• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

gırgınlık yok bitanem test günün vermiş olduğu bi gerginlik var kuzum :18::18::18::18:

hayırlı olur inşş canım ilk denemen de rabbim nasip eder bebişini :16::16:

aynen canım 5. yaşındaki çocuk değiliz ki küselim :34:

kıyamam ben sana yorulma kuzum yorulma :38:

beni katıil etmedi ama kesin sinir hastası etti :9::9::9::9::9:

canım benim de dün jelimle beraber minik noktalar halinde gelmişti sonra da bidaha gelmedi korkulacak bişey değil kuzum sakin ol :34::34:
benim de belim ve kasıklarım ağırıyo ağrıyo :14::14:

canım sen kesin hamilesin bak görürsün 2 tanemi bebeğin var şuan

transferimin 12. günü ve değerm 381 çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar 6 yıl sonra bende anne oldum çok şükür

canımmmm, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşallaaaahhhhh...
38 yaşında ki çıtır ;) yahu millet 50 yaşında çocuk doğuruyor 38 yaş ne allah aşkına hemde tüp bebek yapıyorsun

9 senelik evliyim ben, evlendikten 6 ay sonra bebeğimiz olsun dedik :) korunmayı bırakınca hemen olcak çünkü, he he oldu o da seni bekliyordu :D üzerinden 8,5 yıl geçti olmadı tabi hahaha :D

ben hayatımda hiçbirşeyi kolay elde etmedim ama bu beni zayıf yapmadı daha güçlü yaptı ve ben şunu öğrendim bizim için şer gelen herşey aslında büyük bir lütuf biz Allahın verdiği terbiyeyle terbiye diliyoruz sabrı öğreniyoruz dünyada acılar olduğunu öğreniyoruz, benim arkadaşlarım ben çocuk sahibi olmak için çırpındığım zamanlarda hamile kalıp 'ayy üstüme ceket atsalar hamile kalıyorum' derlerdi :D 2. çocuğu düşünüyoruz temmuz gibi diye tarih verirlerdi :D bende düşünüyom 8 senedir ama düşünce gücüyle yapamadım henüz :D

ben hep şeyi merak ediyorum öyle evlenip 2 ay korunmayıp hamile kalanlar ne büyük bir lütfa sahip olduklarının farkındalar mı? biz farkında olacağız işte :) farkındalık güzel şeydir

4 gün sonra benim test tarihim, %50 pozitif %50 negatif ama her ikiside Allahtan, rabbimin verdiği her şeyde bir hayır vardır, elbette üzüleceğiz üzülmemek elde değil ama yılmak yıkılmakta nesi? nereye yıkılıyon? daha yeni başlıyoruz

yeter , bu yazdıklarım senin içinde geçerli 7. denemedeydin sen galiba, yoruldun evet farkındayım bunun :) ama ben bu yola çıkıpta evladını kucağına alamamış bir anne görmedim henüz, sana bunu 7 kere deneten umudu kim verdi içine? rabbim hiç kimsenin yüreğine o umudu boşuna koymaz vardır bir bildiği istediğin kadar ağla sonra göz yaşlarını sil planını yap iğneni eline al ve kaldığın yerden başla

sizi seviyorum güçlü kadınlar :nazar:

:46:

çıkmaz çıkmaz inşallah...bunlar güzel şeyler..

hayırlı olsun cnm dikkat et yine kendini yorma bak ben bugünde yatıyorum ..İNŞALLAH RABBİM kucağına versin meleğini.

