- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #6.241
tebriklerrr cnm.allahım kucaklamayı nasip etsin.bugün 2 hamişimiz daha oldu...
akmelek canım saolasın amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerrr cnm.allahım kucaklamayı nasip etsin.bugün 2 hamişimiz daha oldu...
ben geçenkındede böyle oldum 3 ay kanamamm oldu o 3 ay neler çektıgmı kımse bılmez her lavaboya gıdışım korku azaldı çogaldı azaldı çogal offfffff bıktımmm ben yaa şuan neler düşündügmü bilemezsiniz bana birtek progynex verdi başka düşük önleyici vermedi az deglmi yaaa
kuzuum işmi yaptın ağırmı kaldırdın...yat aman kalkam...bak benim ilk gebeliğimde aynen bööyle oldu...hiç kalkmadan wc hariç hep sırtüstü yattım...bak üzüntüden yemmezlik yapma hemen ananasa başla 7 gün boyunca ye devamlı...beyaz ekmek yeee.yeşillik türü yeme kahve çay içme ..sultancığım nolur dikkat ett...önemliside üzülme ağlama bütün değerlerin alt üst olur moralini sakın bozma.
inşallah cnım ınan okadar zor bır durumkı anlatamam yııllarıdr aksamayan adet tup bebek ıgnelerı alındı hersey tmm adetı beklerken gecıktı pco aklına sımdı geldım sanırım bukadar zmaandır benı umursamıyodu :)) ınsallah yarın kotu bırsey duymam
ben geçenkındede böyle oldum 3 ay kanamamm oldu o 3 ay neler çektıgmı kımse bılmez her lavaboya gıdışım korku azaldı çogaldı azaldı çogal offfffff bıktımmm ben yaa şuan neler düşündügmü bilemezsiniz bana birtek progynex verdi başka düşük önleyici vermedi az deglmi yaaa
tamam yatıyorum zaten canımm saolasın sadece içim buruk işte sennkı ne kadarr sürüp durmuştu dogum yaptın mı sen ne ilaçlar vermişti sana o zaman canımm
3 ay yattım sultancığım.evet şimdiki oğlum işte doğdu büyüdü bak 2 yaşında şimdi.seni çok iyi anlıyorum ben ne kadar ağladım mahvettim deli gibi kendimi ama inan hiç kalkamdım.sadece wc için kalmışımdır...o zaman progestan ,estrofem,crinone..şuanki ilaçlarımdan kullanıyordum...coraspirini ve clexane yi doğuma 1 hafta kalana kadar kullandım.
diger ilaçlar kesildi sadece esterofem ve progynex ampul kullanıyorum kanamm kesılınce baslayacam onlara geri evet çok kötüyüm inşallah sonucum senn gıbı güzel olur ne olur dua et bana ne olurr![]()
dualarım seninle ...hiç ağlama sıkma canını..hadi bi tesbih al bol bol oku..ayetel kürsi oku eline üfle karnına sür bebişinle konuş.
Kuzuuujuuuuuuuummmmmmm cok gecmis olsun
Allah bebegini sana bagislasi saglikla sihatle kucagina al ins
Bol bol yat di ken moralini yuksek tut hicbisiycik olmicak insallah bak degerlerin cok guzl masallahhhh hic canini sikmabiz hep yanindayiz neye darla san yaz tamam mi
cnm ne oldu doktora gittinmi?umarım güzel haberlerle gelirsin...merak ettim seni...
canım ınsallah bebıslerın sımsıkı tutuncak ve hıc bırakmıcak senı dua et bol bol olumsuz dusume lutfen ınsallah guzel haberler verıceksın dualarımdasın cnım dınlen bol bol