasmam sen nasılsın?

canım ınsallah bebıslerın sımsıkı tutuncak ve hıc bırakmıcak senı dua et bol bol olumsuz dusume lutfen ınsallah guzel haberler verıceksın dualarımdasın cnım dınlen bol bol

höf 4 gün kaldı ya, iyiydi böyle hamile olmakla olmamak arasında biryerde durmak tam kuytu ceyranda yapmıyor *.* en çok eşimin aşırı hassasiyeti özlicem valla dün gece gülüyorum ani gülme diye kızıyor bana hahahaha :D haberli nasıl güleyim ya :D

bi bildiği vardır herhalde balım sen içini ferah tut allahın izniyle geçecek bu sıkıntılı süreç dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun

Pegamber efendimiz(s.a.v.) şöyle buyuruyor; "Ben birkelime biliyorumki kim onu söylerse mutlaka aydınlığa çıkar,o da kardeşim Yunusun şu duasıdır:

Fe nada fiz zulumati en la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu mine'z-zalimin

Anlamı:Karanlıklarda (balığın karnında,denizin derinliklerinde,gecenin karanlığında) Yunus şöyle derdi: Allahım senden başka ilah yok seni her çeşit kusurdan tenzih ederim,ben nefsime zulmedenlerdenim.

Peygamber efendimiz(s.a.v.) sözlerinin devamında " Bununla dua edipde Allah'dan karşılığını görmeyen hiç bir müslüman yoktur" buyurmuştur:40::40::40::40::40:

Son düzenleme:
Back