inşşşşş. sen transferden sonra e2 ve progesteron testi yaptırmışmıydın değerin kaçtı canım yaptırdıysan

canım sen kesin hamilesin bak görürsün 2 tanemi bebeğin var şuan
ahh canım inşş :18:yok bitanem dr embriyonun durumu çok iyi diye tek koydu :31:
hasretim 01 inci çokk teşekkür ederim canlar rabbim umut eden herkese nasip etsin

amiiiiiiiin bitanem inşş rabbim kimsenin umudunu kırmasın yarım bırakmasın bizde sizler gibi pozitifi haberler allaım inş :31::31:

hamileyimmmm 91 rabbim herkese nasip eylesin

işte bir gebişşşş dahaaaaa :)))) kızlarrrr bize dua etcek gebiş sayısında artışş varrrrr :D

kuzummm inşallah sağlıklı bi 9 ay geçir, tedirginlikler korkular senden uzak olsun..... sağlıkla kucağına al inşallahhhhh....

:49::54: seviyom sizi yürekten, kocaman öpüyom göbiştennnnn

ahh canım şimdi sen güzel haberi aldın diye rahtasın seni de anlıyorum hakkın tabi :16: ama bide negatif sonuç alanları düşün yeniden yaptırmak hem maddi hem manevi olarak ne kadar zor :50::50::50:benim test günüm pzt şimdiden içimi bi sıkıntı kapladı kalbim yerinden çıkacak sanki tabi ki herşey Allahtan olmaza olmaz nasip kısmet bu işler ama tekrar toparlanmak çok zor :14::14::14:

Yok kuzum inan oyle degil hayirlisiyla guzel haberini al bak anlicaksin.ben transfer sonrasi cok daha rahattim cunku kafamda bi olumsuz hep vwrdi ama cok istediin bi sey senin oluyor ve her an kaybetme ihyimalin var.egilidin kalktin agir kaldirdin ayagin kaydi dustun her akintida acaba kan mi geldi kos tuvalete biri karnina carpti vs gibi liste bolece uzayip gdiyor.sen nasik test stresindesin bende kese stresindeyim hersey ayni kalip sadece wdi degisiyor inan.bak benim ignemin koruyuculugu bgun bitiyorbeni her akintida bi dusunmeye calissana isteyim ustelik cokta yoruldum:((bole iste :16:

KIZLAR DR. DAN GELDİM.kimyasal gebelikmiş.maalesef .. çok ama çok üzgünüm.keseleri göremedi.ben kendi hayatıma geri dönüyorum.sağlıcakla kalın.Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin....benim ilk seferimdi.defalarca yapan ve hayalkırıklığına uğrayan arkadaşlarıma Allah sabır versin.hoşçakalın

Geçmiş olsun, Allah sabır versin canım...
İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder hepimize...

Yok kuzum inan oyle degil hayirlisiyla guzel haberini al bak anlicaksin.ben transfer sonrasi cok daha rahattim cunku kafamda bi olumsuz hep vwrdi ama cok istediin bi sey senin oluyor ve her an kaybetme ihyimalin var.egilidin kalktin agir kaldirdin ayagin kaydi dustun her akintida acaba kan mi geldi kos tuvalete biri karnina carpti vs gibi liste bolece uzayip gdiyor.sen nasik test stresindesin bende kese stresindeyim hersey ayni kalip sadece wdi degisiyor inan.bak benim ignemin koruyuculugu bgun bitiyorbeni her akintida bi dusunmeye calissana isteyim ustelik cokta yoruldum:((bole iste :16:

kraliçemmmmm sen ve yorulmak mı? hadi ordan derler adama.... dahaaa gebeliğin bitince peşinden koşturması var... ohooooo daha çooookkkk işinnn var

kızlar sabah bir uyandım kanamam var hemde şakır şakır doktora gittik kkese duruyor tekrar test yapıldı ilk deger 855 2.2780 bugün 3. yapıldı 3500 geçerse bebek etkılenmemış dedı doktor şımdı sonucun çıkmasını beklıyorum düşük tehlikem var yatıyorum felaket kanama ve parçalar gıdıyo benden ne olur dua edın bana ne olurrr:14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar sabah bir uyandım kanamam var hemde şakır şakır doktora gittik kkese duruyor tekrar test yapıldı ilk deger 855 2.2780 bugün 3. yapıldı 3500 geçerse bebek etkılenmemış dedı doktor şımdı sonucun çıkmasını beklıyorum düşük tehlikem var yatıyorum felaket kanama ve parçalar gıdıyo benden ne olur dua edın bana ne olurrr:14::14::14::14::14::14::14::14:
dualarım seninle adaşımmmm, sakin ol ama sen olur mu,

Arkadaşlar transferin 9. günü adetim başladı maalesef çok üzgünüm alt üst oldum :( test günüm çarşamba günüydü ama çok fazla kanamam var bebek filan durmaz :(:2:

Allah yardımcın olsun:( ama yalnız değilsin! aynı olay benimde başıma geldi:( ilk transferinimin ertesi günü aşırı kanamam oldu ki daha adetime çok vardı:( sebebi,ben coumadin kullanıorum kalp ameliyetı oldumda. bebeğin kalp sesini duyana kadar coumadinle devam edecez dedi hocam,hamilelik gerçekleşirse cleacsane(kan sulandırıcı iğne) geçecez dedi. ama nasip olmadı tabi aşırı kanamadan bebek tutunamadı:( vardır bunda da bir hayır dedim,bunda teselli buldum:( şimdi 2nci transferim yapıldı yrn nasipse sonuç için gidicem,hakkımda hayırlısı olsun inş. tabii hepimiz için hayırlısı olsun.

canım ben galiba yanlış anlaşıldım benim demek istediğim ilk etapta pozitifi görmek bile insanı rahatlatıyor yoksa başka bi niyetim amacım yoktu:50:sizin en iyi anlayan benim kaybetme korkusunu çok çok iyi biliyorum 4 sene önce sağlıksız bi gebeliğim olmuştu sürekli kanamam lekelenmem her gün benim için kabus gibiydi ve nitekim de kaybettim de daha doğum yapmadan sezaryen oldum bebeğimi aldılar yaşadığım acıları tahmin bile demezsin canım :14::14:
rabbim inşş sizlerin bebişlerini sizlere bağışlar hiç bi sorun yaşamadan 9 ay sonra kucağınıza alırsınız :16:

canım arkadaşım ya inan şok oldum çok üzüldüm kuzum inşş değerin katlanır canım bebişlerin rabbime emanetler :25::25:

canım ben galiba yanlış anlaşıldım benim demek istediğim ilk etapta pozitifi görmek bile insanı rahatlatıyor yoksa başka bi niyetim amacım yoktu:50:sizin en iyi anlayan benim kaybetme korkusunu çok çok iyi biliyorum 4 sene önce sağlıksız bi gebeliğim olmuştu sürekli kanamam lekelenmem her gün benim için kabus gibiydi ve nitekim de kaybettim de daha doğum yapmadan sezaryen oldum bebeğimi aldılar yaşadığım acıları tahmin bile demezsin canım :14::14:
rabbim inşş sizlerin bebişlerini sizlere bağışlar hiç bi sorun yaşamadan 9 ay sonra kucağınıza alırsınız :16:

ahhhh bu hormonlar, hepsi onların yüzünden bak valla..... Rabbim bu defa kucağına alıp bir ömür boyu güzelce büyütmeyi nasip etsin inşallah canım.

Allah yardımcın olsun..bende yarın test için gidicem,sende bana dua et olur mu?

kuzuum işmi yaptın ağırmı kaldırdın...yat aman kalkam...bak benim ilk gebeliğimde aynen bööyle oldu...hiç kalkmadan wc hariç hep sırtüstü yattım...bak üzüntüden yemmezlik yapma hemen ananasa başla 7 gün boyunca ye devamlı...beyaz ekmek yeee.yeşillik türü yeme kahve çay içme ..sultancığım nolur dikkat ett...önemliside üzülme ağlama bütün değerlerin alt üst olur moralini sakın bozma.

Back